Ana Sayfa  

Ahmet Bengüer

Cmt 30 Hzr 2007, 10:53  

101 hattı kalkalı çok oldu arkadaşlar.

mesajı beğendiniz mi?
Mustafa Çetinkaya

Sal 03 Tem 2007, 03:00  

Benim bu siteye üye olmama vesile olan bu başlık belkide wowda baktığım ilk başlıktır. Çocukken hep merak etmişimdir. Acaba o koskoca köprü denizin üstünden nasıl yapıldı diye? O günlerin zor şartlarında yapılan ve şu anda İstanbul gibi bir metropolün tüm yükünü çeken köprülerimize daha çok önem verilmesi gerekmektedir. Birde benim merak ettiğim bir konu daha var. Acaba köprülerimizin son kullanım süresi ne?  
Yapılan iki köprü için belli bir kullanım yılı varmı? Varsa ne kadar?
Kullanım süresi bitince ne olacak? Hurda mı? Tarihi eser olarak kalacak mı?

mesajı beğendiniz mi?: +1
gokmen_

Çrş 04 Tem 2007, 01:01  

Akın Bey'i tebrik ediyorum. Site içersin bir çok faydalı çalışmaya imza atıyor. Benimde forumda okuduğum ilk başlıklardan biri bu olmuştu. Bende İstanbul'un eski halini hele Boğaziçi Köprsü'nün açılışını çok merak ediyordum. Akın Bey'in 1. köprüyle ilgili bu çalışması gerçekten takdire şayan kendisine fotoğraflar ve böyle bir başlığı hazırlamaya vesile olduğu için tebrik ediyorum. Katkıda bulunan arkadaşlarında hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Recep Özer

Çrş 04 Tem 2007, 21:41   Akın Beye teşekkürler...

Akın Abi çok teşekkürler. Çok güzel bir çalışma gönülden tebrik ediyorum. Ben siteye yeni üye oldum ama siz sitenin her yerindesiniz maaşallah. Nazar değmesin. Gönül ister ki çalışmalarınıza bizlerde destek verelim. Sağlıcakla kalın. Tekrar teşekkürler.

mesajı beğendiniz mi?
Celal BAŞER

Sal 28 Ağu 2007, 13:09  

(+)

İlk fotoğraf yükleme denemem. Hata olursa peşinen özür diliyorum. Beğenilirse bir kaç fotoğraf daha var onlarıda yükleyebilirim. Herhangi bir yerden alıntı değil, hepsi orjinal fotoğraftır.

mesajı beğendiniz mi?: +4
Celal BAŞER

Prş 30 Ağu 2007, 17:16  

Site yönetimine bir sorum olacak. Bu resmin daha geniş açı ile çekilmiş olanı var. Zincirlikuyu tarafları falan gözüküyor. Onuda yüklememin bir sakıncası olurmu. Yoksa benzer fotoğraf olduğu için gerek yokmu.

mesajı beğendiniz mi?
Celal BAŞER

Cum 31 Ağu 2007, 15:30  

(+)

Arkadaşlar bu arada yukarıda peşpeşe yazdığım mesajlar için özür diliyorum. DEĞİŞTİR yazısını yeni gördüm

mesajı beğendiniz mi?: +2
Celal BAŞER

Prş 06 Eyl 2007, 16:40  

(+)

mesajı beğendiniz mi?: +3
Celal BAŞER

Prş 13 Eyl 2007, 17:04  

(+)

1972 Kasım.

Köprünün Ortaköy ayağı.

Celal BAŞER

Cum 14 Eyl 2007, 19:08  

(+)

Köprünün Beylerbeyi ayağı.

Tek tek yüklediğim için kusura bakmayın.
Arşiv çalışması yapıyorum. Elime yeni fotoğraf geçtikçe de yüklüyorum.

mesajı beğendiniz mi?: +2
Mesajları seç:   

sponsor link :       |       Exacard.com, Faizsiz ve yüklemeli MasterCard       |