Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 7
serzan13
2 yıl önce - Prş 19 Ksm 2020, 10:00

Kaçak hiçbir iş yapıldığını görmedim devamlı zabıtalarca denetlenen bir yer CrossZone üstelik pandemi sebebiyle de kaç kere denetlendi bakanlıkça da. Böyle asılsız dedikoduları yazarak ülkenin en iyi CrossFit merkezlerinden birini töğmet altında bırakıyorsunuz.. Elinizde bunu kanıtlayan bir kaynak varsa fotoğraf video vs onları paylaşın.

Emsal92
1 yıl önce - Pzr 07 Ksm 2021, 23:28
Mersin Örs Plaza Mac Fit

Mersin'deki macfit e aylık üyelik olmuştum ama benim yaptıgım spora pek odaklı değil burası o yüzden 2 ay yapıp cross zone a yazıldım 34. Caddeye. Ben daha çok eski usul basici dayılar gibi aletlerde tekdüze hareketler yerine daha fonksiyonel, vucut ağırlıklı, crossfit tarzı sporu benimsiyorum. O yüzden burada wallball yapacağım bir duvar bile bulamayınca birkaç ay sonra üyeliğimi devam ettirmedim. Ama normal fitness yapan aletlerle tekdüze çalışan badici arkadaşlar için iyi fiyatı ucuz bir yer.

Bekiralani
6 ay önce - Prş 24 Ksm 2022, 21:29

Mersin'de Sports International ve Cross Zone olmasa lüks (ücrete dahil sauna havuz hamam crossfit - grup dersleri vb olan, nispeten daha az kişinin üye olacağı, yeni aletlerin olduğu) isim yapmış bir spor salonu yok. MacFit'i saymıyorum. Orası birçok mahalle spor salonundan daha yoğun ve genel kitlesi ergenler.

O yüzden Mersin'e Mars Athletic Club açılmalı diye düşünüyorum.

sayfa 7
ANA SAYFA -> Diğer Şehirler