sayfa 1  |
 |
Karaman
11 yıl önce - Pzr 15 Nis 2012, 16:38
Şikenin daniskası : 2011-2012 Süperlig Sezonu
Eger gorulmekte olan SIKE davasi olmasa idi bu sezon Super Lig de ne tartismalar olurdu acaba?
Yayinci kurulusu kurtarmak icin play off sistemi geliyor. Ve tesadufe bakin ki uzun yillardir ilk dort sirayi alamayan dort buyukler ligi ilk dortte bitiriyor ve play off a kaliyor.
Play off daha ilgi ceksin diye Galatasaray ve Fenerbahce zirvede ve sampiyonlugun iki adayi.
Bu sezon en cok konusan Galatasaray, gecen sene neredeyse dusme hattinda ligi bitirmesine ragmen bu sene ligi acik ara zirvede bitiriyor.
Gecen senenin magduru Trabzon, sus payi olarak Sampiyonlar Ligine gonderiliyor.
Teselli arayan Fenerbahce, bu kadar olaya ve iyi oyuncularini kaybetmesine ragmen ligi 2. sirada bitiriyor. 30 senedir Turkiye Kupasini alamayan Fenerbahce kupada yari finale kaliyor, ve diger buyuk takimlarin hepsi eleniyor.
2 gun once kupada 4 golle Sivas'i yenen Bursa, bugun ayni Sivas'a 4-0 yeniliyor. Bursa'nin kaleye sutu bile yok. Gecen yilki Trabzon Fener muhabbeti gibi. Sen kupayi al ben ligi....
Eski Galatasaray kongre uyesi olan Ordu baskani, Galatasaray maci oncesi en iyi oyuncusunu kadro disi birakiyor.
SIKE olayinin asil kahramanlarindan Yildirim Demiroren, ayni SIKE olayini cozmek icin Federasyon baskani oluyor.
Daha neler neler...
Ben asil SIKE nin bu sene yapildigini dusunuyorum. Hem de butun futbol ailesi birleserek. Yayinci kurulus, federasyon, medya, spor bakanligi, yoneticiler, futbolcular, antronerler... Herkes Turk futbolunu kurmaktan konusuyor. Ama hala seyirciyi aptal yerine koyuyorlar.
|
 |
bilal hasan
11 yıl önce - Pzr 15 Nis 2012, 16:54
7 yaşında maçlara gitmeye başlamıştım.. Şimdi futboldan soğudum vallahi. Önce Lig Tv üyeliğimi iptal ettim sonra maçları hiç takip etmemeye başladım. Tümüyle tiyatro gibi geliyor artık.. Voleybol'a takılıyorum bu aralar.. Tavsiye edilir
|
 |
Okan Yayla
11 yıl önce - Pzr 15 Nis 2012, 17:15
Super ligi takip eden oldugunu sanmiyorum. Ben bu sene derbi maclari haric birsey izlemedim. Aylardir takip etmiyorum futbolu.
Feneri kurtarmak icin bu hale getirdiler ligi. Bundan sonra da fener istedigi maci, hakemi satin alir kendi yalan dunyalarinda kupalari alir. Umrumda bile olmaz hileleri bu saatten sonra.
Bu saatten sonra kim sampiyon olmus, kim kazanmis takan olur mu?
Olmaz... Nesquik turnuvasi yaparlar artik.
|
 |
Ramazan ARICI
11 yıl önce - Pzr 15 Nis 2012, 17:17
Allah bile play off oynanmasını istemiyor olacak ki; dün çok kısa sürede çok fazla yağmur yağdı ve BJK-GS maçı ertelendi buda mı tesadüf
Komplo teorileri üretmeye gerek yok,hele bir bekleyelim şu dava bi sonuçlansın sonra eğri oturup doğru konuşuruz...
