Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 1
Ufuk Şanver

11 yıl önce - Pts 26 Eyl 2011, 12:52
İST » Uluslararası Emniyet Terminali

Daha önce sitede bu konuyla ilgili başlık yoktu.

Aksaray da bulunan ve Romanya,Gürcistan ve Azerbaycan başta olmak üzere pek çok ülkeye otobüs seferlerinin yapıldığı Uluslararası Emniyet Terminali ile ilgili fotoğraf ve bilgileri bu başlıkta toplayalım.

Aşağıdaki fotoğraflarda gözüken araçlardan Golden Turizm ve İka Turizme ait araçlar 18.00 Gürcistan seferini diğer araçlar ise(Ast,Alpar,Mahmut,Öz Nuhoğlu) ise 16.00 Azerbaycan seferini yapacak olan araçlar.

iyi günler

(+)

(+)

(+)

(+)

(Not:Otobüs fotoğrafları terminal hakkında fikir vermesi amacıyla yüklenmiştir.)

Ufuk Şanver

10 yıl önce - Sal 29 May 2012, 22:11

Emniyet Terminali'nden genel görünümler

(İstanbul-Tiflis ücreti 50 Abd doları,maalesef TL değil)

(+)

(+)

Mahmudoğlu Turizm 12:00 Tiflis aracı

(+)

Metro ve Mahmudoğlu Turizmlerin 12:00 Tiflis araçları
Arka planda Kargo nakliyesi yapan TIR ve terminalin arka bölümleri

(+)

Doğu Karadeniz Ekspres Turizmin 12:00 Tiflis aracı ile Öz Ortadoğu Turizm'in Romanya aracı.

(+)

İyi akşamlar

(Not:Otobüs fotoğrafları terminal hakkında fikir vermesi amacıyla yüklenmiştir.)

Serdar Cesar
10 yıl önce - Sal 29 May 2012, 22:34

Bu garajdan gidilen yerlere Bayrampaşa'dan da gidilmiyor mu? Hatay Has'ın İstanbul'dan Sofya'ya seferi var diye biliyorum.

Ufuk Şanver

10 yıl önce - Sal 29 May 2012, 23:46

Bulgaristan a giden araçlar çoğunlukla Bayrampaşa/Esenler'den kalkıyor zaten.

Buradan daha ziyade Azerbaycan,Gürcistan,Romanya ve Polonya ya giden araçlar kalkıyor.

iyi akşamlar

secretworld
9 yıl önce - Cmt 20 Nis 2013, 21:34

2009 senesinde bu grajdan Romanya Tirgu müres e otobüs ile gitmistik. Lüks murat turizm diye bir firma dan Laleli den biletimizi almistik. Aksarayda, mekan isimlerini tam olarak aklimda tutamiyorum ama metro istasyonuna dönen büyük kavsagin hemen solunda arka sokakta kaliyor. Laleli deki ofislerden garaja serviste var. Sora sora bulabilirsiniz. Içinde onlarca otel olan bir kaç sokaktan geçtikten sonra ulasilir.

Misafir 7e3

8 yıl önce - Cmt 10 Oca 2015, 20:42

bu garajdan arnavutluk tirana tır kalkıyormu saygılar

Misafir 2f2

6 yıl önce - Pts 21 Ksm 2016, 22:49

Merhaba, ben 2016 Eylül ayında Lüx İstanbul tur ile bu otogardan Bakü' ye seyehat ettim. Fiyatı 50 Amerikan doları idi. İstanbul'dan saat 15:00' de kalkan bu otobüs ilk önce Ankara' ya uğruyor sonra oradan Bakü' ye devam ediyor. Benim size sorum bu otogardan yada İstanbul' da diğer herhangi bir otogardan Kazakistan' a otobüs kalkıyor mu? Atyrau Kazakistan yada Rusya Astrakhan da olabilir.

Misafir f81

6 yıl önce - Sal 22 Ksm 2016, 09:15

Kazakistan hiç görmedim ancak Astrahan'a giden kamyon ve tırlar bu garajdan hareket ederler. Otobüs ise o bölgede Maykop, Çerkessk, Nalçik, Vladikavkaz, Nazran, Coharkale, Grozni, Hasavyurt, Mahaçkale ve civarına gider.

Misafir e18

6 yıl önce - Cum 16 Arl 2016, 14:25

Turkmenistan a sefer varmi

Patron
5 yıl önce - Pzr 10 Arl 2017, 17:51

(+) İstanbul Aksaray Emniyet otogarı

Bu otogardan Romanya, Gürcistan, Moldova, Arnavutluk, Macaristan, Ermenistan, Azerbaycan gibi ülkelerin çeşitli şehirlerine otobüsler kalkıyor.

sayfa 1
ANA SAYFA -> ULAŞIM