Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
İzmir Karşıyaka Zübeyde Hanım Stadı Projesi
« önceki   1234 ... 118119120   sonraki »

ANA SAYFA -> İZMİR - Haberler ve Sohbet
cevap yaz
sayfa 3
Muhammed Abdullah

10 yıl önce - Cmt 09 Mar 2013, 02:04

Komedi gibi ya stada bak

Yusuf Şenli
10 yıl önce - Cmt 09 Mar 2013, 02:20

Varsa söz konusu alana şöyle şık ve modern, 20-25 bin kişilik stad projesi çizip sığdırabilecek çizsin projesini siteye yüklesin. Aksi halde yapılan eleştiriler sığ ve komik oluyor. Ayrıca projenin neresini beğenmediniz anlayamadım arkadaşlar tek kat ve her tribüncünün hayali olan tarzda bir stat projesi örneği. Şu örnek projedeki küçük düzeltmelerle gerçekten güzel bir stat ortaya çıkabilir.

Karaman Ahmet
10 yıl önce - Cmt 09 Mar 2013, 03:03

Bu taraftar projesi Karsiyakanin kendi sundugu projeden cok daha iyi, begendim.

Önceki stad neydi öyle, resmen Maraton yerine kocaman bir duvar.

Fakat bu sekilde ufakta olsa 600 kisilik bir tribün, üstündede dört katli loca, gercekten muhtesem.

ali dostbey
10 yıl önce - Cmt 09 Mar 2013, 03:47

Ya birakin Allah askina Izmir gibi buyuk bir sehire boyle stadlar cizmek, dalga gecmek gibi...yapacaklarsa "adam" gibi bir stad yapsinlar...

oguz42

10 yıl önce - Cmt 09 Mar 2013, 03:53

İzmirli arkadaşlar hiç kızmasın bana ama gercekten izmire hiç yakışmayacak bir stad bu, yapılırsa eğer bence yazık olur

cagriocal
10 yıl önce - Cmt 09 Mar 2013, 12:29

Atlanan birşey var, tüm yorumları okumadım ancak dikkat eden yada bilgisi olan varmı tam bilemiyorumda stadın yapılacağı bölgenin etrafında çok yakında konutlar var, yani o şekilde şaşalı gösterişli bir şehir stadyumu oraya yapılamaz. Yapılsa bile etrafında bırakılabilecek bir alan bir meydan yok. Bu sebeple esasen bu stadın örnekköy yada mavişehir metro durağının orada adı geçen bölgeye yapılması daha mantıklı olabilirdi. O zaman emin olun o şekilde bir proje çizilebilirdi. Çünkü arazi mevcut.

enes52
10 yıl önce - Cmt 09 Mar 2013, 12:38

Bencede izmir gibi bir şehire yakışmıcak stadyum daha modern yapılabilir,hem locaların olduğu tribünün tribünle alakası yok öyle tribün olmaz.

Ahmet Özbuluk

10 yıl önce - Cmt 09 Mar 2013, 12:52

Basit sıradan daha kötüsü olamazdı.

crazy_bi86

10 yıl önce - Cmt 09 Mar 2013, 13:09

Wowturkey ana sayfasında başlığı görünce aklımdan güzel bir stad görüntüsü belirdi..Sonuçta İzmir'de yapılıyor..Başlık sayfasındaki resimlerden projeye bakınca şaşkınlık yaşadım açıkcası..İzmir gibi bir şehirde sadece amatör-mahalle takımlarının oynayacağı bir stad projesi olmalı böyle yapılar..İzmir çok daha iyilerini hakediyor..Gerçekten şaka gibi

umut ileri
10 yıl önce - Cmt 09 Mar 2013, 19:53

Ben hic sasirmadim acikcasi. Daha iyi bir sey beklemiyordum. Alistim arti Izmir'in vizyonsuzluguna. Yapilan her proje bastan sagma, yaptik oldu mantigiyla yapiliyor Izmir'de. Oyle baska sehirlerdeki gibi modern tasarimlar beklemeyin. Ucuzcu vizyonsuz Izmir zihniyeti 4 tane duz duvar cekip laz mutahiit isi bir stat yapar buyuk ihtimalle Izmir'de.

sayfa 3
« önceki   1234 ... 118119120   sonraki »
ANA SAYFA -> İZMİR - Haberler ve Sohbet