Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 3028
Oezel

1 ay önce - Cum 03 Şub 2023, 16:02

Icki icmeyi acik sacik gezmeyi Birde tango oynamayi cagdaslik olarak sundu Chp müritlerine! Secmen demek artik yanlis bunlara Mürit demek lazim!
Heykel isini yazmadim cünkü Heykel isi CHP icindeki yolsuzlugun hirsizligin maskelenmis adidir.

Secmen kendisi icin Vatani icin Yapilana bakar o yüzden Akp secmeni bile Yerel secimlerde aklina yatan adaya oy verir.
Chp, nin Genel müdür odasina bi ceket koyun o bile %25 alir.

osman akar
1 ay önce - Cum 03 Şub 2023, 16:19
Ben Kemal.... Geliyorum...

Reşat Kanburoğlu
1 ay önce - Cum 03 Şub 2023, 16:23

Keşke Atatürk vefat etmeden önce CHP'yi kapatsaydı.
80 yıl sonra Cumhuriyet Halk Partisi seyit rızacı, "dersim" lobisi tarafından esir alınmış...

Reşat Kanburoğlu
1 ay önce - Cum 03 Şub 2023, 16:30

Ben Kemal, Tayyip’e bu seçimi de vermeye geliyorum!

erkan_gs_mk

1 ay önce - Cum 03 Şub 2023, 16:35

Hala aynı şeyi düşünüyorum. Asıl aday açıklanana dek Kemal Kılıçdaroğlu gündemi olabildiğince meşgül ediyor, aday olacağı falan yok. Chp Genel Başkanı olarak o koltukta oturmak daha tatlı, daha itibarlı...

MeteHan!
1 ay önce - Cum 03 Şub 2023, 16:43

Hayır, bence ciddi ciddi kazanacağını düşünüyor. Yeter ki 6'lı masa destek versin, HDP zaten destek verir.

Bucalı Aslan
1 ay önce - Cum 03 Şub 2023, 17:07

Alıntı:
40 yıllık yandaş olarak ben bile kılıçdaroğlu dedim. Mis gibi aday bence hiç boşuna burun kıvırmayın.

(+)

hoşbeş
1 ay önce - Cum 03 Şub 2023, 21:56

Silvan'da CHP'nin pankartı indirildi CHP ayağa kalktı işin aslı ortaya çıktı özür geldi
Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun resminin bulunduğu “Yeter, söz milletin” pankartını ilçe başkanlığında görevli partililer indirdi, bu olaydan habersiz olan il başkanlığı pankartın polis zoruyla indirildiği açıklaması yaptı, gerçek ortaya çıkınca il başkanlığı bu defa 'Düzeltme ve özür' açıklaması yaptı.

anyoranza
1 ay önce - Cum 03 Şub 2023, 21:59

İpliler gelemeyen Bye BYe Kemal dedemi gömmeye devam ediyor...

Bu da teknoloji başkan yardımcısı imiş..

(+)

anyoranza
1 ay önce - Cmt 04 Şub 2023, 00:07

Hahahahah

sayfa 3028
ANA SAYFA -> HABERLER ve SOHBET