Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 3
sedces

8 yıl önce - Prş 06 Ksm 2014, 01:49

Yarın 10.00'da Banio Eskişehir açılıyor.

(+)

(+)

Ulaş Barış Karabulut

8 yıl önce - Prş 06 Ksm 2014, 02:38

Banio'ya bak ya Antalya Uncalı Lara Aspendos İzmir Gaziemir Mersin derken Eskişehir'e kadar ulaştılar..

x750
8 yıl önce - Prş 20 Ksm 2014, 06:19

Banio ismini duyduğumda fransiz bir işletme falan sandım logosu bana öyle çağrışım yapmıştı evde araştırınca pek büyük bişey olmadığını anladım ve umutlanmamıştım.

2 hafta önce gittim ve hiç şaşırmadım. Baumax nere banio nere. Koçtaştan bile ufak ürün yelpazesi var diyebilirim. Koca alana yayılmışlar ama çeşit yok. Yapı market değil evkur mübarek. Her yer dolap avize.

Baumax varken kasaların solunda kalan kısım açıktı bahçe reyonu en köşede ortası hırdavat kocaman çivi vida reyonu vardı, hırdavat çoktu. Bunlar o kasanın solunu kapatmış dükkanın 4 de biri yok zaten koçtaş kadar bir yer kalmış. Oraya da çeyiz dükkanı açmışlar.

Gezerken daraldım vallaha. Yapı market dediğinde yapı malzemeleri olur. Bolca hırdavat olur, çeşit çeşit yapı malzemeleri olur. Gidersin matkabını çeşitlerine bakarsın, uç çeşitlerine bakarsın, çivi vida çeşitlerine bakar kiloyla ya da tane hesabı alırsın. Bizim Türklerin yapı marketten anladığı bu kadar olur işte. Bardak, dolap, halı mutfak tezgahı vs... Hiç yurt dışına çıkmamış olan bile izlediği filmlerden falan esinlenir biraz onu geçtim bunun sahibi ceo'su cartı curtu vizyonunu geliştirecek arge kişisi neyse işte hiç mi yabancı sermayeli yapı marketleri gezmemiş arkadaş bu nasıl bir markettir.

Vida lazımdı vida aradım taaa en uca atmışlar hırdavat reyonunu, on geçtim bir duvara vidalar koymuşlar 10 tanesi falan 6 7 lira. Alan var mı o paraya onları. Bir iki yıkama moturu iki üçtanede kıytırık çin malı matkap gördüm. Nerede dewalt, nerede bosch, nerede dremel vs. vs. vs.

Yapı markete insanlar hırdavat ve ilgnç şeyler için gider banio yapı marketse baksanda ki hırdavat dükkanı değil o zaman adını değiştirmeli ürün gamı daha geniş vallahi.

Kusura bakmasın kimse ama hırdavata önem vermeyen banio çeyiz dükkanından öteye gidemez. Evkur un büyük hali işte.

Son olarak söylemek isterim ki. Koçtaş'a verilseydi keşke orası. Kocaman alanı öyle güzel değerlendirirdi ki. O ptansiyel var çünkü. Ya da pratiker tekrar türkiyeye giriyor. Ona verilebilirdi. Aceleyle banio da neymiş ya.

Size söyliyeyim o sözde yapı market en fazla 1 - 1,5 sene dayanır sonrası malum....

sedces

8 yıl önce - Cum 26 Arl 2014, 16:49

Banio

(+)

(+)

(+)

Burak ÇİÇEK
7 yıl önce - Pzr 26 Tem 2015, 17:26

(+)

sayfa 3
ANA SAYFA -> ESKİŞEHİR