sayfa 61  |
İzmir Büyükşehir Belediyesi' nden memnun musunuz ? |
evet , memnunum |

|
49.2% |
[203] |
hayır , memnun değilim |

|
50.8% |
[210] |
|
Toplam Oy : 413 |
|
 |
Ömer_KSK
10 ay önce - Pts 30 May 2022, 15:08
Aziz Kocaoğlu'nun 3. döneminde göreve başlayan ve Tunç Soyer döneminde de görevine devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe, görevinden ayrıldı.
Gökçe, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde yeni görevine başlayacak.
|
 |
mehmet GZL
10 ay önce - Pts 30 May 2022, 15:37
Geçen İzmir'in yerel haber kanallarını dolaşırken koca koca başlıklarla tunç soyerden İzmirlileri büyük müjde başlığını görünce birden heyecanlandım... Acaba yeni bir projemi var yoksa bir açılış mi ... Haberin içeriğine tıklayınca büyük mujdenin 19 Mayıs tarihinde 2 konser birden olacağını bununda büyük müjde diye millete sunduklarını anladım ...
Seçime kadar hergun 2 konser versede parasızlıktan maaşlari ödeyemese de sonraki seçimde yine rekor oyla başkanıdır kendisi
|
 |
mahmut11
10 ay önce - Pts 30 May 2022, 22:20
tepeden inme
Alıntı: |
Aziz Kocaoğlu'nun 3. döneminde göreve başlayan ve Tunç Soyer döneminde de görevine devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe, görevinden ayrıldı.
Gökçe, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde yeni görevine başlayacak. |
İzmir'e de Ankara Çankayadan transfer gelmişti yani şehri bilmeyen bir insandı. yolu açık olsun.
İzmir'i artık İzmirliler yönetmeli.
|
 |
Gümüşeğer
6 ay önce - Pzr 25 Eyl 2022, 03:06
Üniversiteyi İzmirde okudum. Hayatımda gördüğüm en rezil şehir olduğunu söyleyebilirim. Deniz tarafından yüz metre içeriye doğru girildiğinde çarpık yapılaşmanın başlayıp bitişikteki dağların ve tepelerin alabildiğince gecekondular ile çevrili olduğu koskoca bir köy konumundadır. Ama maalesef bu gerçek ile yüzleşemeyen Chp'li seçmen oy verdikleri partinin on yıllar boyunca bir şehri nasıl köy durumuna getirdiğini hala dahi idrak edememiştir. CHP'li yöneticiler Atatürk'e sevgi besleyen halkın bu duygularını sömürerek ve bunu seçimlerde yegane sermaye olarak kullanarak her seçim kazanıp yan gelip yatmaya devam etmektedirler. Maalesef İzmir halkı Atatürk ile kandırıldığının farkında bile değil ve olacağını da sanmıyorum. Olan sadece İzmir'e oldu olmakta ve olacaktır. Türkiye'nin neresini gezerseniz gezin bir değişme görürsünüz ama durum İzmir'de tam tersi istikamette işlemektedir. İzmir altyapı olarak Erzurum ve Van seviyesinde bile değildir. Kayseri ve Konya gibi belediyeciliğin zirvesi olan şehirleri hiç zikretmeyeceğim bile. Belki 50 sene sonra bütün şehirler tamamıyla farklı bir çehreye bürünmüş olacak ülkede ancak İzmir CHP'den kurtulmadığı sürece aynı kalmaya devam edecek. Acı ama gerçek budur
|
 |
Tacettin Şenel
6 ay önce - Çrş 28 Eyl 2022, 14:22
Tunç beyi Takdir ettim....
|
 |
Deniz Zeybek
6 ay önce - Çrş 28 Eyl 2022, 14:28
Suya zam mı geldi, tebrik neden
|
 |
Tacettin Şenel
6 ay önce - Çrş 28 Eyl 2022, 14:36
Makam aracından dolayı takdir ettim Herkese gösterişten uzak güzelbir örnek diye düşündüm...
Üniversiteyi İzmirde okudum. Hayatımda gördüğüm en rezil şehir olduğunu söyleyebilirim. Deniz tarafından yüz metre içeriye doğru girildiğinde çarpık yapılaşmanın başlayıp bitişikteki dağların ve tepelerin alabildiğince gecekondular ile çevrili olduğu koskoca bir köy konumundadır. Ama maalesef bu gerçek ile yüzleşemeyen Chp'li seçmen oy verdikleri partinin on yıllar boyunca bir şehri nasıl köy durumuna getirdiğini hala dahi idrak edememiştir. CHP'li yöneticiler Atatürk'e sevgi besleyen halkın bu duygularını sömürerek ve bunu seçimlerde yegane sermaye olarak kullanarak her seçim kazanıp yan gelip yatmaya devam etmektedirler. Maalesef İzmir halkı Atatürk ile kandırıldığının farkında bile değil ve olacağını da sanmıyorum. Olan sadece İzmir'e oldu olmakta ve olacaktır. Türkiye'nin neresini gezerseniz gezin bir değişme görürsünüz ama durum İzmir'de tam tersi istikamette işlemektedir. İzmir altyapı olarak Erzurum ve Van seviyesinde bile değildir. Kayseri ve Konya gibi belediyeciliğin zirvesi olan şehirleri hiç zikretmeyeceğim bile. Belki 50 sene sonra bütün şehirler tamamıyla farklı bir çehreye bürünmüş olacak ülkede ancak İzmir CHP'den kurtulmadığı sürece aynı kalmaya devam edecek. Acı ama gerçek budur
|
İzmirin sorunları İzmirlileri ilgilendirir burası evveldende böyleydi şimdide böyle ileridede böyle kalmaya devam edecek....
Bir tek körfez sorunu var şuan altyapı iyileştirmeleri devam ediyor ilerleyen zamanlarda ise tamamen önüne geçilecek...
|
 |
Gediz_001
6 ay önce - Çrş 28 Eyl 2022, 16:05
İzmir'de değişim şart. Aziz Kocaoğlunu arayacağım hiç aklıma gelmezdi. Bu tunç soyer olursa Muhtemelen yerel seçimde İzmir'de CHP kaybedecektir. Umarım diğer partiler aday koyarlar. İzmirde ciddi biri aday olursa seçimler bambaşka duruma gelir. Şuan hiç kimse memnun değil. İzmir bu kadar kötü yonetilmeyi haketmiyor. Gelmiş geçmiş en kötü belediye başkanı.
|
 |
Tacettin Şenel
6 ay önce - Çrş 28 Eyl 2022, 16:30
Tunç bey evladımında herşeye yetişecek hali yok herşeyin suçlusu Tunç bey oluyor gözümle gördüm elinden geleni yapıyor iki yanlış söz kullandı diye atılmayan iftira edilmeyen hakaret kalmadı bazen onada üzülüyorum onunda piskolijsini bozdular....
|
 |
İclal Aydeniz
6 ay önce - Çrş 28 Eyl 2022, 16:36
İzmir'de değişim şart. Aziz Kocaoğlunu arayacağım hiç aklıma gelmezdi. Bu tunç soyer olursa Muhtemelen yerel seçimde İzmir'de CHP kaybedecektir. Umarım diğer partiler aday koyarlar. İzmirde ciddi biri aday olursa seçimler bambaşka duruma gelir. Şuan hiç kimse memnun değil. İzmir bu kadar kötü yonetilmeyi haketmiyor. Gelmiş geçmiş en kötü belediye başkanı |
Ahmet Piriştina en mükemmel başkandı,O'nun boşluğu hiç dolmadı
|
 |
sayfa 61  |