1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 1  |
 |
Harputlu23
10 yıl önce - Prş 04 Nis 2013, 18:59
Elazığ - İller Bankası Lojmanları
İller Bankası’na ait olan ve halen üzerinde idarenin lojmanlarının bulunduğu 14.043 m2 arsa için yapılacak olan hasılat paylaşımı yöntemi ihalesi hakkında bir bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Akgün Otel’de yapılan tanıtım toplantısına Vali Muammer Erol, İller Bankası Elazığ Bölge Müdürü Selahattin Özsoy, Elazığ TSO Başkanı Ali Şekerdağ ve davetliler katıldı.
Toplantının açılışında bir konuşma yapan İller Bankası Elazığ Bölge Müdürü Selahattin Özsoy, Elazığ’da şuana kadar hasılat paylaşımı yöntemiyle herhangi bir ihale yapılmadığını, ilk defa uygulanacak olan yöntemin önemli olduğunu söyledi.
Toplantıda daha sonra söz alan İller Bankası Kaynak Geliştirme Dairesi Uzmanı Elif Selda Gürses, yapılacak işin ülke genelinde uygulanmaya başlanan kentsel tasarım sürecine bir katkı olduğunu söyledi. Gürses, “Yapılacak olan ihale ile İller Bankasına önemli bir kaynak oluşturulacaktır. Proje hem bankamız için hem de yüklenici için kar getirici bir iş olacaktır. Hâsılat paylaşımı yöntemi şu ana kadar daha çok büyük şehirlerde yapılan bir işlemdi ancak bu uygulama ile Elazığ’da da yapmış olacağız. İhale ile bankamıza ait olan ve üzerinde halen idare lojmanlarının bulunduğu arsamız ifraz edilerek ikiye bölünecek, arsanın bir kısmına yeni idare binamız yapılacak kalan kısmı ise yatırım amacıyla yüklenicinin tercihine bırakılacaktır. Arsa imar açısından her türlü yapılaşma iznine müsaittir” dedi.
İller Bankası Kaynak Geliştirme Dairesi Uzmanı Sefa Boyar ise konuşmasında hâsılat paylaşımı yöntemi ile yapılacak ihalenin teknik şartnamesinde yer alacak hususlar, paylaşım usulleri, istenen teminat ve evraklar hakkında katılımcılara bilgi verdi.
(+)
(+)
(+)
|
 |
Harputlu23
10 yıl önce - Prş 04 Nis 2013, 19:14
Duyum
Aldıgım sağlam bir duyuma göre lojmanın diğer bölümüne AVM yapılacakmış.
|
 |
Tolga Dt
10 yıl önce - Cum 05 Nis 2013, 16:23
Çayda Çıra kavşağında yer alan İller Bankasına ait arazi satıldı.
İhaleyi Esenler inşaat 22 Milyon 365 Bin TL ye kazanmış.
İmar izni hayli geniş AVM - Otel, Rezidans - Banka Ve Finans gibi büyük yatırımlara açık.
Esenler inşaat buraya ne düşünüyor acaba öğrenmek lazım.
|
 |
Harputlu23
10 yıl önce - Çrş 08 May 2013, 22:19
Şu anda yapılan olarak iller bankasının binasını yapmakla mükellef bulunmaktalar ancak bu bölüm bittikten sonra diğer bölüme avm yapılacağını söylemişlerdi. Şu an Elazığ da olmadığımdan bilgi almaıyorum.
|
 |
yusufyuşa
10 yıl önce - Çrş 03 Tem 2013, 18:31
Lojmanlar boşaltılmış,yıkılacak yerine işyeri ve konut yapılacak sanırım
(+)
|
 |
sayfa 1  |
ANA SAYFA -> Diğer Şehirler
|