|
İST » A1.01. 1. BOĞAZİÇİ KÖPRÜSÜ'nün İnşaatı, Açılışı ve İETT
Sayfa: Önceki 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 Sonraki
Ana Sayfa
-> ULAŞIM
|
Mustafa Köseoğlu
|
Sal 15 Tem 2008, 13:18
Bu fotoğrafta ise Köprü'nün ihale haberinden söz ediliyor.
(+)
(+)
Bu iki fotoğrafta Köprünün inşaatını ve köprüyü inşa eden işçilerin bir kısmını gösteriyor.
(+)
Bu fotoğrafta ise köprünün inşaatı devam ettiğini görüyoruz.
(+)
Bu üç fotoğrafta ise açılışa çok az zaman kaldığını görüyoruz
(+)
(+)
Bu iki fotoğrafta ise Köprü'nün açılışı nedeniyle yoğun yaya trafiğini gösteriyor.
Bu fotoğraf ise Köprü'nün açılması nedeniyle basılan pulları gösteriyor.
|
mesajı beğendiniz mi?:
|
 |
Kemal Çevik
|
Sal 15 Tem 2008, 14:58
(+)
Vallahi iki baştaki "işçiye" hayran kaldım Belli ki "tetkik" gezisi yapmakta olan bir grup bu
Kemal ÇEVİK
|
mesajı beğendiniz mi?:
|
 |
Mustafa Köseoğlu
|
Pts 28 Tem 2008, 16:27
Bu fotoğraf ise Köprü'nün açıldığı gün köprüden yoğun yaya geçişini gösteren fotoğraflardan biridir.
Bu arada aşağıdaki katmanda fotoğraf yüklemeye devam etmekteyim ve başka fotoğraflar arama çalışmalarınıda sürdürmekteyim. Umuyorum en kısa sürede bu açtığım katmanla ilgili bütün fotoğrafları tamamlarım. http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=52962
|
|
mesajı beğendiniz mi?
|
 |
Mustafa Köseoğlu
|
Çrş 30 Tem 2008, 14:10
(+)
Bu fotoğrafta Boğaziçi Köprüsü'nün temelinin atılmasından dolayı ertesi günü hürriyet manşetten verilen bir haberle ilgili fotoğraftır.(21 Şubat 1970)
(+)
Bu fotoğrafta ise Köprünün taşıyıcı ana kablolarının zemine bağlandığını görüyoruz.
.
Bu fotoğrafta ise kablo çekimine başlamadan önce teknik bir iş olan havai servis köprülerini gösteriyor
(+)
Bu fotoğrafta ise Köprü'nün açıldığı sabahtan bir görüntüyü gösteriyor. Fotoğrafın karşı tarafında gözüken yerler ise Karaköy civarlarını gösteriyor(yanlış hatırlamazsam)
(+)
Bu fotoğraf ise Köprü'nün açılışından dolayı ertesi günü Hürriyet Gazetesi'nden tam sayfa olarak verilmiştir
En son Mustafa Köseoğlu tarafından Prş 31 Tem 2008, 10:22 tarihinde değiştirildi, toplamda 6 kere değiştirildi
|
mesajı beğendiniz mi?:
|
 |
KORAY3434
|
Çrş 30 Tem 2008, 14:16
Çoğu kişi bana kızacak belki ama o zamanlar boğazın pek te bi albenisi yokmuş..Şimdi daha güzel daha çekici gibi geliyor bana..Ama neolusa olsun o yıllarda yaşamayı çok isterdim..
|
|
mesajı beğendiniz mi?
|
 |
osmancık
|
Çrş 30 Tem 2008, 14:20
kızacak birşey yok.
o günlerde bugünün çanakkale boğazı gibiymiş sanki.
gerçekten etrafı boş bir alana dikilen devasa köprü, absürd durmuş o zamanlar.
ama şimdi çevreyle daha bütünleşmiş izlenimi var. ya da biz bu haline alıştık.
|
|
mesajı beğendiniz mi?
|
 |
Arda Öztürk
|
Çrş 30 Tem 2008, 14:40
Evet belkide biz bu haline alıştık... Ben de ne birinci nede ikinci köprünün yapımına tanık olabildim. İnşallah üçüncü köprüyü görürüz bizde Birde Marmaray çalışmasını gördük ama tam görüyoruz sayılmaz... sonuçta pek görülür biyerde değil istasyonlar dışında ...
|
|
mesajı beğendiniz mi?
|
 |
deniz1764
|
Cum 08 Ağu 2008, 04:35
Facebookta rastladığım bir fotoğraf:
|
|
mesajı beğendiniz mi?
|
 |
Mustafa Köseoğlu
|
Sal 12 Ağu 2008, 14:04
(+)
Bu fotoğrafta Köprü'nün Temel atılış tarihini gösteren bir yazıdır
|
|
mesajı beğendiniz mi?
|
 |
ümit 806
|
Pzr 17 Ağu 2008, 15:42
Boğaziçi Köprüsü'nden Yıldız'a giderken geçilen viyadük ayaklarına iskeleler kurulmuş, acaba bu ne çalışmasıdır bilen var mı ? Çevreyolu'ndaki köprüye giderken geçilen diğer iki viyadüğün isimleri Ortaköy V408 ve Ortaköy V409 viyadüğü şeklinde yazılmış ama bu viyadüklerle kardeş sayılabilecek bu viyadüğün ismi yazılmamış, acaba bu viyadüğün ismini bilen var mı ?
|
|
mesajı beğendiniz mi?
|
 |
|
Sayfa: Önceki 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 Sonraki
sponsor link : | Exacard.com, Faizsiz ve yüklemeli MasterCard |
|