|
 |
samet cosqun
11 yıl önce - Pzr 15 Nis 2012, 17:29
| Alıntı: |
| Bu sezon en cok konusan Galatasaray, gecen sene neredeyse dusme hattinda ligi bitirmesine ragmen bu sene ligi acik ara zirvede bitiriyor. |
Galatasaray'ı 6 derbi maçında da 1 tane yenen takım çıkmadı. Fenerbahçe sağa sola çamur atmadan önce kendi geçmişini temizlesin.
|
 |
mesutg44
11 yıl önce - Pzr 15 Nis 2012, 17:36
| Alıntı: |
| Galatasaray'ı 6 derbi maçında da 1 tane yenen takım çıkmadı. Fenerbahçe sağa sola çamur atmadan önce kendi geçmişini temizlesin. |
galatasarayın hiç derbi kazanmadan 97. dakikada attığı penaltıyla şampiyon olduğunu da hatırlıyoruz.
|
 |
mertözgür
11 yıl önce - Pzr 15 Nis 2012, 17:39
derbi kazanmadanda şampion olunuyor
|
 |
Sait_71
11 yıl önce - Pzr 15 Nis 2012, 17:43
| Alıntı: |
galatasarayın hiç derbi kazanmadan 97. dakikada attığı penaltıyla şampiyon olduğunu da hatırlıyoruz.
|
cok sacma derbide 3 puan diğerleri de. sen derbi kazanırsın ama diğerlerini kaybedersin sampiyon olamazsın bu kadar basit. fener genellikle gsyi yenmekle övündüğü için her zaman gs maçlarına ayrı şekilde hazırlık yapıyolar. gs ise 3 puan için çıkıyo ayrı bi şekilde hazırlanmıyo
geçen 3-1 gsnin kazandığı maçta fransız belgesel ekibi belgesel çekti
orda ft dediki; biz kendi aramızda 100 senedir oynuyoruz yine oynayacaz kazanır kaybederiz sorun değil önemli olan avrupa
aykut kocaman ise; gs maçları ayrı bi motivasyonda oynanır ligi kaybederiz o maçı kaybetmeyiz dedi.
herşey açık ve net iki kulüp arasında vizyon farkı var. hemde çok fark var.
trde insanlar genelde derbi kazanan takımları tutar. avrupada ise avrupa kupalarında başarılı olan takım tutulur. 1 yarı final 4 çeyrek final turlar vs vs. 2 tanede avrupa kupası var. mesela ingilterede arsenal liverpooldan daha az tutulur. liverpool avrupa kupalarında en başarılı olan ingiliz takımıdır. öyle ligde maç kazanmayla büyüklük olunmaz.
|
 |
burak3531
11 yıl önce - Pzr 15 Nis 2012, 17:44
şahsım adına ben de en son ne zaman gs nin maçını izledim hatırlamıyorum..takip etmiyorum diyemem,ama maçları izlemek için kahveye gitmiyorum aylardır..insanları soğuttular.yazıklar olsun futbolu bu hale getirenlere!
|
 |
Karaman
11 yıl önce - Pzr 15 Nis 2012, 17:59
| Alıntı: |
| şahsım adına ben de en son ne zaman gs nin maçını izledim hatırlamıyorum..takip etmiyorum diyemem,ama maçları izlemek için kahveye gitmiyorum aylardır..insanları soğuttular.yazıklar olsun futbolu bu hale getirenlere! |
Aynen. Takip ediyorum ama mac seyretmek icin ozel bir caba sarfetmiyorum. Bazen derbi maclarini bile 5 dakika seyredip birakiyorum. Eskiden 1 saat onceden isimi ayarlayip maci seyretmeye baslardim.
Beni Turk futbolundan en cok sogutan olay bazi seylerin tespit edilmesine ragmen bizim gozumuzun icine baka baka hic birsey yapilmamasi. Uzerine bir de olaylarin kapatilmaya, ortbas edilmeye calisilmasi cabalari. Bazen, keske hic SIKE davasi olmasaydi da yine herseyi bile bile mac seyretmeye devam etseydik diyorum.
|
 |
sayfa 1  |