sayfa 6 |
 |
İsmail Kılıçaslan
3 ay önce - Çrş 22 Şub 2023, 01:00
Bu depremde Hatay ve Maraş'ın ardından en büyük yarayı Malatya aldı.
Henüz acılar çok taze.
Konuşulacak çok ama çok şey var
|
 |
Hüseyin_44
3 ay önce - Çrş 22 Şub 2023, 11:28
Aynen öyle İsmail hocam Malatya çok ağır hasar aldı bu depremle bölgenin toparlanmasi uzun sürecek bizler henüz evlere giremedik artçılar bazen kuvvetli oluyor tedirgin oluyoruz. İnşallah yaşamış olduğumuz afeti bir daha yaşamayız.
|
 |
Ahmet Günen
3 ay önce - Çrş 22 Şub 2023, 11:32
Alıntı: |
Aynen öyle İsmail hocam Malatya çok ağır hasar aldı bu depremle bölgenin toparlanmasi uzun sürecek bizler henüz evlere giremedik artçılar bazen kuvvetli oluyor tedirgin oluyoruz. İnşallah yaşamış olduğumuz afeti bir daha yaşamayız.
|
Size ve bütün depremzedelere geçmiş olsun değerli Hüseyin.
Rabbim hepimizi de afetlerden korusun...
|
 |
Hüseyin_44
3 ay önce - Çrş 22 Şub 2023, 11:34
Allah razı olsun Ahmet abi çok sağolun. Bu günler de geçecek İnşallah.
|
 |
hazarkentli
3 ay önce - Prş 23 Şub 2023, 15:40
Alıntı: |
Fahri Kayahan Bostanbaşı buralarda hasar çok büyük |
Malatya Vuslat TV cadde cadde sokak çekim yapıp deprem sonrası görüntüleri yayınlıyor. Gördüğüm kadarıyla eski kayısı bahçelerinin yoğun olduğu Fahri Kayahan ve Bostanbaşı bölgesinde enkaz fazla yok ancak ağır hasarlı çok bina var. Beydağına doğru olan bölgeler sanki deprem olmamış gibi, Yeşilyurt bölgesi Doğanşehir, Akçadağ, Pötürge Malatyanın deprem riski en fazla olan yerleri. Deprem artçılarına bakıyorum Yeşilyurt,Bostanbaşı başlı başına artçı deprem üssü görünüyor. Elazığ'ın da Malatyanın da artık ovaları ve tarım arazilerinden imarı uzak tutması lazım. Allah can kaybı vermesin mal kaybı fazlası ile telafi olur. Malatya tez elden toparlanır ayağa kalkar çünkü bu potansiyeli fazlasıyla mevcut, Malatyalı hemşehrilerimizden hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı, yaralılara da şifalar diliyorum. Allah bir daha bu afetleri yaşatmasın, insanımıza da afetlerden gerekli dersleri çıkarmayı ve tedbir almayı nasip etsin. Cümleten geçmiş olsun.
|
 |
harunt23
3 ay önce - Cum 24 Şub 2023, 23:51
Bütün hemşehrilerime çok geçmiş olsun diyorum, depremde benim de evim ağır hasar aldı. Olsun, bununla geçmiş olsun inşallah. Malatya bu deprem ile çok büyük bir yara aldı. Çok göç verdi, veriyor. İnşallah bu zor günleri atlatır. Tabii zor olacak lakin umudumuzu kaybetmeyelim, sağlıcakla kalın. Allah'a emanet olsun. 
|
 |
sayfa 6 |