Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 3
HAKAN UZN

8 yıl önce - Pts 07 Tem 2014, 23:27
Yaylanın Zirvesinde Bulut Denizi :)

(+)

(+)

(+)

(+)

(+)

(+)

(+)

(+) Anlatılmaz Yaşanır

Mehmet DK

8 yıl önce - Pts 07 Tem 2014, 23:35

Alıntı:
Anlatılmaz Yaşanır

Oraya kadar Helikopter ile mi gittin Hakan

Rakım ne oluyor durduğun yerde ?

Ordaki o müthiş manzarayı seyretmek kim bilir ne keyiflidir. Haklısın yaşmak gerekir, yaşamak içinde gelmek gerekir... Yollar bu kadar ırak olmasaydı keşke..

Osman_61
8 yıl önce - Pts 07 Tem 2014, 23:48

Barış kardeşim fotoğrafları görünce duygulandım.benim de gençliğim Sultan Murat ve Limonsuyu yaylalarında geçti.Şimdi orada olup ta kazakla gezmek vardı.Sanırım birde Adapazarı'nda oturuyorsun. baya ortak yanımız varmış. Esi urumca ekseris saro.

HAKAN UZN

8 yıl önce - Sal 08 Tem 2014, 00:19

Alıntı:
Oraya kadar Helikopter ile mi gittin Hakan

Hayır hocam inanmayacaksınız ama yaya gitmiştim. Sabahın erken saatinden (05.30) Demirli Köy'den yola çıkıp yaylaya sırtımda çantam çıkmıştım. Yürüme tam 6 saat sürmüştü. Arabayla gitsem tadı kaçardı. Bende macera yaşamak için ormanın derinliklerinden geçerek adeta rüyalara yolculuk yaptım. Bu anı yaşamak için her sene yaz mevsimi iple çekiyorum.

Alıntı:
Rakım ne oluyor durduğun yerde ?

Rakım Turnalı Yaylasında 2350 metre

Alıntı:
Ordaki o müthiş manzarayı seyretmek kim bilir ne keyiflidir. Haklısın yaşmak gerekir, yaşamak içinde gelmek gerekir... Yollar bu kadar ırak olmasaydı keşke..

En ulaşılmazlar en güzeldir. Adeta ayrı bir dünyadır.

(+) Harita:)

Beyaz halka DEMİRLİ KÖY'ü ordan itibaren sırasıyla Glisura Yaylası > Mezire Yaylası > Salimodi Yaylası > Staronar Yaylası ve TURNALI YAYLASINA vardım. Yürümeyle tam 6 saat sürmüştü. Manzarayı çektiğim yer sarı halkalının üstünde sarı noktadan çekmiştim.

HAKAN UZN

8 yıl önce - Çrş 09 Tem 2014, 01:21

Alıntı:
Barış kardeşim fotoğrafları görünce duygulandım.benim de gençliğim Sultan Murat ve Limonsuyu yaylalarında geçti.Şimdi orada olup ta kazakla gezmek vardı.Sanırım birde Adapazarı'nda oturuyorsun. baya ortak yanımız varmış. Esi urumca ekseris saro.

Evet Adapazarı'nda yaşıyorum.

Duygulanmamak elde mi? Babanem-dedem her sene yazın bu yaylaya çıkar ve 3 ay boyunca yaylacılık yaparlar. Bende fırsat bulup katılıyorum. Sonbahar'da Mezire Yaylasına inerler. Gerçekten inanılmaz yaşam mücadelesi var. Keşke bende böyle yaşasam. İnan şehir hayatı yaşamaktan bin kat daha güzel.

sayfa 3
ANA SAYFA -> Diğer Şehirler