sayfa 2  |
 |
Yalın35_Göztepeli
10 yıl önce - Cum 08 Mar 2013, 22:27
Alıntı: |
Yalın'ın paylaştığı fotoğraftaki bu tribün malesef diğer tribünlere göre asimetrik duruyor.Şu haliyle yapılsa sanki eski bir stadyuma kademe kademe tribün yapılmış,3 tribün tamamlanmış,karşı tribün gelecek sezon yapılacak havası oluşacak gibi. Daha moderni yapılabilir. |
Stad Karşıyaka Yalı'ya yapılacağı için oradaki araziye göre tribün öyle olacak. Zaten proje arazinin konumuna göre çizilmiş.
|
 |
mert101
10 yıl önce - Cum 08 Mar 2013, 22:39
Alıntı: |
Mert sıktın artık ya.
Vallahi ben bayıldım, La Bombonera gibi, çok hoş. Taraftarlar bu projeyi yönetime sunup bunun yapılmasını isteyeceklermiş sanırım. Olursa harika olur.
|
İsteyen katılır bana isteyen katılmaz. Ben fikrimi söylüyorum. Bunlar stad değil ucube. Stad dedigin bunlar gibi olur
sivas 25.000 kapasiteli
(+)
malatya 25.000 kapasiteli
(+)
mersin 25.000 kapasiteli
Bu stadların yanında yapılacak stad gercekten ucube. Sen begeniyor olabilirsin ama ben begenmiyorum ve bana göre insallah yapılmaz..
|
 |
mehmet GZL
10 yıl önce - Cum 08 Mar 2013, 22:40
Boyle yapcaklarsa yapmasınlar ISTEMIYORUM Izvak ın projelerine karsı tavrım belli .... bende istemezukcu oldum boyle yapcaklarsa yapmasınlar ISTEMIYORUM
|
 |
kemotek56
10 yıl önce - Cum 08 Mar 2013, 22:47
12000 ya da 25000 stadları ben az buluyorum daha da ötesi
VİZYONSUZLUK olarak görüyorum İZMİR için
|
 |
Yalın35_Göztepeli
10 yıl önce - Cum 08 Mar 2013, 22:54
Allah Allah anlatamıyoruz heralde. Göztepe'nin ve Karşıyaka'nın stadları arazi konumuna göre 25.000 kapasitede yapılacak zaten. Uzatmayın artık.
Örnekköy ve İnciraltı ulaşım olarak zor yerler buralar daha iyi. Saçmaladınız iyice. Burada çizilen projeleri anadoludakilerle karşılaştırmanız saçma.
Yani abartıyorsunuz iyice. 
|
 |
Ayhan
10 yıl önce - Cum 08 Mar 2013, 22:56
mert'in gösterdiği stad örnekleri çok daha güzel ve olması gereken projeler... bunlardan bir tane Mavişehir'e yapılsa fena mı olur? Örnekköy ve Yalı'ya gerek kalmaz...
|
 |
musty_21
10 yıl önce - Cum 08 Mar 2013, 23:05
iğrenç ötesi bi stad inşallah asparagas bi haberdir.
|
 |
furkansiner
10 yıl önce - Cum 08 Mar 2013, 23:17
proje izmir için yetersiz kapasite kaç 15.000 felan heraldi karşıyka ve göztepeye en az 25.000 kapasiteli stad lazım.
|
 |
Yiğit572
10 yıl önce - Cum 08 Mar 2013, 23:50
Hadi Karşıyaka eski stad yerine ve Gürsel Aksel'e yaptık diyelim. Bu arazilere gelişmiş bir stadyum yapılamaz! Ulaşımı kolay diyorsunuz. Stadyumlar şehir dışlarında yapılmalıdır. İzmir'de şehir dışında birçok bölgeye İZBAN gittiğinden sorun da olmaz. Otobüs hatları da bağlanabilir. Geleceği parlak yerler var. Bu arazilere yapılan stadlar çevrede büyük sorun çıkartır. İki takımın gireceği kapılar vs. nereden ayrılacak da ayrı yollar olacak? O kadar taraftar o nüfus yoğunluğu fazla olan bölgelerden stada nasıl girecek? Vatandaş ses kirliliği oluyor, olaylar çıkıyor evler dükkanlar zarar görüyor diyecek. Bunlar aklıma gelen ilk sorunlar. Bu stadlar buraya yapılmamalıdır. Hem kapasite sorunu hem de böyle genel sorunlar çıkacaktır.
|
 |
Kordelya
10 yıl önce - Cmt 09 Mar 2013, 00:08
20 Dönümlük bir alana yapılması öngörülen 12.500 kişilik butik stadın tribünleri dikleştirilerek büyütülen ve önceki projede alan yetersizliğinden rüzgar paneli olarak tasarlanan alanın da loca,basın tribünü,şeref tribünü ile zenginleştirilerek çizilmiş bana göre harika bir tasarım.Helal olsun yapana.
|
 |
sayfa 2  |