sayfa 980  |
 |
alp_numan
2 ay önce - Prş 23 Mar 2023, 13:06
bir tane gördüm %40 istiyorlar..
|
 |
yapracıklı
2 ay önce - Prş 23 Mar 2023, 13:16
Yuzde 40 bence yüksek bir oran daha kazma vurulmamis bir yer için. Yuzde 35 le anlasirlarsa kendileride kazancli çıkar bölgenin gelisimide hızlanır. 1-2 yer kazma vursa 2 yıl içinde bölge komple dolar zaten
|
 |
yigit saygın
2 ay önce - Prş 23 Mar 2023, 13:51
Yenipeçenek Arsa
Merhabalar
Yenipeçenek Ada Parsel bilgileri 101876/2 ve 2.8 emsali olan hisseli bir arsa sizce alınır mı ? yoksa bu bölgelerin gelişimi 15-20 yılı bulur mu ? ytd olmadan düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim.
İyi günler
|
 |
Emir Gündogdu
2 ay önce - Prş 23 Mar 2023, 14:01
Müteahit isterse hepsini verelim isterseniz. %50 den aşağısı olmaz.
Planlamacı imarda istedi verdik %65. Daha ne verelim .
|
 |
Ahdo
2 ay önce - Prş 23 Mar 2023, 14:50
Yiğit Saygın
Şimdi birileri burası yapracık sayfası veya gündemi değiştirmeyin diyecek ama siz sormuşsunuz
Doğru bildiğimizi söylemek de bize düşer.
Sincan - Yapracık yola cephesi olan arsaların metrekare fiyatının 6-7 bine iki ay önce alınıp satıldığını duydum.
Bahse konu sizin arsa bir iki parsel içerde görünüyor ama iyi konumda.
Hadi orası da 5 bin olsun diyelim
Siz bunları ve buna yakın fiyatları baz alarak,kesenize uygun fiyatı bulduğunuz da alabilirsiniz.
Tokiler bittiğinde buralar daha çok hızlı değerlenecek ve yol kenarında birkaz yapılaşma planlamaları in ve kooperatiflerin çalışma yaptığını biliyorum.
Bence iki üç yıl içinde yapılaşma başlar.Onbes yirmi yıl sonra Yaparacık Sincan arası diye bir yer kalmaz diye düsünüyorum.
|
 |
yapracıklı
2 ay önce - Cum 24 Mar 2023, 23:57
Yenipecenek
Yahu ne 5000 i lütfen abartmayın. Biz bölgenin adamıyız. 2500 den istemediğin kadar yer bulabilirsiniz. Sakin yapılıp yenilip 2500 den fazlasını vermeyin. Yapracik imarinda 5000-6000 ancak iken yenipecenek 2.8 de 7000 lira tamamen uydurma bir rakam.
|
 |
broker06
2 ay önce - Cmt 25 Mar 2023, 15:13
Ahdo Yapracikli hanginiz dogru bilgi veriyor anlamadim. anlayan varmi. amaciniz nedir.
|
 |
Ahdo
2 ay önce - Cmt 25 Mar 2023, 16:24
Yiğit Saygın
Yapracıklı size abartısız uyduruksuz daha iyi bir yer bulmuş değerlendirebilir siniz ama bir tarafı güldürürken bir tarafı öldürmüş gibi.
İyi arastırın çok sorusturun acele etmeyin
Dediğimgibi
Kesenize uyan en güzel yeri alın.
|
 |
yapracıklı
2 ay önce - Cmt 25 Mar 2023, 17:37
Sayın Yiğit Saygın
Belirttiğiniz ada parsel birebir aynısı sari site ustunde suanda m2 si 2900 liradan ilanda. Pazarlikla 2500-2700 arasında alabilirsiniz. Oyle o bölgede arsasi var diye uçuk rakam soyleyenlere bakmayın. Hatasını yüzüne vurunca benim arsa bulduğumu soyleyen arkadaş siz neyin kafasindasiniz. Kimseye telefon numarası vermiyorum,kimseye uçuk bir rakam söylemiyorum. Adami m2 de 2500 lira zarara sokmaya çalışarak siz ne yapmaya çalışıyorsunuz. Sayın yigit bey siz açıklayın m2 si kaça teklif aldiniz bu arkadaşın 5000 lira dediği yere
|
 |
yigit saygın
2 ay önce - Cmt 25 Mar 2023, 20:08
Sayın Ahdo ve Yapracıklı
Sayın Ahdo ve Yapracıklı yorumlarınız için Teşekkür ederim. Yenipeçenek Bölgesinde arsa yatırımı yapmak istiyorum ve çeşitli sitelerden çeşitli ilanlara bakıyorum. Dediğiniz gibi bölgede farklı fiyatlamalar mevcut bu yüzden detaylı şekilde araştırma yapıp ona göre kararımı vereceğim. Son olarak iki tarafında iyi niyetle yardımcı olmak istediğine eminim o yüzden kimseyi kırmaya, üzmeye gerek yok. Polemiği devam ettirmek forumdaki diğer arkadaşlara saygısızlık olur. İyi Akşamlar
|
 |
sayfa 980  |