sayfa 17  |
 |
Cem Telgeren
16 yıl önce - Çrş 07 Hzr 2006, 19:03
Bence bu şekilde kalsın yani görülmesin.Yanlız sitemizde sırf eksi puan vermek için bulunan bazı arkadaşlarımız var malesef.Gönderdiğimiz mesajın içeriğine bile bakmadan dediğim gibi sırf eksi puan vermek için uğraşıyorlar.Benim başıma geldi.Bir konuda herkesi ilgilendirecek bir mesaj yazmıştım ve direk bir kişiyi ilgilendiren bir mesaj da değildi.arkadaşın biri bu mesajıma (-) vermiş.Nedenine baktığımda özel mesajla gönderilmeliydi hanesini tıklamış ki anlaşıldığı üzere sadece eksi puan vermek için uğraşmış.Tamam puan verenler görülmesin de bu kötü niyetli eksici arkadaşlara da bir önlem alınsın.
Bem kendi hesabıma mümkün olduğu kadar az (-) puan vermeye çalışıyorum.Çünkü bu siteye yazılan her mesaj bir emeğin ve düşüncenin ürünü.
|
 |
tuncay83
16 yıl önce - Çrş 07 Hzr 2006, 20:40
İlginçtir ki bu konuda site yönetiminin tavrı belli iken gönderilen mesajların sayfa sayısı şu an itibariyle 17 olmuş. Bence bu mesajlara puan verme sisteminin site içine çok hoş bir ortam katmış. Seviyede böylelikle korunmuş oluyor. Hiç bir yerde şuana kadar böyle bir sistem ben göremedim. (-) Puanı kimin verdiğini görünce ne olacak ki. Ne yapacaksınız?Kimse durup dururken eksi puan vermez. Zaten verenlerin bu hakları elinden alınıyor.
Kısacası mesajlara kimin eksi puan verdiğini göremezsiniz!
|
 |
Kemal Kurtuluş
16 yıl önce - Çrş 07 Hzr 2006, 22:59
Bana kimin eksi puan verdiğini bilmenin çok da işe yarar olabileceğini düşünmüyorum çünkü mutlaka bu işleri bilen (yönetici , denetçi gibi) kişiler tarafından verildiğini zannediyorum.Eksi mesajlarımı görünce mesajın eksi puan olup olmaması yanlışlarımı düzeltmem açısından bana faydalı olabilir diye düşünüyorum , yoksa kim vermiş önemle değil benim için.Tabi dijital fotoğraf makinemin olmayışı elimi kolumu bağlıyor , verimli , özgün mesajlar ve fotoğraflar paylaşamamak üzüyor beni. Eğer olsaydı iyi mesaj ve fotoğraflarla katkım olurdu.
Ha bir de , artı puan almış olduğum mesajlarım görünmüyor profilimden.
|
 |
erhanthunder
16 yıl önce - Prş 08 Hzr 2006, 12:37
Benim mesela kızdığım (-) lerin bazen anlamsız verildiği.
Kimin puan verdiğini görmek beni ilgilendirmiyor.Arkadaşın biri de güzel bir mesaj yazmış sana (+) vermek isterdim ama çok mesaj yazdığımdan (sen pasif kalmaya devam et) fikirlerimi paylaştığımdan kendimi anlattığımdan şuan %25 barajını aştım %50 ye dayandım.O yüzden kusura bakma senin GÜZELLL mesajına (+) veremicem.Sende çok mesaj yaz KENDİN ol her fikri kabul etme biraz sorgula bak o zaman sende (-) leri alınca neler yazacaksın  
|
 |
ugursurmeli
16 yıl önce - Prş 08 Hzr 2006, 14:43
Bu puanlama sistemini ciddiye aldığım için, (-) puanlarımın oranı %18 e dayandığı an forumlara yazı yazmayı bıraktım... Sebebi de bazı üyelerin bana, onunla aynı görüşte olmadığım için (-) vermiş olması. Bu yüzden forumlara mümkün mertebe az yazmaya çalışıyorum... Bence üzücü bir durum olsa da... 
