Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 3
Süleyman Hilmi YILMAZ

10 yıl önce - Sal 13 Ksm 2012, 19:20

Alıntı:
İstasyon Caddesinden istasyona doğrudan giriş yapılmıyor anlaşılan.

Aslında inşaat sahasındaki proje resminde bir üst geçit gözüküyor. Ancak bu bahsettiğim inşaat alanında bugünden itibaren bir çalışma başladı. İleriki günlerde daha net ortaya çıkacak. Yanlış yorumlamış da olabilirim.

Murat Caner
10 yıl önce - Prş 22 Ksm 2012, 12:49

Gebze'den İstanbul yönüne

43+726 Gebze İstasyonu işleri. Aynalı karakol karşısındaki köprü yıkılıcak. İstasyon'nun deniz tarafındaki Ethem Bey Caddesi İstanbul yönüne tek yön olucak.
43+143 yaya köprüsü yapımı. Kararı imzada. Gelecek hafta yol kapatılır.
42+787 ikileme yolların taşıt üst geçidinin biri Marmaray kapsamında diğeri KBB tarafından ileri bir tarihte yapılacak. Kapatıldı.
40-42 km Dere geçişi arasında bir yer. Kapatma kararı alındı. Haftaya uygulanır.
40+563 Osmangazi beketi çalışmaları için yol daralacak. Haftaya daraltma kararı çıkar.
39+350-40+300 Altyapı kazısı yol daraltma kararı haftaya çıkar.

Ayrıca en önemlisi Fahih Sultan Mehmet Demiryolu Taşıt Geçiş Köprüsü. Bu köprü yıkıldığında çözüm yok.

TSE ve GYTE arazilerinde bildiğim kadar 2 taşıt geçişi var. Onlara da başlanmış olmalı ama bilgim yok.

Yani 7 imar yolunda 2 de özel mülkte sanat yapısı ve altyapı işleri var.

Alıntı:
Aslında inşaat sahasındaki proje resminde bir üst geçit gözüküyor.

İki yaya geçişi var ama İstasyon Caddesi köprüsünden doğrudan ulaşım yok. Yapacaklarını da sanmam.

En son Murat Caner tarafından Prş 22 Ksm 2012, 12:57 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

Mehmet Kasım
10 yıl önce - Prş 22 Ksm 2012, 12:55

Alıntı:
43+726

bu km bilgileri mevcut hatta ait dimi? haydarpaşanın 0 olduğu. yoksa yeni proje de km'ler farklı.

Murat Caner
10 yıl önce - Prş 22 Ksm 2012, 12:58

Evet. Ama az da olsa değişmiştir.

Mehmet Kasım
10 yıl önce - Prş 22 Ksm 2012, 13:02

marmarayda halkalıdan başlıyor sıfır noktası. gebze'de km:76'da. o açıdan dedim. birde hızlı tren var. köseköy; km: 100'de idi.

Süleyman Hilmi YILMAZ

10 yıl önce - Prş 29 Ksm 2012, 18:41
Gebze Çalışmalar

Gebze - Halkalı duble yol, istanbul yönü
Zemin çalışmaları devam ediyor, şuan 3 katı seriyorlar, silindirler gece geç saatlere kadar çalışıyor.

(+)  

İzmit Yönü
(+)  

İstasyonun Güney tarafında daha önce şantiye prefabriklerinin olduğu alanı temizlediler.
Portatif binalar söküldü, diğerleri yıkıldı. Projede değişiklik mi oldu, yoksa planlı bir çalışmamıydı bilmiyorum. Buraya daha dar bir peron yapılıyor.

(+)

Güney Peronu
(+)  

Güney Peronunun betonu için kalıp hazırlakları başladı.
Ancak peronun ortası boş, ben toprak doldu yapacaklar diye düşünüyordum. Ancak kalıp çakmaya başladılar bu şekilde.
(+)

Muhtemelen perona inecek olan merdivenin ayakları.

(+)

Güney peron ve yeni hafriyat yapılan alan.

(+)

Allah aşkına biri bana bunun ne olduğunu söylesin.
Gebze istasyon çevresinde bunlardan 4 tane var. Geçen hafta üzerine bir cihaz monte edilmişti. Muhtemelen haritacılık ile ilgili bir şey.

(+)

hızır reis
10 yıl önce - Prş 29 Ksm 2012, 22:09

Anadolu yakası ayağında en gözle görülür çalışma gebze'de,30 eylül 2013 gebze pendik marmaray hattımız olacak,bi başına işleyecek.

Emir Karagüler

10 yıl önce - Prş 29 Ksm 2012, 22:15

Alıntı:
http://wowturkey.com/t.php?p=/tr543/Suleyman_Hilmi_YILMAZ_8.jpg

O beton plakanın üstünde duran demir parça bizim sokakta 500 mt de bır yerlerde var sanırım üstüne birşey takılıyor ölçüm için

emrenmert

10 yıl önce - Prş 29 Ksm 2012, 22:16

Gebze-Pendik hattı da açılacak mı ki Ekim 2013'te? Hadi Kazlıçeşme-Söğütlüçeşme kısmı açılacak, onu biliyoruz da

hadesmehmet
10 yıl önce - Cum 30 Ksm 2012, 01:58

Kartal istasyonunun doğuya kayacağı yönündeki söylentiler doğru mudur?

sayfa 3
ANA SAYFA -> ULAŞIM