Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
Mesajlarınıza Kimin Puan Verdiğini Görmek İstiyor musunuz? - [SİTE]
« önceki   123 ... 141516 ... 363738   sonraki »

ANA SAYFA -> HABERLER ve SOHBET
kilitli
sayfa 15
mehmeterden198
16 yıl önce - Sal 23 May 2006, 10:55

Bence görülmemesi lazım. Üyeler arasında sen benim mesajıma eksi puan verdin bende seninkine eksi puan vereceğim şeklinde kindarlıklar veya karşılıklı jestleşmeler olabilir.

İsmail Erdoğan
16 yıl önce - Sal 23 May 2006, 11:04

Sakın ha! Kesinlikle bilinmemesi lazım.
Efendi efendi tartışmayı bir türlü öğrenemedik; sanki karşımızdaki kanlı-bıçaklı düşmanımız da onunla tartışıyoruz... mübarek , (zaman zaman) sanki cephede düşmana kurşun sıkıyoruz...
Bir de kimin bize (-) verdiğini öğrenirsek, Allah korusun yurt dışından ağır makineli ithali yoluna gider,özellikle şu son günlerde alaşağı edilen ekonominin de tümüyle çökmesine neden oluruz.

okan kaya
16 yıl önce - Sal 23 May 2006, 12:01

ismail abi nin dediği doğru ama bi yönden de insan merak ediyo acaba bana bu (+)ve ya (-) yi kim verdi diye      

alparslan
16 yıl önce - Prş 25 May 2006, 02:31

asagida  yazmis oldugum bir mesajimdan alinti var. acaba  bu mesaj da  ne  kotuluk  var  ve    sayinsaygi degmeyen arkadas eksi vermis  ben sahsen gormek istiyorum ne kadar densiz  oldugunu bu forumda  artik gercekten sIKMAYA  BASLADI BU  PUAN OLAYLARI.... MESAJ DA  BUDUR:::::.((((ya hepsini okumadim ama su yuzde yedi olayina cevap yazmak istedim. yuzde yedi ile ima edilen galiba olan mevcut sakat sayisinin yuzde yedisi dir herhalde.yoksa valla sakatlardayiz.degmeyen arkadas eksi vermis.  )))))) MESAJ  TURKIYEDE NE KADAR SAKAT VAR  KONUSUNDAN ALINMISTIR.

erhanthunder
16 yıl önce - Prş 25 May 2006, 02:49

Ben istiyorum.Çünkü saçma yerlerde saçma eksiler veriliyor.Bu yüzden de %25 olayı görevini çok rahat yapıyor.
Bir mesaj önce eleştirdiğiniz %25 barajına takılmamış arkadaş hemen size (-) veriyor ve onun arkadaşları(evet sitede var böyle hep beraber davranan arkadaşlar) size (-) verdimi gelde düzelt %25 olayını.
kim ne vermiş bence görülmeli aslında teknik olarak bakma şansımızda var ama (profillerden puan verdiği mesajlar bölümü) burdan sadece acaba şu kişimi verdi diyerek gidilebilir.

Mesut_istanblue
16 yıl önce - Cum 26 May 2006, 19:17

erhanthunder

Üye profili kısmından başkasının verdiği puanları görmeniz imkanlar dahilinde değil.

Tabii puanlamaları denetleyebilen bir site denetçisi iseniz işler değişir

Patron
16 yıl önce - Cum 26 May 2006, 19:22

Erhan'ın demek istediği : "teknik olarak mümkün"
yani kolayca görülebilir hale getirilebilir diyor.
Siteyi kırmadıysa gördüğünü sanmıyorum.

Osman Yavuz
16 yıl önce - Cum 26 May 2006, 19:58

Erhanthunder'in mesaja da hemen birisi bu mesajdaki bilgiler yanlis diye eksi puani vermis. Galiba en kolay verilen eksi sebebi de o. Ama bu mesajdaki bilgiler yanlis diye eksi veren tek bir babayigit cikmiyor ki yanlis bilgilerin dogrularini yazsin sonraki mesajinda.

Şerif Ali
16 yıl önce - Cum 26 May 2006, 20:37

Üyelerin verdikleri puanları görmemiz mantıklı fakat kimlerin puan verdiğini bilmek pek de bize birşey kazandırmaz diye düşünüyorum.Bu uygulama sitede kişileştirmeye yol açabilir.

A.ŞAFAK TOMRUK
16 yıl önce - Cum 26 May 2006, 21:29

Puan meselesi o kadar da önemli değil fakat %25 barajı limiti kötü. Çünkü yazısını beğendiğimiz bir arkadaşımın mesajına puan veremiyoruz. Oda (+) puanlardan mahrum kalıyor. Benim kişisel düşüncem bu sınır hiç olmazsa %50' ye çekilmeli.

sayfa 15
« önceki   123 ... 141516 ... 363738   sonraki »
ANA SAYFA -> HABERLER ve SOHBET