|
 |
Akın Alan
16 yıl önce - Prş 08 Hzr 2006, 14:51
Alıntı: |
Bu puanlama sistemini ciddiye aldığım için, (-) puanlarımın oranı %18 e dayandığı an forumlara yazı yazmayı bıraktım... Sebebi de bazı üyelerin bana, onunla aynı görüşte olmadığım için (-) vermiş olması. Bu yüzden forumlara mümkün mertebe az yazmaya çalışıyorum... Bence üzücü bir durum olsa da... |
Bende Uğur ile aynı görüşteyim,benim içinde eksi puanlar önemli.Malesef bazı üyeler puan verirken mesajın içeriğine değil,mesajı yazan kişinin ismine ve avatarına göre puan veriyor.Bende mümkün olduğunca yazılarımı azalttım.Hemen hemen hiç yazmamak için uğraş bile veriyorum.
|
 |
SABRİ BİLGİN
16 yıl önce - Prş 08 Hzr 2006, 15:03
Birileri eksi puan veriyor diye niye yazmaktan vazgeçiyorsunuz ki.Fotoğraflar konusunda alınan puanları kesinlikle dikkate alırım ama yoruma verilen puanları o kadar önemsemeyin derim ben.Çünkü yoruma eksi ya da artı puan verilmesinin birçok nedeni olabilir.Yorumunuz belki mükemmeldir ama biri size noktalama işaretlerine uymadınız diye eksi puan verebilir.Her ne kadar çok yanlışta olsa sırf farklı düşündüğünüz için eksi puan almış ta olabilirsiniz; ama bu, eksi puan veren kişinin düşüncelerinin doğru,sizinkilerin yanlış olduğunu göstermez.Ama fotolara verilenleri dikkate alın;zaten site bir anlamda fotoğraf sitesi.
|
 |
recai
16 yıl önce - Prş 08 Hzr 2006, 16:45
Alıntı: |
Alıntı:
Bu puanlama sistemini ciddiye aldığım için, (-) puanlarımın oranı %18 e dayandığı an forumlara yazı yazmayı bıraktım... Sebebi de bazı üyelerin bana, onunla aynı görüşte olmadığım için (-) vermiş olması. Bu yüzden forumlara mümkün mertebe az yazmaya çalışıyorum... Bence üzücü bir durum olsa da...
Bende Uğur ile aynı görüşteyim,benim içinde eksi puanlar önemli.Malesef bazı üyeler puan verirken mesajın içeriğine değil,mesajı yazan kişinin ismine ve avatarına göre puan veriyor.Bende mümkün olduğunca yazılarımı azalttım.Hemen hemen hiç yazmamak için uğraş bile veriyorum. |
Hiç umursamayın bile bu forumda herkes aynı şeyi söyleyecek değilya işte demokrasinin güzelliği de burada ortaya çıkıyor herkes özgürce düşüncelerini yazsın ki doğru olanı hep tartışarak bir birimizi ikna ederek bulalım ha bu arada (-)vermişler (+) vermişler hiçde umrumda değil açıkcası.
|
 |
ALİ ÖZER
16 yıl önce - Prş 08 Hzr 2006, 16:52
Dikkatimi çekti!! 4 BURSALI UĞUR SÜRMELİ- AKIN ALAN SABRİ BİLGİN RECAİ ABİ ALT ALTA AYNI SİTEM VE HEPSİN DE + PUAN VAR.. Bursa'lı kayırması herhalde bu Sanal alemde bile torpil var bu ülkede yav. (şaka şaka) (Bende 5.oldum Siteyi Bursalılar bastı!!)
|
 |
TurgayTümke
16 yıl önce - Cum 09 Hzr 2006, 17:29
Benim de görüşüm puan verenlerin gizli kalması yönündedir.
Sitemizin puanla bir şeyler yapan bir misyonu olmadığı için bunu sadece basit bir araç gibi görmekte fayda var.
Eğer kimin puan verdiği görülür hale gelirse kanımca bir çok kişi kim (-) kim(+) verdi diye tamamen bu işe endekslenecek ve sitemizde asıl amacından saparak,kelle avcılarının kol gezdiği bir yere dönüşecektir. 
|
 |
sayfa 17  |