Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 1
Kaan KILIÇ
11 yıl önce - Pts 16 Nis 2012, 10:11
Elazığ - Malatya Caddesi (3. Etap)

Malatya Caddesi 3. Etap Yeşil Kuşak Projesi Tamamlandı.

Kişisel Yorumum;

Şuan ki mevcut belediyemiz ne kadar kötü olsa da bu proje güzel bir proje. Şehrin batısında kurulan bu geniş ve ferah cadde ileri de kesinlikle çok rağbet görecektir. Geniş yollara sahip olması yanı sıra ileride yetmezse genişletilebilir bir özelliğe sahiptir. Ayrıca şuan Malatya Caddesinde tamamlanan 3. Etap sayesinde yolun her 2 tarafında bulunan parklar ve yürüyüş yolları güzellik katıyor. Vodafone Çağrı Merkezi, Fabrika Satış Mağazaları, Restororantlar, Anadolu Hastanesi, Final Dergisi Dershaneleri, İş Merkezleri ile şimdilik fazla olmasa da yapılacak yeni projeler ile ileri de şimdiden alacağı rağbeti görüyorum.

En son Kaan KILIÇ tarafından Pts 16 Nis 2012, 16:03 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

voltron
11 yıl önce - Pts 16 Nis 2012, 10:20

Herşey iyi güzelde şu caddeninde ismi artık değiştirilmeli bence.eskiden burası karayolu hüviyetinde olduğu için malatya yolu olarak adlandırılıyordu.ama özellikle güneyçevreyolunun açılmasıyla artık resmende bu cadde bulvar hüviyeti kazandı.bana kalırsa biran önce değiştirilip insanların bu isime alışmasının sağlanması çok iyi olur.şahsi fikrim Vatan Caddesi yqda bulvarı olmasından yana.

Hüseyin_44
11 yıl önce - Pts 16 Nis 2012, 10:31

Kaan başlığı ortak kullanacağız heralde hayırlı olsun

Kaan KILIÇ
11 yıl önce - Pts 16 Nis 2012, 11:38

@voltron,
Her şehrin doğusunda, batısında bulunan şehre göre orası gelişiyorsa caddenin ismi verilir. Örneğin Kayseri'de Sivas Caddesi oldukça gelişmiştir. İsim konusuna gelince Gazi Caddesi de eskiden bildiğim kadarıyla adı farklıymış.

@Hüseyin_44,
Voltron kardeşimize söylediğim gibi şuan gelişmekte olan Malatya Caddemiz ileri de adı değişmesi gibi bir durum olabilir. Çünkü Elazığ halkı bir ara bu konuyu gündemde tutmuştu. Gazi Caddesinin zamanında adı değişmişse bunun değişmesi neden olmasın.

44hakan
11 yıl önce - Pts 16 Nis 2012, 11:54

Yapılan çalışmalar güzel de içeriğin Malatya ile ne alakası var onu anlamadım.Nisbet mi yapılıyor aceba....

esercan44
11 yıl önce - Pts 16 Nis 2012, 14:19

bu başlığı açan sitedaşıma teşekkür ediyorum.. ayrıca cadde muazzam çok güzel temiz bakımlı müthiş bir cadde çok beğendim doğrusu...

Kaan KILIÇ
11 yıl önce - Pts 16 Nis 2012, 16:02

Arkadaşlar cadde Elazığ'ın batısında bulunuyor. Lütfen bu kadarı da olmaz. Biraz düşünerek yorum atarsanız sevinirim. Elazığ'ın Batı'sında (Apdullahpaşa, Ataşehir) mahallelerini içine alan uzun bir caddedir.

Kaan KILIÇ
11 yıl önce - Pts 16 Nis 2012, 16:42

Ne nisbetinden bahsediyorsun arkadaşım. Elazığ halkı emin ol çok meraklısı değil belediyeye az baskı yapılmadı adı değiştirilsin diye. Yoruma bak ya. Lütfen herkes düzgün yorum atsın neyin ne olduğunu bilmeden yapılan yorumlar yanlış algılanıyor...

umitcoskun
11 yıl önce - Pts 16 Nis 2012, 17:34

Gerçekten Elazığ Belediyesi son 5-6 yıldır şehrin bu kısmına çok önem veriyor.Çok güzel görünümlü bi cadde oldu her geçen gün.Başlığı açan arkadaşıma teşekkur ediyorum.Malatya Caddesi olması da ayrıca gurur verici ve güzel eminim bizdeki Elazığ Caddesi de böyle olurdu ama şehir batıya doğru gelişiyo :S

Alparslan Yalçın

11 yıl önce - Pts 16 Nis 2012, 17:58

Alıntı:
Yapılan çalışmalar güzel de içeriğin Malatya ile ne alakası var onu anlamadım.Nisbet mi yapılıyor aceba....

Malatya ile bir alakası yok caddenin adı ''Malatya Caddesi''...

sayfa 1
123 ... 141516   sonraki »
ANA SAYFA -> HABERLER ve SOHBET