Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
İzmir Karşıyaka Zübeyde Hanım Stadı Projesi
« önceki   123 ... 117118119120   sonraki »

ANA SAYFA -> İZMİR - Haberler ve Sohbet
cevap yaz
sayfa 118
efe zeybek
10 ay önce - Prş 26 May 2022, 13:41

Bence Pınar Karşıyaka Fenerbahce arena benzer bir Salon yapılsın .. Öncelik Arena bence.

Ömer_KSK
10 ay önce - Cum 27 May 2022, 16:50

Alıntı:
Başkan Tugay'dan Bakanlığa Karşıyaka Stadı çıkışı: Bakanlık işi yavaşlatmaya devam ediyor!

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, yapımı yılan hikayesine dönen Karşıyaka Stadı'nın uygulama projesinin hala Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gönderilmediğini anlatarak, "Yapma fikrinden geri adım atan kimse yok, Bakanlık bu işi yavaşlatmaya devam ediyor. Bazen siyasi istismar yapılabiliyor. Bu olayı siyaset üzerinden tartışalım, konuşalım istemiyorum. Bu devletin her kademesiyle yardımcı olması ve çözmesi gereken bir sorun. Büyükşehir Belediyesi 'Biz yapacağız' dedi, sözünü verdi ve arkasında duruyor. Sadece proje konusunu çözmek için Bakanlığın üzerine düşeni yapması lazım" dedi.

Halime ERDOĞAN / GÜNDEME BAKIŞ - Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Karşıyaka Stadı ile ilgili Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın hala uygulama projesini göndermediğini kaydetti. Bakanlık tarafından işin yavaşlatıldığını savunan Tugay, "Bakanlık'tan bize bir cevap geldi, 'Büyükşehir'e projeyi gönderdik' diye. Gelen proje yine avam proje, uygulama projesi değil. Onun üzerine Büyükşehir tekrar yazı yazdı, o yazının cevabını bekliyoruz şu anda. Ya projeyi yaptırın ya da mimar, müelliflik hakkından feragat etsin ve projeyi Büyükşehir yaptırsın. Bu şekilde bir sonuca bağlanırsa uygulama projeleri hazır olacak ve ihaleye çıkılıp yapılacak. Yapma fikrinden geri adım atan kimse yok, Bakanlık bu işi yavaşlatmaya devam ediyor" açıklamasında bulundu.

"SİYASET ÜZERİNDEN TARTIŞMAYALIM"

AK Parti kanadından, bekleyen projeleriniz için biz köprü olmaya hazırız açıklamaları geliyor. Uygulama projesi yönündeki talebinize ilişkin AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'a, İzmir Milletvekili Mahmut Atila Kaya'ya seslenmek ister misiniz" sorusunu yanıtlayan Tugay, "Geçmişte Hamza Dağ ve İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ile konuşmuştuk. Onlar, Bakan ile görüşmemizi sağlamışlardı, Bakan da 'Tamam, Büyükşehir'e devredelim' demişti. Son zamanlarda hiç konuşmadık. Konuyla ilgili Mahmut Atilla Kaya'ya seslenmek istemiyorum, çünkü kendisi bizim bölgenin milletvekili değil, biraz da bilgi eksiklikleri var diye düşünüyorum, o yüzden dahil olmasını çok doğru bulmuyorum. Hamza Dağ yakından takip ediyor bence. Bazen siyasi istismar yapılabiliyor. Bu olayı siyaset üzerinden tartışalım, konuşalım istemiyorum. Bu devletin her kademesiyle yardımcı olması ve çözmesi gereken bir sorun. Büyükşehir Belediyesi 'Biz yapacağız' dedi, sözünü verdi ve arkasında duruyor. Sadece proje konusunu çözmek için Bakanlığın üzerine düşeni yapması lazım" ifadelerini kullandı.

https://www.gundemebakis.com/guncel/baskan-tugay- ...10316.html

Teknik projenin de var olduğu, ancak Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın elinde bulunduğu ortaya çıktı.

Birileri avam projeyi teknik projeymiş gibi çarpıtadursun, başkanın teknik projeyi devralma işine el atıp bakanlığın kapısında nöbet tutması gerekir bu saatten sonra.

ahmet1912
9 ay önce - Sal 07 Hzr 2022, 15:49
Karşıyaka'da tesis yenileniyor...

TFF 3'üncü Lig'de Karşıyaka, yeni sezon öncesi Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ndeki A takımın kamp merkezinde inşaata girişti.
Tesiste futbolcular ile teknik ekibin kaldığı odalar sezon öncesi tepeden tırnağa yenilenecek. Kamp merkezindeki tüm banyo, lavabolar ve eşyalar değişecek. Yenileme çalışmaları 11 Temmuz'da başlayacak sezon hazırlıklarına kadar bitecek. Tesisinde daha iyi imkanlara kavuşacak Kaf-Kaf, sezon öncesi çift etap olarak planlanan kampı teke düşürdü. Temmuz ayında İzmir'de tesisinde kalıp antrenmanlarını akşam saatlerinde ışıklandırma altında yapacak yeşil-kırmızılılar, ağustos ayında yüksek rakım kampına giderek hazırlık maçları oynayacak.

