sayfa 38 |
 |
Uğuray
site denetçisi
16 yıl önce - Pts 26 Şub 2007, 22:10
Alıntı: |
Bence (-) puanlar için önlemler alınmalı veya (-) puanları sadece denetçiler vermeli... |
(+) puanı belirli bir kıdeme gelmiş kurallardaki ifade ile (Kaşarlanmış) üyeler verebilirken (-) puanı sadece denetçilerin vermesi birazz tuhaf olurdu.O zamanda ben birini eksi vermek istediğim zaman yana döne denetçi arayacaktım."bu mesaja eksi verilmesi gerek ", "bu mesaj eksi almalı mı ?" diye denetçilerin başını ağrıtacağız.Onların işleri başında birken ikiye üçe çıkarmaya gerek yok.
Denetçilerde ROBOT değillerki bütün gönderilen mesajları okusunlar 7/24 sitede bulunsunlar.bu sistem ile bir çok insan kendini otokontrol altına alıyor.iki düşünüp bir yazmaya çalışıyor daha faydalı olabilmek için.Fotoğraf yüklemek yada mesaj yazmak amaç değil verimli işler yapmak amaç.
|
 |
Seyhun
16 yıl önce - Pts 26 Şub 2007, 22:14
ya tabi sizde haklısınız yeni üyeyim biraz site cahilliğime verin ama yinede (-) puanlar için önlemler alınması kanaatindeyim. saygılarımla..
|
 |
CEMALİ
16 yıl önce - Pts 26 Şub 2007, 22:31
bizi değerlendirmeye tabi tutan arkadaşları kim değerlendirecek bir parlemento varsa bence kurulsun ama ben tarafsız yargılanmayı sevmiyorum burası herkesin açıkça fikirlerini paylaşabileceği bir site kimse kimseye kafasına göre beğendim yok beğenmedim dememeli bence kimin puan verdiğinden çok yanınada puan veren arkadaş detaylı açıklamasını yazarsa hem yanlışımızı öğreniriz hemde bilgi paylaşılmış olur.......
|
 |
Yiğit cas
16 yıl önce - Pts 26 Şub 2007, 23:09
Alıntı: |
bence kimin puan verdiğinden çok yanınada puan veren arkadaş detaylı açıklamasını yazarsa hem yanlışımızı öğreniriz hemde bilgi paylaşılmış olur....... |
Kesinlikle kimi (-) puanlarda yorum yazılması zorunlu olmalı. "Bu mesajdaki bilgiler yanlış", "Kimi fotoğraflar olmamış", "Yanlış başlığa konulmuş" gibi puanlar kesinlikle yorum ihtiyacı gerektiriyor.
"Bu mesajdaki bilgiler yanlış"
- 5 paragraf yazının tamamı mı yanlış, bir cümle mi yanlış? İnsan yanlışını bilmeden düzeltemez ki.
"Kimi fotoğraflar olmamış"
- 10 fotoğraftan hangisi/hangileri? Tahmin oyunu .
"Yanlış başlığa konulmuş"
- Çok aciliyetli değil ama hangi başlığın doğru olduğu yazılırsa daha güzel olur.
Ve en azından bu üçünde ya da ilk ikisinde üyeler puanı verirken yorum eklemek zorunda bırakılırsa foruma yeni gelen üyeleri soğutmaktansa onları kazanmak daha kolay olur. Bunun dışında üyeler de (-) puan kullanırken mesaj yazma üşengeçliklerine yenik düşmezler .
|
 |
kemalsoylemez
16 yıl önce - Pts 26 Şub 2007, 23:22
Bu başlık kilitlenmiştir.
Mesaj yazmak için yapılması gerekenler:
1. Başlıkta bulunan tüm mesajları okuyunuz.
2. Yazmak istedikleriniz bu başlıkta bulunan 375 mesajda varmı kontrol ediniz.
3. Eğer yoksa bana özel mesajla haber veriniz kilidi açarım.
|
 |
sayfa 38 |