Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
Mesajlarınıza Kimin Puan Verdiğini Görmek İstiyor musunuz? - [SİTE]
123 ... 363738   sonraki »

ANA SAYFA -> HABERLER ve SOHBET
kilitli
sayfa 1
Mesut_istanblue
18 yıl önce - Cmt 19 Mar 2005, 15:01
Mesajlarınıza Kimin Puan Verdiğini Görmek İstiyor musunuz? - [SİTE]

Bu anket sadece wowTURKEY üyelerinin bu konu hakkında nabzını tutmak için açılmıştır. Gerekirse silinebilir..

Patron
18 yıl önce - Cmt 19 Mar 2005, 15:45

şöyle sorulmalıydı : "verdiğiniz her eksi puan için birileriyle dalaşmak istiyor musunuz?"

Guldem
18 yıl önce - Cmt 19 Mar 2005, 15:55

Burc!
Bir yere kadar haklisin, ama bir yer sanirim gozunden kaciyor. Kimin eksi puan verdigini gorebilmeye basladiktan sonra zaten herkes bolca eksi puan verme olayina bir son verecek ve verdigi zaman da yerine gore verdigi icin gereksiz dalasmalara sebebiyet vermeyecektir diye dusunuyorum.
Gerci bu benim olaya bakis acim. Bazi insanlar asla ve asla negatif elestiriyi kaldiramadiklari icin de verilen eksi puanlara hopurup kopureceklerdir.
O zaman da bu gibilere cevap vermeme hakkimizi kullanabiliriz diye dusunuyorum. Bilmem yanlis mi dusunuyorum?

ekin

18 yıl önce - Cmt 19 Mar 2005, 15:58

Mesajlarimiza kimlerin puan verdigini gormek sadece medeni insanlarin isine yarayabilcek bir sistem olur cunki zit gorusler yeni fikirlerin ortaya cikmasini saglar tartisarak...

Patron
18 yıl önce - Cmt 19 Mar 2005, 16:02

Alıntı:
herkes bolca eksi puan verme olayina bir son verecek

Puan sistemi "mükafat sistemi" değil, eksi puanlar site için yararlı.

Alıntı:
bu gibilere cevap vermeme hakkimizi kullanabiliriz

maalesef kimse bu hakkını kullanmıyor,
sonra gelip birbirlerini bana şikayet ediyorlar.

Guldem
18 yıl önce - Cmt 19 Mar 2005, 16:02

Ekin cok guzel soylemissin! Mesajimi yazdiktan sonra aklima geldi! Eksi puan verildigini olgunlukla karsilamayan sahis tutacak eksi puan verenin mesajlarina alakasiz yerlerde eksi puan vermeye baslayacak ve bu da kisir donguye donusecek.
Belki de gizli kalmasi en dogrusu....

Burc! Haklisin.... Sozumu geri aldim!

sipahi
18 yıl önce - Cmt 19 Mar 2005, 16:06

vallahi bir arkadasimiza verdigi (-) puanin sebebini sorunca 50 dereden su getirip bir dövmedigi kalmisti...

bosverin inceldigi yerden kopsun!

yani böyle kalsin.

messiah_haktan

18 yıl önce - Cmt 19 Mar 2005, 16:42

Görmek istemem ama isterim de!Bilemiyoum tam olarak!Son zamanlarda okadar cok anlamsiz eksi pugan aldim ki,bu puanlarin hepsi ayni kisiden mi geliyor diye merak ediyorum.

kemalsoylemez

18 yıl önce - Cmt 19 Mar 2005, 16:48

Zaten en ufak kıvılcımda sayfalar dolusu polemik okuyoruz,
birde puan sahipleri gözükürse sonu ne olur bilemem.

Eksi puan verilen mesajınızda problem varsa düzeltin, yoksa takmayın kafaya.
Nasıl olsa yıl sonunda karne almıyoruz.

En son kemalsoylemez tarafından Cmt 19 Mar 2005, 22:16 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

SALTUK

18 yıl önce - Cmt 19 Mar 2005, 17:17

bence gerek yok. nasil olsa eksinin sebebi goruluyor, gercekten incinmisseniz gidip sikayet bolumunde kirginliginizi dile getirirsiniz aksi takdirde olay kisisellesir belki inatlasmaya gider ve birbirimize olan hosgorumuzu kaybederiz. bence bu sekilde iyi. ben sahsen sadece +puanlarla ilgileniyorum acaba gozumden kacmismi diye +puan verilen mesaji bulup okuyorum. - lere bakmiyorum bile.

sayfa 1
123 ... 363738   sonraki »
ANA SAYFA -> HABERLER ve SOHBET