1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 3  |
 |
OkanDikmen
11 yıl önce - Prş 06 Ekm 2011, 01:52
Alıntı: |
Kemal Kılıçdaroğlu'nun referandum ve seçim öncesi propaganda çalışmaları Tayyip Erdoğan'ın performansından bile çok daha iyi. |
Tabi tabi çok daha iyi..
Sonuçlardan da açıkca belli oluyor zaten..
|
 |
ibrahim alıcı
11 yıl önce - Prş 06 Ekm 2011, 02:08
Tabi tabi çok daha iyi..
Sonuçlardan da açıkca belli oluyor zaten.. |
Anında Disco Disco ''PARTİZANİ'' tavır
Seçim sürecinde ki çalışma performansı iyiydi dedim.Bu ne demektir ? Mitingler,ziyaretler,açılışlar..
Yaptığı çalışmalar sonuca yansımadı.Belki de referandum da verdiği karar halkın hoşuna gitmedi.Seçim süreci'nde de gayet başarılı bir propaganda performansı gösterdi. Bkz: 81 il'e giden genel başkan.
Burada da istediği sonucu elde edemedi.Ancak bir Genel Başkan olarak üzerine düşen vazifeleri yerine getirdi.
Bilmiyorum hiç münazara'da bulundunuz mu yada izleme fırsatınız oldu mu ?
Münazara'da sizin savunduğunuz fikrin tam karşıt'ı savunulsa da bunu savunan insanların performansını beğenebilirsiniz..
Onların performansını beğenmek onlarla aynı şeyleri savunmak anlamına gelmez.
|
 |
OkanDikmen
11 yıl önce - Prş 06 Ekm 2011, 02:15
Seçim sürecinde ki çalışma performansı iyiydi dedim. |
Emin misin??
Bak ne demişsin...
Kemal Kılıçdaroğlu'nun referandum ve seçim öncesi propaganda çalışmaları Tayyip Erdoğan'ın performansından bile çok daha iyi. |
--------------------------------------------
Münazara'da sizin savunduğunuz fikrin tam karşıt'ı savunulsa da bunu savunan insanların performansını beğenebilirsiniz..
Onların performansını beğenmek onlarla aynı şeyleri savunmak anlamına gelmez. |
Tamam işte o beğendiğin performansın sonuçları yukarıdaki haritalarda açıkca görülüyor..
Bir de performansı kötü olsaydı acaba sonuç ne olurdu çok merak ediyorum??
En son OkanDikmen tarafından Prş 06 Ekm 2011, 02:17 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
|
 |
Er Kut
11 yıl önce - Prş 06 Ekm 2011, 02:16
Bazı hakikatler değişmez; evet evet, büyük ihtimal de değişmeyecektir.
CHP zihniyeti hiç bir zaman bu ülkeye meşru bir şekilde hükûmet olmamıştır ve hiç bir zaman da olamayacaktır. Bunu diretmenin, hayalini kurmanın anlamı yoktur. Daha çok realist çözümlere ağırlık verilmesi gerekmektedir.
Kavram kargaşasının, liderlik yoksunluğunun, ideolojik bulanıklığın bir cazibe merkezi haline gelen sözkonusu parti, ikiyüzlülük siyasetini her zaman sürdürmüştür ve sürdürecektir de. Yeri geldiğinde İslamî kimliği suistimale cür'et edecektir, yeri geldiğinde Kemalizmi kalkan olarak kullanacaktır ve yeri geldiğinde sosyalizm/sosyal-demokrasi palavralarını da diline pelesenk edecektir. Buna benzer bir çok örnek daha sayılabilir.
Bunu nereden mi biliyoruz? Çünkü geçmişte CHP buyduda ondan.
Daha fazla uzatmaya gerek yok. CHP en iyisi kendini fesh etmelidir. CHP içinde siyasete kafası basan (çok, ama çok az sayıda şahsiyetli) siyasetçiler birleşip, günümüz şartlarına ve -en önemlisi- kendi insanına uzaylı olmayan bir siyasî çizgi/hareket hatta yeni bir parti etrafında tekrar toplanabilirler. Onun haricinde herşey boş.
Parti, halkın çoğunluğuna güven vermediğinden dolayı, bazı bazı haklı olarak yapılan muhalif duruşlar bile -sözkonusu partinin inandırıcılığı olmadığından ötürü- güme gitmektedir. Bu da hatalar yapan hükûmeti, daha da kolay (hatalı) hareket etmesine itebilmektedir. Olan, Türkiye Cumhuriyetine olmaktadır.
Saygılarımla.
|
 |
OkanDikmen
|
 |
ibrahim alıcı
11 yıl önce - Prş 06 Ekm 2011, 02:24
Führer'e laf dokundurmadım haşa,tövbe.
