sayfa 3026  |
 |
Deniz Zeybek
1 ay önce - Çrş 01 Şub 2023, 20:51
Başka başlıklardan alıntı yapıp mesaj atıyor
|
 |
Havva Fiğan
1 ay önce - Çrş 01 Şub 2023, 20:53
Alıntı: |
Başka başlıklardan alıntı yapıp mesaj atıyor |
Senin gibi bilgisiz bilgisiz cazgırtı yapmıyorum en azından
|
 |
Reşat Kanburoğlu
1 ay önce - Çrş 01 Şub 2023, 21:20
Gördüğüm en sağlam "Biat ehli" CHP seçmenidir. Her CHP' li partinin tepesinden, trollerden ya da takip ettiği basından aldığı direktifle, aynı sözleri papağanlar ve aynı jargonu kullanır.
CHP seçmeni, "Biat Kültürü' nün ülkedeki en bağnaz temsilcisidir...
|
 |
ali alimi012
1 ay önce - Çrş 01 Şub 2023, 21:47
kuranda cahiliye arapları nasıl da günümüz chpsine benziyor
Onlara, “Allah’ın indirdiğine uyun!” denildiğinde, “Hayır, biz, atalarımızı üzerinde bulduğumuz (yol)a uyarız!” derler. Peki ama, ataları bir şey anlamayan, doğru yolu bulamayan kimseler olsalar da mı (onların yoluna uyacaklar)?[45] |
chplilere sorunca biz atamızdan babamızdan böyle gördük onlar bildiği var ki bu partiye vermişler
şimdi değiştirirsek bizi kınarlar diyorlar
|
 |
ali dostbey
1 ay önce - Çrş 01 Şub 2023, 21:56
Gördüğüm en sağlam "Biat ehli" CHP seçmenidir. Her CHP' li partinin tepesinden, trollerden ya da takip ettiği basından aldığı direktifle, aynı sözleri papağanlar ve aynı jargonu kullanır.
CHP seçmeni, "Biat Kültürü' nün ülkedeki en bağnaz temsilcisidir... |
Geneli öyle fakat aklı başında, bilinçli, ulusalcı ve vatansever Chp'lilerde var.
Onlarda artık yaşananların farkında, Türkiye'yi nasıl bir belanın(7'li maşa) beklediğini görmekteler, ona göre konum almaktalar.
|
 |
erdem kagan
1 ay önce - Çrş 01 Şub 2023, 22:03
CHP seçmeni, "Biat Kültürü' nün ülkedeki en bağnaz temsilcisidir... |
kesinlikle öyle
|
 |
halil2006
1 ay önce - Çrş 01 Şub 2023, 22:41
Onlarda artık yaşananların farkında, Türkiye'yi nasıl bir belanın(7'li maşa) beklediğini görmekteler, ona göre konum almaktalar. |
Ya Ali kardes iste butun sorun da orada zaten, adamlar goruyor ama yok kardesim yok hala kime oy verirsin diye soruluyor adam takim tutar gibi Yine de CHP`ye verecegim diyor. Yok anlatamiyoruz bir turlu bu kadar kemiklesmis bir bagnazlik olmaz artik ya.
Yakin akrabalarim CHP`li, hicbir soyledigime itiraz edemiyorlar, tamam haklisin diyorlar ama hicbir degisiklik yok. Kafayi yememek isten degil.
|
 |
osman akar
1 ay önce - Çrş 01 Şub 2023, 22:48
Ya Ali kardes iste butun sorun da orada zaten, adamlar goruyor ama yok kardesim yok hala kime oy verirsin diye soruluyor adam takim tutar gibi Yine de CHP`ye verecegim diyor. Yok anlatamiyoruz bir turlu bu kadar kemiklesmis bir bagnazlik olmaz artik ya. |
Halil Kardeşim. Ben İzmir'de kendim duydum gördüm. Sanırım 7-8 Yıl önce idi. İzmir'de Otobüste iki kadın konuşuyor. Biri diğerine :
Ben İstanbul'a da Ankara'ya da gittim. Belediyeler ikisinde de çok iyi çalışmışlar güzel işler yapmışlar ama ben yine de Oy vermem. Çünkü Ben İdeolojiye oy veririm diyordu.
İşte bunların Özeti budur Kardeşim.
|
 |
halil2006
1 ay önce - Çrş 01 Şub 2023, 22:58
Halil Kardeşim. Ben İzmir'de kendim duydum gördüm. Sanırım 7-8 Yıl önce idi. İzmir'de Otobüste iki kadın konuşuyor. Biri diğerine :
Ben İstanbul'a da Ankara'ya da gittim. Belediyeler ikisinde de çok iyi çalışmışlar güzel işler yapmışlar ama ben yine de Oy vermem. Çünkü Ben İdeolojiye oy veririm diyordu.
İşte bunların Özeti budur Kardeşim. |
Al iste buyur burdan yak, buna benzer daha ne konusmalara sahit oluyoruz hepimiz. Yapcak birsey yok Allah akil fikir sagligi versin.
|
 |
Ahmt_1905
1 ay önce - Çrş 01 Şub 2023, 23:05
Söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Yemişim ideolojiyi benim ülkeme kimin faydası varsa kim bir çivi çakıyorsa ona oy verilmeli, vatanını seven böyle düşünmeli. Savunmada, ulaşımda, spor da yapılan eserler insanı gururlandırıyor. İnşallah ülkem daha iyi yere gelir. Ama bu ideolojiye saplananların derdi ülke değil günlük söylem yeter ki kendi ideolojik saplantıları kazansın.
En son Ahmt_1905 tarafından Prş 02 Şub 2023, 11:03 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
|
 |
sayfa 3026  |