sayfa 3  |
 |
hknskr
10 yıl önce - Prş 21 Şub 2013, 04:41
Alıntı: |
Arap değil hafif Selçuklu esintileri katılmış. |
Insanlarin bakis acisini degistirmek istemem ama Selcuklu mimarisi dediginiz uzeri incelip birlesen kapi ve pencerelerin esin kaynagi aslinda kilise mimarisidir. Kilise'de inanisa gore kutsal gelindir ve Isa ile evlidir. Bu yuzden mimarisinde garip bir sembolizm vardir
Bu isin uzmani degilim. Bende baskasindan duydum. Bana inanmayabilirsiniz. Kendi arastirmanizi kendiniz yapin.
http://askelm.com/doctrine/d980928.htm
|
 |
srdlacar
10 yıl önce - Prş 18 Nis 2013, 17:32
yeni ev aldım.
Arkadaşlar selam,
yen, ev aldım yapracık toki den rehberlik edermisiniz bana mesela alışveriş ekmek süt nasıl çözüyoruz
|
 |
EylulKa
10 yıl önce - Cum 19 Nis 2013, 00:03
yen, ev aldım yapracık toki den rehberlik edermisiniz bana mesela alışveriş ekmek süt nasıl çözüyoruz |
ya turkuaz bloklarına gideceksiniz ya da yapracığın merkezinde (tepenin başındaki caminin orası) küçük bir market var oraya gideceksiniz.
|
 |
srdlacar
10 yıl önce - Cum 19 Nis 2013, 09:22
teşekkür ederim
ben 12.bölgedeyim acaba yapracık merkeze uzakmıyım teşekkür ederim.
|
 |
EylulKa
10 yıl önce - Çrş 01 May 2013, 23:32
ben 12.bölgedeyim acaba yapracık merkeze uzakmıyım teşekkür ederim. |
biraz uzak malesef.
bu arada şantiye zamanı kullanılan doğalgazların faturaları daire sakinlerinden tırtıklanmaya çalışılıyor bu konuda ayrıntılı bilgisi olan var mı ne yapmalıyız?
|
 |
leony06
10 yıl önce - Prş 02 May 2013, 12:15
eylül hanım ben 1. bölgeden daire aldım.siz kaçıncı bölgedesiniz.1. bölgenin inşaat kalitesi kötü.taşınanların sayısı çok az sizin bölge durumlar nasıl.
|
 |
EylulKa
10 yıl önce - Cum 03 May 2013, 00:03
biz de 11 deyiz aradaki bazi bölgelerde daire kaliteleri gayet iyi diyorlar ama biz memnun kalmadık çok basit detaylar düşünülmemiş işçilik de sıfır klasik bir durum anlayacağınız.
|
 |
Engin+
10 yıl önce - Pts 06 May 2013, 18:57
Çankaya üniversitesi ğitim-öğretime başladı mı?
|
 |
N. Emre Akdemir
|
 |
merdo89
10 yıl önce - Cum 10 May 2013, 16:10
Eryaman ayarında ve belkide eryaman'dan daha fazla gelişime açık bir proje.Eskişehir Yolu'ndan ulaşım konusunda bir sıkıntı olmamakla birlikte çiçektepe köyü yolu biraz daha geniş tutulsa aslında çok daha iyi olabilirdi.Lakin bölgenin en iyi yanlarından birisi Çankaya Üniversitesine yakınlığı olsa gerek. İlgili site olarak ; http://www.yapraciksiteyonetimi.com [/url]
|
 |
sayfa 3  |