Evet,Kemal Kılıçdaroğlu Recep Tayyip Erdoğan'dan çok daha fazla miting yaptı ve daha fazla çalıştı.
Halk ''evet'' kararına teveccüh gösterdi,bu kararı beğendi ve bu sonuç çıktı.Orası ayrı.
Kemal Kılıçdaroğlu'nun ''Hayır'' kararı,Recep Tayyip Erdoğan'ın ''Evet'' kararı kadar onay alamadı.
Bir genel başkan çok çalışır,didinir fakat istediği başarıyı elde edemez.Bu olabilir.
|
 |
OkanDikmen
11 yıl önce - Prş 06 Ekm 2011, 02:27
Bir genel başkan çok çalışır,didinir fakat istediği başarıyı elde edemez.Bu olabilir. |
O yüzden de çok çalışmak "İYİ PERFORMANS GÖSTERMEK" anlamına gelmez..
Evet; Sn.Kılıçdaroğlu çok çalıştı ama iyi bir performans gösteremedi..
Sonuçlar ortada..
|
 |
Gizem Çınar
11 yıl önce - Prş 06 Ekm 2011, 14:57
AKP bugün 81 ilin 78'inden de milletvekili çıkarabilmişse, anamuhalefet ve diğerleri de çıkaramamışsa, demek ki oturup bir düşünmeleri, kendilerini sorgulamaları gerek. Neden her kesimi kucaklayamıyorlar, neden çoğunluk AKP'yi seçti, nasıl AKP üst üste 3 dönem oyunu arttırabildi? Düşünüp taşınıp kendilerine dersler çıkarmaları gerek. Her ne kadar, Kılıçdaroğlu'nu, Deniz Baykal'a göre nispeten daha iyi bulsam da, Ergenekon'a arka çıkması bana güven vermiyor ve yeterince etkili bir lider görünümü vermemesi nedeniyle başarısız buluyorum.
|
 |
SERDARR1
11 yıl önce - Prş 06 Ekm 2011, 15:08
AKP bugün 81 ilin 78'inden de milletvekili çıkarabilmişse, anamuhalefet ve diğerleri de çıkaramamışsa,demek ki oturup bir düşünmeleri, |
Düşünmeye gerek yok %10 barajı sebeb
|
 |
bilal hasan
11 yıl önce - Prş 06 Ekm 2011, 15:20
bazı arkadaşlar chp'nin akp için bir şans olduğundan dem vurmalarını garip karşılıyorum. sorun chp'de değil chp yönetilerinin zihniyetinde. millete karşı silah doğrultanların(ergenekon vs..) avukatlığına soyunularak halk partisi olunmaz ve bunu son dönem chp liderleri bir avukatlık görevi olarak nitelendirdi. halk bu konuda ne der ne düşünür hiç düşünmediler mi ? chp'nin halkçılığı sadece isminde var. bakın; ben 30 küsür yaşındayım ve seçim işleriyle aram iyi değil yani demem o ki siyasi bir yönüm yok ama doğruya da doğru demek lazım. akp, lider'i kadar kadrolarıyla da göz dolduran bir parti. e chp'ye bakıyorsun ne lider var ne de o liderin arkasında durabilecek, millet menfaatine iş yapabilecek işin erbabı kadrolar. tek parti ve darbe dönemleri dışında chp'nin başarılarıyla dolu olabilir ama bu demek değildir ki halkın samimi teveccühünü aldılar. kısacası arkadaşlar; chp'nin halk yörüngeli bir zihniyet ve kadro değişikliğine ihtiyacı var. chp'nin mevcut siyasi söylemlerine karşı olmama rağmen yine de chp'nin güçlü bir parti olmasını isterdim. bizim memlekette her telden dem vuran onlarca parti var.. adam gibi birkaç parti olur ve bunlar içinden halk seçimini yapar. işte bunun için chp ve akp'nin güçlü olmasını özellikle isterdim. sonuçta mühür halkın elinde. halk uygun gördüğüne yönetim işini verirdi. hem o zaman populist politikalardan uzaklaşılır ülke için hizmet projeleri geliştirilirdi. rekabet ülkeye yarar sağlardı. benim kaygım ülkenin menfaat görmesidir. onun dışında; ülkeme hizmet ettikten sonra, bunun adı chp olmuş akp olmuş benim için pek birşey ifade etmiyor. yazdıklarıma kızmayın, doğru yerine doğru demeseniz bile eğri olan yerini buyurun yazın ki ben de yanlış bildiğim varsa düzelteyim. partizanlık bir kenara, ülke menfaatleri bir kenara. ricam budur.
|
 |
sayfa 3  |
ANA SAYFA -> HABERLER ve SOHBET
|