Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 2
Sina

18 yıl önce - Cmt 19 Mar 2005, 17:19

Bence açıklanmasın, bu konuda o kadar uzun bir yazı yazardım ki, parmaklarım ağrıyor yazamam

Ben okuduğummesajlarda eksi verilmiş olanları kontrol ediyorum, eğer haksız yere eksi verilmişse tam tersine artı vererek o kişiyi ödüllendiriyorum, normalde artı vermeyeceğim bir yazı olsa bile, haksız yere eksi varsa uyguluyorum. Kendimce bu çözümü buldum. Size de tavsiye ederim, eşitliği beraber dağıtmış oluruz.

Eylem
18 yıl önce - Cmt 19 Mar 2005, 18:12

Mesajlarıma kimin artı, kimin eksi puan verdiğini merak etmiyorum. Zaten bu kişilerin kimler olabileceğini tahmin ediyorum.

Puan sistemine geçildikten sonraki ilk günlerde farklı davranmış olabilirim, şimdi o günlerde ne yaptığımı hatırlamıyorum; ama son zamanlarda şöyle bir ilkeyi benimsedim: Bana cevap olarak yazılan hiçbir mesaja eksi puan vermiyorum. O mesaj çizmeyi aşsa bile... Gerekirse ben cevap yazarım, ama eksi puan vermem. Çünkü o tür mesajların değersizliğini ve çarpıklığını başkalarının bildirmesi daha önemli.

En son Eylem tarafından Cmt 19 Mar 2005, 21:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

çalışkan
18 yıl önce - Cmt 19 Mar 2005, 18:36

ben bana puan verenleri çok merak ediyorum
artıları az cok tahmin edebiliyorum zaten ama okadar gereksiz (-)puan veriyorlarki kimin verdiğini merak etmekten kendimi alamıyorum benim fikrim gösterilsin

Zaferr
18 yıl önce - Cmt 19 Mar 2005, 18:46

Mesajları kimin puanlandırdığını bilmek üyeler arasında gerginliğe yol açar bence gizli kalmalı.

M.Ali
18 yıl önce - Cmt 19 Mar 2005, 18:55

Sn. basri çalışkan, benim size bir kaç kez "yazım hataları rahatsız edici" diyerek eksi puan vermişliğim var. Ben bıktım (-) puan vermekten, siz bıkmadınız konuşma diliyle yazmaktan Artık (-) vermiyorum, çünkü yoruldum

Puanları kimin verdiğini öğrenmek gerginliği arttırabilir, bir taraftan da öyle saçma eksi puanlar veriliyor ki, şikayet etmek için veren kişinin kim olduğunun bilinmesi gerekiyor. Puan verenleri deşifre etmenin hem iyi hem kötü etkileri olacaktır. Kararı iyi düşünüp vermek lazım.

Halil
18 yıl önce - Cmt 19 Mar 2005, 22:02

Bende gorulmemesi taraftariyim..gereksiz tartismalar-gruplasmalar yaratabilir..
Ama kendisine hakikaten kasitli ve duzenli sekilde eksi verildigini dusunen uye site denetcilerinden yardim istiyebilir...
Ama Burc'un dedigi gibi,,eksi puanlarin avantaji cok..en azindan insanin kendine çeki düzen vermesini sagliyor.

Selahattin
18 yıl önce - Cmt 19 Mar 2005, 22:09

Gözlemlediğim kadarıyla,genelde (-) puanlar fotoğraflardan çok yapılan yorumlara,yazılan konulara geliyor.Bence sitemizin amacı daha çok fotoğraflarla Türkiye'mizi tanıtmak olduğundan ötürü benim yüklediğim bir fotoğrafa (-) gelirse bunu olgunlukla karşılarım.Kendimi geliştirip daha iyi fotoğraf çekmeye çalışırım.
Yazdığım yazıdan ötürü (-) bir puan alırsam da tutupta ağız dalaşına girmemeye özen gösteririm.(Çünkü başka forumlarda böyle tartışmalar yaşadım,bir sonuca ulaşılamıyor)

Onun için ben de Mehmet Abi'ye ve KemalSöylemez'e katılıyorum.Böyle kalsın.

Faruk

18 yıl önce - Cmt 19 Mar 2005, 22:26

Bence hiç gerek yok görünmesine, belki bazi arkadaşlar hiç beklemedığı kişilerden
eksi puan aldıklarını görurlerse aralarındaki arkadaşlık biraz azalir gibi geliyor bana
zaten son haftalarda site gayet sakin ve tartişmasız geçiyor bırakalim böyle kalsin

cinümit
18 yıl önce - Cmt 19 Mar 2005, 22:35

bence gözükmeli.böylece buraya layık olmayanlar daha kolay ayıklanır.eğer şeffaf olunmayacaksa puan verme şekilleri değişsin.fotoğraflara puan verilsin ,kaynağı açıklanmayan veya yanlış bilgiyede puan verilsin.böylece hır çıkarmak isteyen üyelerin önü kesilecektir.açıkçası puan diye birşey olmasaydı eksikliğini duymazdım.site denetçileri puanı verenin gözükmesi halinde kavga çıkacağını söylüyor.eğer amacımız sakinlikse hiç puan verilmemesi sanırım en kesin çözüm olacakır.

Taha
18 yıl önce - Cmt 19 Mar 2005, 22:55

Bence gorulmemeli. Yukarida arkadaslarinda belirttigi gibi zitlasmalar ve inatlasmalar olacagi icin gizlenmesi cok normaldir ve boyle kalmasinida umit ediyorum.

sayfa 2
« önceki   123 ... 363738   sonraki »
ANA SAYFA -> HABERLER ve SOHBET