|
Kemal Çevik
|
Pzr 31 Oca 2010, 14:39 Mola
Diclehan hanım yemeğe gitmiş ama giderken 526 yı da götürmüş, TRT'de reklama gidiyor....
Teşekkürler sevgili Mert, resmin ile oynamama izin verdiğin için
Kemal ÇEVİK
|
mesajı beğendiniz mi?:
|
 |
Yaşar Ünlü
|
Pts 01 Şub 2010, 00:06
Merhaba arkadaşlar. İnternette gezinti yaparken Yosunbaba.com sitesini buldum. Burada iki adet İETT otobüsü resmi ile bir adet video gördüm. Burada daha önce yayınlandımı bilmiyorum ama sizlere bu siteyi ve o fotoğrafları göstermek istedim. Bunu yayınlayan o siteye teşekkür ederim.
Link: http://www.yosunbaba.com/84-numara-topkapi-eminonu/
|
mesajı beğendiniz mi?:
|
 |
tunc sirman
|
Pts 01 Şub 2010, 00:20
Mercedes 321 araclarin hat numaralari bir rulaya sarilmis vaziyette arkadaki motor kumbetinin uzerindeki kutu icinde,onde soforun ust tarafinda seyyar bir kol ile cevrilen bez uzerine yazilmisvaziyette olup.hat numarasi bir kol vasitasi ile rulo cevrilip tam ortaya getirilirdi.Bir de Skoda larda cam acmak icin biletciye rica edilir,o da kalin demir bir kol ile gelip, yuvaya oturtup cevirerek cami hareket ettiridi soylene soylene.Hatirlayan var mi?
|
mesajı beğendiniz mi?:
|
 |
Akın Kurtoğlu
site denetçisi
|
Pts 01 Şub 2010, 00:21
| Alıntı: |
| Bunu yayınlayan o siteye teşekkür ederim. |
Üstad, o fotoğrafların tamamı bizim siteden, Rifat'ın koleksiyonundan çıkmadır. İlk yayını bundan birkaç sene evvel wowTURKEY'de yapılmıştır. Hatta herbir fotoğraf için de wow'da çeyrek sayfa yorumları da altlarına iliştirilmiştir.
Akın KURTOĞLU
|
mesajı beğendiniz mi?:
|
 |
Yaşar Ünlü
|
Pts 01 Şub 2010, 00:23
Yukarıda görünen 607 No.lu Büssing 6500 modeli otobüsten bir adet 35-Kocamustafapaşa/Eminönü hattında özel halk otobüsü olarak çalışıyordu. Mavi renkli bu halk otobüsü yıllarca hizmet vermişti. Hatta bir keresinde sürücüsü ile konuşmuştum, yedek parçalarını bulabiliyormusunuz diye, o da çok zor diyordu. Bende bunun üzerine Ankara' da EGO ile irtibata geçerse belki bu sorunu çözülür demiştim. Çünkü o zamanlar EGO bu otobüsleri yavaş yavaş filo dışına çıkarıp hurdaya ayırıyordu.
|
|
mesajı beğendiniz mi?
|
 |
ümit 806
|
Pts 01 Şub 2010, 00:25
Fotoğraftaki süslü "Aksaray" Bayrak tipi durağın etrafındaki metal süs eklentiler artık tarih oldu gibi. Fakat ben böyle süslü bir tane geçtiğimiz aylarda gördüm. Başka gören varsa önemli değil ama başka örneği kalmadıysa fotoğrafını yükleyebilirim.
|
|
mesajı beğendiniz mi?
|
 |
Yaşar Ünlü
|
Pts 01 Şub 2010, 00:29
| Üstad, o fotoğrafların tamamı bizim siteden, Rifat'ın koleksiyonundan çıkmadır. İlk yayını bundan birkaç sene evvel wowTURKEY'de yapılmıştır. Hatta herbir fotoğraf için de wow'da çeyrek sayfa yorumları da altlarına iliştirilmiştir. |
Sevgili Akın üstat, öncelikle açıklamanız için teşekkür ederim. Zaten bunları yayınlarken her ihtimale karşı burada yayınlandımı bilmiyorum diye not düştüm. Aslında benim bu fotoğrafları yayınlamamın bir nedeni resmin üzerinde yosunbaba.com yazısını görmemdir. Yani temkinli olarak açıklama yapıp bunları yayınladım.
|
mesajı beğendiniz mi?:
|
 |
Akın Kurtoğlu
site denetçisi
|
Pts 01 Şub 2010, 00:58
Farkındayım üstadım... Link vermeniz de buna işaret ediyor zaten, bu konuda müsterih olun lütfen... Benim özellikle altını çizmek istediğim kısım; aslında menbaın burası olduğu, yüzlerce bloğun ve sitenin bizim wow-Ulaşım forumlarını "gizli kaynak" olarak kullanmalarıdır.
Akın KURTOĞLU
|
mesajı beğendiniz mi?:
|
 |
ÇAĞATAY2009
|
Sal 02 Şub 2010, 00:14
| Benim özellikle altını çizmek istediğim kısım; aslında menbaın burası olduğu, yüzlerce bloğun ve sitenin bizim wow-Ulaşım forumlarını "gizli kaynak" olarak kullanmalarıdır |
Normal burasını gizli kaynak olarak kullanmaları...
Bu siteden başka İETT'nin, hatta yanlız İETT'nin değil hemen hemen tüm şehirlerin geçmişten bu güne kullandıkları tüm otobüs modellerinin fotoğraflarının ve bilgilerinin bu kadar geniş bir şekilde bulunduğu başka bir site yoksanırım net ortamında.
Bilhassa İETT tarihinde kullanılmış olan onlarca otobüs modelinin her birinin fotoğrafına ve bilgilerine ulaşabilmek şansının bulunması muhteşem ve eşsiz bir fark yaratıyor bu siteye.
|
mesajı beğendiniz mi?:
|
 |
yılmaz büktel
|
Sal 02 Şub 2010, 01:11
| Fotoğraftaki süslü "Aksaray" Bayrak tipi durağın etrafındaki metal süs eklentiler artık tarih oldu gibi. Fakat ben böyle süslü bir tane geçtiğimiz aylarda gördüm. Başka gören varsa önemli değil ama başka örneği kalmadıysa fotoğrafını yükleyebilirim. |
1976 yılından bir karede Sakızağacı durağı. Resmin orjinali başaşağıdır, yazıların okunabilmesi için düze çevirdim
(+)
|
mesajı beğendiniz mi?:
|
 |
|
sponsor link : | Exacard.com, Faizsiz ve yüklemeli MasterCard |
|