Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
İzmir Büyükşehir Belediyesi Projeleri
« önceki   123 ... 606162

ANA SAYFA -> İZMİR - Haberler ve Sohbet
cevap yaz
sayfa 62

İzmir Büyükşehir Belediyesi' nden memnun musunuz ?
evet , memnunum 49.2%  49.2%  [203]
hayır , memnun değilim 50.8%  50.8%  [210]
Toplam Oy : 413

Gediz_001
8 ay önce - Çrş 28 Eyl 2022, 19:03

Alıntı:

Ahmet Piriştina en mükemmel başkandı,O'nun boşluğu hiç dolmadı

Ahmet Piriştinanin yeri bambaşka tabiki..

Ama aziz Kocaoğlu gidince onunda İzmir'e katkısının çok olduğu ortaya çıktı. İzban , Üçkuyular metrosu, tramvay, alt geçitler, kavşaklar, otobüsler, rekreasyon alanları, agoranin ortaya çıkması, antik tiyatro ve kale kamulaştırmaları, kültür merkezleri, 90 dakika aktarması onun projeleriydi.

Şimdi bakıyorum tunç soyer ile çöpe giden koskoca 3 yıldan fazla zaman. Kocaoğlu olsaydi şuan çok daha güzel bir İzmir'de yasiyor olurduk. Adam yavasta olsa birşeyler yapıyordu. Onu çok elestirirdim ama tunç soyeri gördükten sonra bin pişman oldum. Tunç soyer İzmir'in başına gelmiş geçmiş en kötü belediye başkanı olur. Şehre katkısı sıfır. Eğer bir daha aday yapılırsa muhtemel seçimi başka bir parti ve aday kazanacaktır.izmirde seveni yok. Herkes kızıyor.

mahmut11
8 ay önce - Prş 29 Eyl 2022, 08:16

yok yok yanlışın var sen dahil tüm solcular tıpış tıpış gider o adama rey verir itiraf edelim ki o kadar ilkeli bir seçmen yaklaşımınız yok

Rüştü BAKMAZ
8 ay önce - Prş 29 Eyl 2022, 08:56

Alıntı:
yok yok yanlışın var sen dahil tüm solcular tıpış tıpış gider o adama rey verir itiraf edelim ki o kadar ilkeli bir seçmen yaklaşımınız yok

Sevgili Mahmut, tuvalet fırçasına oy verecek şuursuzlara ne anlatsan boş.

Dünyada bu kadar hain, bu kadar işbirlikçi, bu kadar darbeci ve teröristsever ama asıl milletten ve dininden nefret eden kripto bir muhalefet ve bunun körü körüne destekçisi 'useful idiots' bir kitle yok.

Ülkeye kazandırdıkları bir tane çivi bile yok ama yapılan yapılacak olan ve yapılması gereken herşeye ölümüne karşı çıkan ülke ve millet düşmanları.

Mahalledeki kendi halinde yaşayan Kürt kökenli esnafa tahammül edemeyen sözde vatanseverler, bölücü Seloya oy vermişti. Şimdi de bu teröristi ve bonus olarak Kavala teröristini özgür olsun diye yine malum ana ihanet odağına tıpış tıpış oy verecekler.

Yargı kararıyla hapiste olan iki teröristi, siyasetçiler eliyle nasıl salacaklarmış, bu nasıl olacakmış, yargıya müdahalenin daniskasını yapıp bir de 'adalet' diye sözde yürüyüş yapan kitle bu. Üstelik, adam hala aday bile değil.
Nereden baksan tutarsızlık nereden baksan aptalca. Ama gel de bunu malum kitleye anlat.

Zamanında iyi kitlemişler. Her türlü hainliği seve seve bile bile destekliyorlar.

AnL_95
8 ay önce - Cum 30 Eyl 2022, 04:59

Rüştü senin yaptığın mamipülasyonlara da doyduk artık. Konu belediye ve belediyenin olmayan projeleri diğer dediklerinle ne alakası var konunun? Bir kere de konu dışına çıkma tartışırken.

Bir de gelmiş millete şuursuz diye hakaret ediyorsun. Kaç sene geçirdin bu sitede milleti tahrik etmeden üslubunla yazmayı öğrenemedin. CHP'yi günahım kadar sevmem, Tunç Soyer'i de aynı şekilde ifrit oluyorum adama babasının yaptıkları yüzünden en başından kıl kaptım oy falan vermedim solcu değilim. Kavala ve Demirtaş içeride çürüsün hatta ama sen sürekli aynı üslup ve laf salatası mesajlarla haklıyken haksız duruma düştüğünü hiç mi düşünmüyorsun? Konumuz kavala mı demirtaş mı diğer yazdığın saçmalıklar mı? Bir kere de düşün bir kere de düşünerek insan gibi kısa bir mesaj at şu siteye saymadan sövmeden konunun dışına çıkmadan, milleti tahrik etmeye çalışmadan...

Ancak hakaret, küfür senin mesajların benim terbiyemi bozuyoe ve yönetim de seni nasıl destekliyorsa artık iyice alışmışsın insanlara sayıp sövme konusunda ayıp ayıp.

Ha git bu mesajı CHP ve Kılıçdaroğlu başlığına at gid.Hdp başlığına at ne alakası var belediyeyle bu konunun?

Gümüşeğer
8 ay önce - Cmt 01 Ekm 2022, 14:33

Bu masondan bir şey beklemeyin. Eşi Neptün Soyer ise bundan daha üst rütbeli bir mason. Diğer şehirlerdeki belediyeciliği görmeyenler İzmir'in önceki başkanların bir iki yol yapmasına ve çevre düzenlemesine şehircilik diyor. İzmirin tek sorunu CHP'nin elinde olmasıdır. Bu gerçeği bir tek CHP'ye oy verenler anlamadı gitti

(+)

mahmut11
1 ay önce - Cum 14 Nis 2023, 20:42

silinsin..

sayfa 62
« önceki   123 ... 606162
ANA SAYFA -> İZMİR - Haberler ve Sohbet