Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
YolcuMustafa
9 yıl önce - Pts 23 Eyl 2013, 13:01
Şişlide Polise Bombalı Saldırı Yapacaktı ki Bomba Elinde Patladı


Alıntı:
Şişli Okmeydanı'nda yasadışı gösteri yapan gruba polis müdahale etti. Göstericiler polise ses bombası ve molotof kokteyli atarak karşılık verdi.

POLİSE SES BOMBASI ATAN GÖSTERİCİNİN KOLU KESİLDİ

Beyoğlu'nda izinsiz gösteri sırasında eylemcilerden birinin polise atmak istediği ses bombasının elinde patladı. Eli parçalanan eylemcinin, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldığı öğrenildi.

Okmeydanı'nda " target="_blank" class="postlink">polise attığı ses bombası elinde patlayan 18 yaşındaki Mehmet S.A., Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan Mehmet S.A.'nın kolunun kesildiği ve tedavisinin sürdüğü belirtildi.

Kaynak: http://www.habervaktim.com/haber/344235/polise-bo ...tladi.html




Polisim adına Allaha şükrediyorum. Rabbim ve polisi ve askeri vatan savunması yapan tüm kardeşlerimizi korusun, mahsun ve muhafaza eylesin.


ismail cemre
9 yıl önce - Pts 23 Eyl 2013, 13:23



YolcuMustafa
9 yıl önce - Pts 23 Eyl 2013, 13:34



ANA SAYFA -> HABERLER ve SOHBET