Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 2
şafakrecep

9 yıl önce - Sal 20 Ağu 2013, 22:41

20T : Tepeüstü-Kozyatağı

Tepeüstü-Çakmak-Armağanevler Mahallesi-Dereyolu-Batı Ataşehir-Halk Caddesi-Hal Yolu-Kozyatağı

sahintekin

9 yıl önce - Sal 20 Ağu 2013, 22:46
Olmasını İstediğiniz İETT Hatları

Kanuni S.Süleyman Hastanesi-Halkalı Meydan-Fatih Caddesi- Basın Ekspres Yolundan Çobançeşme-Taksim

Abdullah Aydoğan
9 yıl önce - Çrş 21 Ağu 2013, 10:33

133KA Aydınlı TOKİ - Esenler - Marmara Üniversitesi Hastanesi - Kartal

Bu hat olursa 133A hattı kaldırılır ve 133KT ile birleşme olabilir.Böylece bomboş giden ve sadece Marmara Üniversitesi Hastanesi'ne gitmek için olan 133A kaldırılmış olur.

Batuhan T
9 yıl önce - Çrş 21 Ağu 2013, 10:35

Hat kodu uyduramadım ama, Çekmeköy-Madenler-Şile yolu-Kadıköy hattı olmasını isterdim.

Madenlerden Kadıköy'e Şile yolu ile giden hiç bir otobüs hattı yok. (Depar servisleri haricinde)

Cemoli D18
9 yıl önce - Çrş 21 Ağu 2013, 11:36

Bağcılar'dan direk Taksim'e yok 92T'de kıyısından geçmekte.
Bu yüzden Taksim'e direk giden bir hat olabilir 92ÇT (Çiftlik-Taksim)

Mecidiyeköy'e giden yeni hatta açılabilir Tabya ya da Çiftlik merkezli olarak.
Buraya da uygun hat adı 92MT (Tabya-Mecidiyeköy)

Bakırköy'e erişim ise biri Yüzyıl 98Y, diğeri ise Ateştuğla 98D ile sağlanmakta iki hatta yeterli değil sefer sayısı olarak ya sayısı artmalı ya da yeni hat açılmalı, minibüs tekelinde adeta burası :X
Buna da uygun olan hat yine Tabya mevki 98TB (Tabya-Çiftlik-Bakırköy)

Eminönü'de bence yeterli değil 92 hattının gittiği yol hem trafik (Parseller, Haznedar, Çalışlar ) bu güzergah illet zaten bir de E-5'e katılması ve Millet Cd üzerinden hoop çıkma Laleli'ye dön sola yürü Eminönü'ne
Anladığınız üzere direk Eminönü gitmek mesele. Sakın tramvay demeyin o da epey sürüyor.

Çiftlik, Tabya üzeri bir hat gerekli buna da ne kod verilir bilemedim 92EÇ ya da 92ET

mertesat07
9 yıl önce - Çrş 21 Ağu 2013, 14:57

133TH=Tuzla Sahil-Kaynarca Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi-Kurtköy-Yenişehir-Viaport

zafery94
9 yıl önce - Çrş 21 Ağu 2013, 17:22

Kadıköy-moda hattı isterim Kadıköy moda tramvayı moda iskelesi yada moda deniz kulübü yada moda caddesi yada Kadıköy Anadolu lisesi yada kadıköy saint-joseph lisesi yada Fenerbahçe stadı yada barış mançonun evinin önünden yada dondurmacı ali usta yada Kadıköy moda çay bahçelerinin önünden geçmiyor ayrıca tramvay saat 09.00 21.05 arası sefer yapıyor ve saat 19.00 sonra tek tramvaya düşüyor 21.00 DEN SONRA İNSANLAR NEYE BİNECEK. taksi kısa mesafe diye almıyor 5tl diye taksi dolmuş var 5 kişi olmadan kalkmıyor ve 24 den sonra 5kişiyi neren bulacan tek yol tabanvayda iki tane kocaman yokuşu kimler çıkar ya moda nüfüsünün %70 yaşlı yokuş çıkmasınlar diye yapıldı bu tramvayramvayda basakmaklı ve kapıları kendinden açılmıyor çok ağır. 2003 öncesi m1 hattı vardı bu saydıklarımın çoğudan geçiyordu. şuan bir otobüs hattım bile yok. ben tekrar otobüsümü isterim.

M.GÜRBÜZ38
9 yıl önce - Çrş 21 Ağu 2013, 20:37

146-O
OTOGAR-ESENYURT-BEYLİKDÜZÜ.

Otogar-ikitelli-altınşehir-bahçeşehir-esenyurt-beylikdüzü

Kemal Çevik
9 yıl önce - Çrş 21 Ağu 2013, 22:17

Kozyatağı Metro - Sahrayıcedid - Erenköy İstasyon - Ethem Efendi cd - Bağdat Caddesi - Göztepe - İstasyon Caddesi - Sahrayıcedid - Kozyatağı Metro ringi.

Metro, Marmaray ve sahil ile bütünleşme sağlanır, şu anda bunu sağlayacak hiç bir hat yok. Erenköy ve Göztepe ringleri de mazi olabilirler bu arada.

Kemal ÇEVİK

halit2834
9 yıl önce - Prş 22 Ağu 2013, 00:01

beykoz kavacık pendik.

sayfa 2
ANA SAYFA -> ULAŞIM