Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 1
Emre Karadayı
10 yıl önce - Prş 09 May 2013, 12:11
Gaziantep'teki Cafeler

Birçok şehirde gözüme çarpan bu başlığı bizim şehrimizede açmanın faydalı olacağını düşündüm..
Sonuçta Cafeler bazı kişiler için bir gelişmişliğin göstergesi tabi haksızda sayılmazlar birçoğum boş zamanlarını cafelerde harcıyor..
Burada elimizden geldiğince Cafeleri tanıtmaya çalışacağım tabi hepsinin fotoğrafı olmadığı için alıntı yapacağım biraz ve hepsinide bilmediğim için siz arkadaşlarımdanda yardım istiyorum..Sizde destekleyin bu başlığı..
Son zamanlarda cafe sayısında büyük bir artış oldu şehrimizde bunu üniversite artışına bağlıyorum sosyal hayat canlandı sonuçta..
Hadi hep beraber cafelerimizi tanıtalım..
Fotoğraflar alıntı oldukları için tuğrasız yükleyeceğim,zamanla kendi çektiğimiz fotoğraflarıda ekleriz inş..

Eskici Düşler Bahçesi

Eskici Cadde

Havana Express

Vagon Cafe

Ayyuş Hanımın Konağı

Nostalji Cafe

David People Cafe

Jacky Jones Cafe

Mert Karakoyun

10 yıl önce - Prş 09 May 2013, 12:54

çok güzel başlık olmuş.

buradaki cafelerin hepsine gittim.hepsi de çok güzel.

Tarihi olan,hanlar,kervansaraylar da hep cafe oluyor tütün hanı gibi.manzaralı olanlar da gayet güzel batalhöyük cafe gibi.İbrahimli ve Üniversitede de çok fazla cafe var.

Emre Karadayı
10 yıl önce - Prş 09 May 2013, 12:55

Alıntı:
çok güzel başlık olmuş.

buradaki cafelerin hepsine gittim.hepsi de çok güzel.

Tarihi olan,hanlar,kervansaraylar da hep cafe oluyor tütün hanı gibi.manzaralı olanlar da gayet güzel batalhöyük cafe gibi.İbrahimli ve Üniversitede de çok fazla cafe var.

Aynen kardeşim zamanla hepsini ekleriz inş
Gazişehrimiz hergeçen gün biraz daha büyüyor

Mert Karakoyun

10 yıl önce - Prş 09 May 2013, 12:57

Gaziantep Batalhöyük Cafe

Enver Bozyiğit

10 yıl önce - Prş 09 May 2013, 13:33

Uzay parkı içindeki Hürrem Sultan Cafe.

Uzay parkı içindeki Vagon cafe

sayfa 1
ANA SAYFA -> GAZİANTEP