Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
Eskişehir Odunpazarı
« önceki   1234 ... 107108109   sonraki »

ANA SAYFA -> ESKİŞEHİR
cevap yaz
sayfa 3
deniz_firat
16 yıl önce - Pzr 28 May 2006, 03:53

(+)

(+)

(+)

(+)

(+)

(+)

E.r.e.n

16 yıl önce - Pts 28 Ağu 2006, 17:10

(+)

burcu hazal
16 yıl önce - Sal 29 Ağu 2006, 11:52

eğer eskiyi yıkıp yerine eskiyi yeni diye insanlara pazarlıyorsak bunda iki niyetimiz var demektir ya eski yeterince değerli değil  o zaman ne diye bağırıp duruyor belediye başkanı bu evler çok değerli paha biçilmez   diye ikinci sebepte  restorasyonun pahalı geliyor olması herhalde yıkıp yerine yapmak daha kolay
işte bu türk zihniyeti yani kolaycılık ve köşe dönmecilik neden böyle söylüyorum belediye başkanını 5000 kişi istihdam edeceğiz diyor bu evler sayesinde
ya tarih ya tarihin ruhu yabancı ruha bakıyor orjinalliğe eserin olağanüstü güzel boyanması ilgisini çekmiyor yani
ama türk ne diyor tarihi bile değiştiririm ne ayıp bir de bunu eskişehirli yapıyor
bizde bir laf vardır aslını inkar eden pek iyi değildir yani.

Rukish
16 yıl önce - Prş 31 Ağu 2006, 15:56

Fotograflar çok güzel, yakinda bende bir kaç fotograf eklerim..

Odunpazari mahallesini bu yaz bana biraz daha çok sevdiren dösimm'den bahsetmek istiyorum..
DÖSIMM, yani Kültür Bakanligi'nin Döner Sermaye İşletmeleri Merkez Müdürlüğü, Odunpazari'nda bir satis magazasi açmis, tesadüfen gördüm.. Benim gibi daha önce hiç duymamis olanlar olabilir diye buradan haber vermek istedim, galiba tanitim yapmamislar..
Halbuki gümüs takilarinin fiyatlari disariyla kiyaslanirsa yari yariya daha ucuz..

Yolunuz düserse mutlaka ugrayin..
Selamlar.

Tamer PAKBEN
16 yıl önce - Cmt 07 Ekm 2006, 00:53

2006 yılı “I. Ulusal Mimarlık Koruma Ödülleri”

Kültür ve Turizm Bakanlığın’ca, bu yıl ilk defa düzenlenen 2006 yılı I. Ulusal Mimarlık Koruma Ödülleri, Bilim Kurulu ve Ulusal Jüri’nin çalışmalarıyla sahiplerini bulmuş olup ödüle layık görülen isim ve eserler, Mimarlık çevreleri için büyük önem ve anlam taşıyan ve her yıl ekim ayının ilk pazartesi günü kutlanan “Dünya Mimarlık ve Konut Günü” çerçevesinde aşağıda açıklanmakta olup; ödüller Kasım ayı içerisinde sayın Bakanımızın da katılacağı bir tören ile sahiplerine takdim edilecektir.
Koruma Kapsamında Sokak Sağlıklaştırma veya Çevre Düzenlemesi Projesi: Eskişehir ODUNPAZARI  Arifbey Sokak, Koca Müftü Sokak ve Işıklar Sokak Sağlıklaştırma Projesi kazanmıştır.

Odunpazarın da korumacılık adına birşeyler başlamakta, Belediye ve sivil toplum örgütlerinin çabaları, artık her taraftan duyulmaya başladı.

http://www.kultur.gov.tr/TR/BelgeGoster.aspx?F6E1 ...7896F8AFCF

sayfa 3
« önceki   1234 ... 107108109   sonraki »
ANA SAYFA -> ESKİŞEHİR