Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 5
Ahmet Özbuluk

7 yıl önce - Çrş 15 Tem 2015, 14:04

sitede şehrine zerre kadar faydası olmayan adamlar, oturduğu yerden ahkam kesmesin.

Misafir 2d5

7 yıl önce - Çrş 15 Tem 2015, 14:07

resimlere bakıldığında pastane tarzı yerler. bir bursa bir adana bir antalya cafeleri değil

344Hacı
7 yıl önce - Prş 16 Tem 2015, 00:56

Alıntı:
Kimi fotoğraf çeker, her fotoğrafta sanat işler.
Kimi de fotoğraf çektiğini sanar, her fotoğrafta kendini işler...

Malesef bu sitede, Ziya tk. gibi, kaliteli fotoğraf çekebilen çok az sayıda insan var gördüğüm kadarıyla. Özelliklede Gaziantep başlıklarında dikkatimi çeken bir isim var, isim veripte rencide etmeyelim ama sitenin en kötü fotoğrafcısı desek doğru olur sanırım
yahu dayıcım tamam fotoğrafı ve fotoğrafcılığı seviyorsun anladık da, bari kendin çek, kendin bak, milletin gözlerini neden ziyan ediyorsun

Neyse konuyu saptırmayalım, ellerine sağlık Ziya kardeşim. Seyir zevki büyük bir gece çekimi olmuş

İyi güzel de kenan kardeşim, görüşlerinize saygılıyım fakat beğendiğiniz üyemizin fotoğraflarına bir wow puanı bile vermemişin ki...
Sizinkisi kuru kuruya beğenmek.

kenanmy
7 yıl önce - Çrş 22 Tem 2015, 15:15

Alıntı:
İyi güzel de kenan kardeşim, görüşlerinize saygılıyım fakat beğendiğiniz üyemizin fotoğraflarına bir wow puanı bile vermemişin ki...
Sizinkisi kuru kuruya beğenmek.

Yanılmıyorsam beğenmek adındaki buton wow oluyor doğru mu ?

Ben bu fotoğrafı beğendim ama renkler,netlik ve çekim olarak beğendim ve dile getirdim.

Wowww diyecek kadar beğenmemişim demek ki !

Kaldı ki, kuru yada ıslak, wow deyip,dememek beni bağlar. Sizi bağlamaz !!

KAZIM HASIRCI

7 yıl önce - Pts 14 Eyl 2015, 09:20

Kahve Deposu-Üniversite Bulvarı

sayfa 5
ANA SAYFA -> GAZİANTEP