Selim Pasha
9 ay önce - Sal 07 Hzr 2022, 18:56

Stad konusunda da somut gelismeler bekliyoruz.

mahmut11
9 ay önce - Sal 07 Hzr 2022, 18:57

cemil tugay neden kendine buradan siyasi pay çıkartmaya çalışıyor ki bunların partisi değil mi stadyuma engellemek için dava açan (zamanında)

serkan355
9 ay önce - Çrş 08 Hzr 2022, 21:19

Alıntı:
cemil tugay neden kendine buradan siyasi pay çıkartmaya çalışıyor ki bunların partisi değil mi stadyuma engellemek için dava açan (zamanında)

Bakanlık projeyi vermeyince ne yapsaydı? Eski davalarla alakalı açıklama mı yapsın?

kerem ali sürekli gibi karşıyakalı birinin il başkanı olması bile bu tarz problemleri çözemiyorsa stad için çok da umutlanmamak lazım.

ahmet1912
9 ay önce - Cum 10 Hzr 2022, 16:06
CEMİL TUGAY: STAT PROJESİ ÇÖZÜLMEZSE BEN ADIM ATACAĞIM

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, yeşil-kırmızılı kulübün mali kongresinde yıllardır yapımı beklenen İlçe Stadı ve Yalı Tesisleri arazisine inşa edilecek stat projesinin son durumuyla ilgili bilgi verdi. Tugay, proje sorunu çözülmezse projeyi kendisinin çizdirip inşaata başlatacağını söyledi. Cemil Tugay, "Stadın önünde bir engel kalmadı. Spor Bakanlığı'nın stat için ayrılmış bütçesi olmadığı için geçen yıl İzmir Büyükşehir Belediyesi'yle konsorsiyum olarak yapma fikri geliştirdik. Alanın Büyükşehir Belediyesi'ne tahsisi ve projenin ihaleye çıkması için süreç konuşuldu. Proje belediyeye ulaştığında stadın sadece avam mimari projesinin olduğunu, teknik projenin olmadığını saptadık. Avam projeyi çizen mimardan muvafakatname bir türlü alınamadı. Küçük gibi gözüken bu sorun önemli çünkü bir kurumun ihaleye çıkabilmesi için her türlü projenin net belirlenmesi gerekiyor. Ben bu konu çözülmezse projeyi kendim çizdirip inşaatına başlatacağım" dedi. (DHA)

Selim Pasha
9 ay önce - Cum 10 Hzr 2022, 18:23

Karsiyaka bu sene maçlarını Alsancak stadında oynayacak.

Karaman Ahmet
9 ay önce - Cmt 11 Hzr 2022, 12:57

Alıntı:
"Stadın önünde bir engel kalmadı. Spor Bakanlığı'nın stat için ayrılmış bütçesi olmadığı için geçen yıl İzmir Büyükşehir Belediyesi'yle konsorsiyum olarak yapma fikri geliştirdik.

Spor bakanlığında o kadar stad yapmak için bütçe vardıda, bu stad içinmi yok?

Bu stadın temeli Göztepe Stadından once atıldı. İzmir yerel yönetimleri stadı yaptırmamak için ellerinden geleni yaptılar. Stad buraya yapılmamalı, başka yere yapılmalı diye milleti ayaklandirdilar, davala4 açtılar. Sonra yerel halktan tepkilere göre dönüş yaptılar. Şimdide Spor bakaninda bütçe yok, biz yapacağız diyorlar.

Insanda biraz utanma ve arlanma olur. Bende bu hükumete çoğu olayada muhalifim, ama yüzsüzlüğün bu kadarına muhalefet denmez, arsızlık denir!

serkan355
9 ay önce - Cmt 11 Hzr 2022, 20:19

Alıntı:
Spor bakanlığında o kadar stad yapmak için bütçe vardıda, bu stad içinmi yok?

Bu stadın temeli Göztepe Stadından once atıldı. İzmir yerel yönetimleri stadı yaptırmamak için ellerinden geleni yaptılar. Stad buraya yapılmamalı, başka yere yapılmalı diye milleti ayaklandirdilar, davala4 açtılar. Sonra yerel halktan tepkilere göre dönüş yaptılar. Şimdide Spor bakaninda bütçe yok, biz yapacağız diyorlar.

Insanda biraz utanma ve arlanma olur. Bende bu hükumete çoğu olayada muhalifim, ama yüzsüzlüğün bu kadarına muhalefet denmez, arsızlık denir!

Bahsettiğin yerel yönetim değişti ve şimdiki yönetim stadın peşinde koşuyor. Bu durumda utanma arlanma ne alaka? Eski başkan bunları yapmıştı deyip sessiz bir şekilde teknik proje mi beklesin?

Bahsedilen bütçe sıkıntısı stad görüşmesinde dile getirildi. Bu yüzden stad yapımı belediyeye devredildi. Belediye kalkıp kendi kafasına göre açıklama yapmıyor bu ortak alınan bir karar.

Yahu muhalif taklidiniz bile komik kaçıyor

sayfa 118
« önceki   123 ... 117118119120   sonraki »
ANA SAYFA -> İZMİR - Haberler ve Sohbet