sayfa 5  |
 |
AkAlp
3 yıl önce - Prş 17 Ekm 2019, 18:14
Çünkü banio battı.
|
 |
Berktuğ
site denetçisi
3 yıl önce - Cum 18 Ekm 2019, 09:32
Alıntı: |
Hazır mağaza, bakalım yeni taliplisi kim olacak |
Ben şahsen IKEA'nın Eskişehir'e en fazla Adana ve Bodrum'da olduğu gibi Sipariş ve Teslim Noktası açabileceğini düşünüyorum. Onun içinde bu kocaman mağazayı harcayacaklarını sanmam Baumaxx iken gitmiştim kocaman idi. Oraya aşağıdaki Koçtaş taşınırsa yeniden canlanır ulaşım imkanı olarak mevcut yerinden oldukça iyi.
|
 |
AkAlp
3 yıl önce - Cum 17 Oca 2020, 14:35
berktuğ bey zaten bahsettiğiniz konseptte bir mağaza olacaktır.
IKEA yetkililerinin konu hakkında açıklamaları mevcut.
"
IKEA Türkiye Alternatif Satış Kanalları Direktörü Dilan Birinci, Adana’da M1 Alışveriş Merkezi içinde açılan IKEA Sipariş ve Teslim Noktası detaylarını aktardı. İspanya ve Yunanistan’ın ardından ilk kez Türkiye’de uygulanan Sipariş ve Teslim Noktalarının sayılarını arttırmayı hedeflediklerini belirten Birinci, önümüzdeki yıllar içerisinde Konya, Eskişehir, İzmit ve Samsun gibi potansiyeli yüksek illerde de Sipariş ve Teslim Noktası açmayı planladıklarını aktardı.
"
https://www.kobiaktuel.com.tr/manset/ikea-adana-s ...h1031.html
|
 |
mkarakus1994
3 yıl önce - Çrş 18 Mar 2020, 21:30
Oraya aşağıdaki Koçtaş taşınırsa yeniden canlanır ulaşım imkanı olarak mevcut yerinden oldukça iyi.
|
Nisan ayında yüksek ihtimal ile şu anda boş olan yeri Koçtaş taşınma işlemi yapılacak . Kargo firmasında dağıtım yapıyorum yetkililerden duyumu aldım.
|
 |
kadir g
3 yıl önce - Prş 19 Mar 2020, 06:36
Nisan ayında yüksek ihtimal ile şu anda boş olan yeri Koçtaş taşınma işlemi yapılacak . Kargo firmasında dağıtım yapıyorum yetkililerden duyumu aldım.
|
Dediğin gibi olma ihtimali yüksek çünkü dün gittim Koçtaş’a ampül alacaktım raflar bomboş çoğu yerde kutulanmış malzeme
Ambalajı açık malzemeleri ucuzluk reyonuna koymuşlar sanki gidecekler gibi bir hal vardı mağazada
|
 |
sayfa 5  |