Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 3

Tercihiniz hangi firma ?
Kernek 11.3%  11.3%  [52]
Zafer 23.5%  23.5%  [108]
Beydağı 39.0%  39.0%  [179]
Vip Malatyalılar 6.3%  6.3%  [29]
Medine 15.7%  15.7%  [72]
Kayısı Kent 4.1%  4.1%  [19]
Toplam Oy : 459

Hüseyin_44
9 yıl önce - Cum 07 Şub 2014, 23:27

Zafer turizm yakında 2+1 koltuklarıyla seyahat başlatacakmış
istediğimde buydu

sezai bayram
9 yıl önce - Cmt 08 Şub 2014, 09:52

2 + 1 koltuk ve "yol boyu kesilmeyen internet" ayrıcalığını sunan firma artık birkaç adım önde olacaktır.

AhmetDemir

9 yıl önce - Cmt 08 Şub 2014, 15:04

Uçak fiyatları ne oldu düşüyodu ama erhaça inince servis soyuyor kibarca

serhat_44
8 yıl önce - Çrş 14 May 2014, 23:16

Arkadaşlar Malatya ya neden Ulusalfirmalar ayak basmıyor.
Ulusoy, KAmil koç, Pamukkale gibi büyük firmalar neden MAlatya ya gelmiyor

yusufyuşa
8 yıl önce - Çrş 14 May 2014, 23:26

Maliyet\ kâr oranı ile alakalı olabilir.

cagdas44
8 yıl önce - Çrş 14 May 2014, 23:37

Alıntı:
Arkadaşlar Malatya ya neden Ulusalfirmalar ayak basmıyor.

Kamil Koç başlığında yazana göre Zafer'in yeni edindiği 2+1 araçlarla Ankara hattında Kamil Koç'u görebilecekmişiz.

Onun dışında 5 yıldır Malatya dışındayım ve farklı şehirler arasında seyahat amaçlı Best Van'dan Pamukkale'ye kadar çok farklı firmaları kullandım. Ulusal firmalar yerel firmalarla özellikle bagaj konusunda rekabet edemeyeceği için daha iç pazarlara girmiyorlar, sonuçta vaat ettikleri konfor için bagaj ve benzeri konularda kısmak zorunda kalıyorlar. Metro turizm mantar gibi heryerden bitti ama kalitesiz mantar olduğundan açıkcası çokda tercih edilmedi. Kamil Koç Ankara hattında muhtemelen Zafer'in yerine sefer yapacak çünkü Zafer'in 2 seferi var bunun birisini KK'ya devrederse kaybı olmaz aksine konfor kazanımından daha çok kar bile elde edebilirler, en azından ben tercih ederim çünkü o fark olarak ödenen 4-5 TL çoğu zaman otobüste ve sonrasında sizin için çok şeyi değiştiren bi rahatlık sunabiliyor.

+Muhammed
8 yıl önce - Prş 15 May 2014, 00:02

Alıntı:

Bu firmalar Ankara'nın doğusuna geçmiyor zaten.. ha pardon.. Samsun'a oradan da doğu karadenize geçmek için Kırklareli-Samsun yolunu kullanıyorlar... Pamukkale hariç..

terro_44
8 yıl önce - Sal 20 May 2014, 11:18

Kendi topraklarım para kazansın ya. ne işim var elin otobüslerinde.

ekrem.
8 yıl önce - Sal 20 May 2014, 14:50

medine turizm her gün maraş hatay yolunda. zafer turizm sivas tokat samsun trabzon yolunda. beydağı antep yolunda, kernek antep hatay yolunda... firmalaramızda sefer artırma durumu var tebrik ediyorum... zafer zaten türkiyede sayılı firma olma yolunda emin adımlarla gidiyor

cagdas44
8 yıl önce - Sal 10 Hzr 2014, 11:04

Uzun bir sürenin ardından Malatya firmalarından birisiyle seyahat etme fırsatı yakaladım. Öncelikle Kamil Koç, Zafer birlikteliği ile Ankara hattı konusunda personelin bilgisi yok görünüyor en azından onlar öyle söylüyor. Ama Zafer'in hali hazırda 6 adet 2+1'i Kamil Koç'da çalışıyormuş.

Ayrıca Zafer'in Ankara hattında kullandığı Neoplan'da uçaklarda alışkın olduğumuz bagaj sistemi vardı kabinin daha ferah olmasını sağlamıştı sistem, beğendim. Fotoğraf kalitesi için kusura bakmayın gece arçaç içi çekim.

(+)

(+)

sayfa 3
ANA SAYFA -> ULAŞIM