Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 958
Emir Gündogdu
4 ay önce - Pzr 22 Oca 2023, 22:34

Sayın murat 1357
Kimse kimseye çakal demiyor. Ancak çakallar kendilerini biliyorlar. Ben borsacıyım . Bu tür manipülatif konuşmalar insanların mallarını panikle satmasına neden olur. Ortada fol yok yumurta yok. Herkes ahkam kesiyor.

Murat1357
4 ay önce - Pts 23 Oca 2023, 16:43

Çakal kelinesini niye kullanıyorsunuz ki.Seviyeyi düşürmekten başka bişeye yaramıyor.Kötüniyetli olanı, herkes anlayacak seviyededir bence.

Emir Gündogdu
4 ay önce - Sal 24 Oca 2023, 09:33

Seviyeyi senden öğrenecek değilim. Bahsettiğim çakallar kendilerini biliyor. Niye bozuldunuz? Ayrıca bu tipleri bozacaksınki milletin canını sıkmasın. Ben yaklaşık ilk imar zamanından beri yatırımcıyım. Çaresiz insanların mallarına göz dikenlere karşıyım. Lafımıda çekmem.

Ahdo
4 ay önce - Sal 24 Oca 2023, 17:06

Tılsımlı gizemli mistik şeyler yerine,açık anlaşılır yazında anlayalım kardeşim ya.
Korkusuz ve lafinizi çekinmeden söylediğinizi anladık da, kim bunlar diye sorduk hala cevap alamadık

Serhat Kucuk
4 ay önce - Çrş 25 Oca 2023, 01:44

Acaba diyorum, olur ya, danıştay kararını açıklamak için seçim sonuçlarını bekliyor olabilir mi? Belki düşük bir ihtimal ama kimin yönetimde olacağına göre kararı açıklamayı geciktiriyor olabilirler. Mesela şimdiki cumhurbaşkanı zamanında bu bölgeden bir araziyi ankara üniversitesine hastane kampüs arazisi olarak vermişti. Bölgede yaşanacak büyük mağduriyetler kendisine ulaşacak olursa danıştayın ilgili üyeleri kendilerini zor durumda bulabilir. Öte yandan şimdiki Ankara büyükşehir belediye başkanı bu bölgeye çok iyi gözle bakmıyor. Eğer muhalefet seçilirse danıştayın olası bir imar iptal kararının karşısında kimse sesini çıkarmazmış gibi geliyor.
Medeni ve adaletin olduğu ülkeler için çok tiksindirici bir fikir farkındayım, ama bizim için alışılagelmiş durumlar bunlar artık. İnşallah böyle değildir, ve en kısa zamanda hayırlısıyla kararı lehimize olacak şekilde açıklarlar.

Ageka
4 ay önce - Çrş 25 Oca 2023, 10:20

Şimdiki belediye başkanının bu bölgeye çok iyi gözle bakmadığını kim söyledi size? Maydanoz toptancısı mı?

Çok iyi gözle bakmadıkları için mi bölge idare mahkemesinin kararını temyiz ettiler? İsteseler temyiz etmezlerdi. Nitekim togo kulelerinde mahkeme kararını bilinçli olarak temyiz etmedi ABB.

Serhat Kucuk
4 ay önce - Çrş 25 Oca 2023, 22:16

Üsluba gel. Ey güzel Allah’ım…

Emir Gündogdu
4 ay önce - Prş 26 Oca 2023, 14:00
Yapracık sol

İlk elden konuştum. Hiçbir sorun yok. Ortalığı bulandırmaya gerek yok. İnşallah güzel günler yakındır.

Taylan3443
4 ay önce - Prş 26 Oca 2023, 14:18

İlk elden konustum derken

Ruling_06
4 ay önce - Prş 26 Oca 2023, 17:12

Emir Gündogdu yapracık sağ içinde konuştun mu ilk elden ne diyorlar.
senin yerin solda galiba sağıda unutma aynı teknedeyiz.

sayfa 958
ANA SAYFA -> ANKARA - Haberler ve Sohbet