Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 2
alper23

6 yıl önce - Cum 24 Mar 2017, 10:16

(+)

KRAL456
2 yıl önce - Cmt 12 Eyl 2020, 23:39

BAŞKAN YASİN YILMAZ: “DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”
Göreve geldiği günden bugüne yaptığı çalışmalarla göz dolduran Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, belde sakinlerinin daha müreffeh bir ortamda yaşamalarına olanak sağlamak adına daha çok çalışacaklarını belirtti.

BAŞKAN YASİN YILMAZ: “DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

Başkan Yılmaz geçtiğimiz günlerde belde girişine yapılan ‘Kapı Girişinin’ ardından bir güzel hizmetin daha hayat bulduğunu kaydetti. Modern belediyecilik anlayışıyla Saat Kulesi’nin tamamlandığını belirten Yılmaz, gündüzü ile gecesi ile Saat Kulesi’nin beldeye renk kattığını söyledi.

MODERN BELDE YURTBAŞI
Yurtbaşı Beldesi’ne değer katacak hizmetler gerçekleştirdiklerinin altını çizen Başkan Yılmaz, Organize Sanayi Bölgesi yolunun geçtiğimiz günlerde asfaltının tamamlandığını, yeşil alanlarla Yurtbaşı’nın en güzel belde konumunda olduğunu sözlerine ekledi.
Özellikle yaz aylarında çocukların güzel vakit geçirdikleri parkları, yeşil alanlarıyla beldenin görünümünün değiştiğini kaydeden Başkan Yılmaz, bundan sonra da durmadan usanmadan çalışmalarının artarak devam edeceğini söyledi.

(+)

(+)

Günışığı

Arkadaslar günışığındaki haberi paylaştım. Şu an vatandaşlarımızın konutlar ilgili daskla ilgili bir çok sorunu var umarım bu sorunlar öncelikli çözülür. Elazığ PTT meydanındaki saat kulemizin yerine mimari olarak güzel bir saat kulesi yapılırsa şehre yakışır diye düşünüyorum.

yusufyuşa
2 yıl önce - Pzr 13 Eyl 2020, 06:50

Alıntı:
Elazığ PTT meydanındaki saat kulemizin yerine mimari olarak güzel bir saat kulesi yapılırsa şehre yakışır diye düşünüyorum.

Bende aynı şeyi düşündüm. Bir saat kulesi de Öğretmen evi meydanına yapılabilir.

Necdet23
2 yıl önce - Pzr 13 Eyl 2020, 18:31

Aynısından ptt meydanınada isterizzzz

hazarkentli
4 ay önce - Çrş 23 Ksm 2022, 19:30

Yutbaşı OSB yolu bölünmüş yol haline getirilip kaldırım, yer altına alınan enerji hatları ve aydınlatma çalışmalarının ardından bölünmüş yolda asfaltlama çalışmaları başladı. Yurtbaşı ve Yazıkonak beldeleri; Osb boyunca uzanan ve Bingöl yol ayrımından başlayarak Yurtbaşına uzanan güzel bir bulvara kavuştu. Bu yol aynı zamanda Kuzey çevreyolunun son etabı ile bağlantılı hale gelecek, yakında Yurtbaşı Belediyesi yeni hizmet binası da hizmete girecek

sayfa 2
ANA SAYFA -> Diğer Şehirler