sayfa 2  |
 |
mehmet pekküçükşen
10 yıl önce - Cum 13 Nis 2012, 14:18
Konya üniversitesinin adının değişmesini eleştiren arkadaşlara sorarım Süleyman Demirel Üniversitesi,Malatya İnönü Üniversitesi.bunlar siyasi simge değil mi? yıllardır da mevcutlar.aklınız şimdimi başınıza geldi.yoksa amaç bağcıyı dövmek mi?
|
 |
BuGRaCaN
10 yıl önce - Cum 13 Nis 2012, 15:36
Evet olumsuz örnek Süleyman Demirel Üniversitesi’dir. Fakat bu olumsuz örneğin ortadan kaldırılması yerine bunu gerekçe göstererek bu uygulamaya devam edilmesi mantıksızdır.Kaldı ki isimleri verilen sahısların özel yasamlarında olusacak herhangi bir olumsuzluğun bilim yuvası olan üniversitelere yansıtılması kaçınılmaz olacaktır.
|
 |
Kayıp
10 yıl önce - Cum 13 Nis 2012, 15:46
Bana kalsa İnönü, Süleyman Demirel de dahil hepsini değiştirirdim.
Hadi onlar kendi memleketlerinde ki üniversiteye adları verildi, Sayın Necmettin Erbakan Konyalı bile değil.
|
 |
ertugrul4242
10 yıl önce - Cum 13 Nis 2012, 17:16
Her ne olursa olsun kendi parti liderimin adının bile bir üniversiteye verilmesine karşıyım.Öyle bişey yapılacaksada tarihteki Türk bilimadamlarının isminin verilmesi daha ii olur.Sonuçta üniversiteler bilim merkezidir ve onlarca eski Türk bilimadamı var onların adının verilmesi daha uygundur.Bide hala siyasetteyken kendi ismini üniversiteye veren var başlı başına bi hata zaten.
|
 |
mstfkonya
10 yıl önce - Cum 13 Nis 2012, 17:58
İnönü ve Demiel Cumhurbaşkanlığı yapmışlardır. Cumhurbaşkanı tarafsızdır, hiç bir kesimi temsil edemez. Bence onların da adı üniversiteye verilmemeli ama en azından tutar tarafları var.
Hem madem bir üniversiteye adı verilecek merhumun, Sinop Üniversitesine verilseydi. Konyayla ne ilgisi var. Benim üniversiteme isim verme hakkı bendedir. Kim Konyalının bağışları ile ayakta kalan üniversiteme benim adıma isim verebilir. Trilyonlar harcayarak Eğitim Fakültesini inşa ettiren hayırsever iş adamı Keleşoğlu'na soruldu mu?
|
 |
sayfa 2  |