Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
İzmir Büyükşehir Belediyesi Projeleri
« önceki   1234 ... 606162   sonraki »

ANA SAYFA -> İZMİR - Haberler ve Sohbet
cevap yaz
sayfa 3

İzmir Büyükşehir Belediyesi' nden memnun musunuz ?
evet , memnunum 49.2%  49.2%  [203]
hayır , memnun değilim 50.8%  50.8%  [210]
Toplam Oy : 413

Yalın35_Göztepeli

10 yıl önce - Pzr 22 Tem 2012, 02:18

Ben oy kullanamıyorum daha küçüğüm oy kullanmam için 5 sene filan var.

Her neyse. Ben belediyeden gayet memnunum. Hatta köylere karşı hizmetlerinide çok beğeniyorum.

Zaten kent merkezinde yamalı ve çukur yollar asfaltlanacak ilerleyen günlerde.

Fakat belediyenin bazı projelerinde engelleme olmasa çok daha iyi olcak.

Aziz Kocaoğlu'nun tarafsız ve hırslı olmasına hayran kalıyorum. Çok mücadele veren bir insan bana göre.

Fakat muhalefet başka aday gösterirse ozaman herşey değişir.

mert101

10 yıl önce - Pzr 22 Tem 2012, 02:28

Alıntı:

Ben oy kullanamıyorum daha küçüğüm oy kullanmam için 5 sene filan var.

Her neyse. Ben belediyeden gayet memnunum. Hatta köylere karşı hizmetlerinide çok beğeniyorum.

Zaten kent merkezinde yamalı ve çukur yollar asfaltlanacak ilerleyen günlerde.

Fakat belediyenin bazı projelerinde engelleme olmasa çok daha iyi olcak.

Aziz Kocaoğlu'nun tarafsız ve hırslı olmasına hayran kalıyorum. Çok mücadele veren bir insan bana göre.

Gercekte evet kullanmıyorsun ama siteye üye olan bütün izmirliler oy kullanırsa iyi olur

Sahsen ben belediyeden memnun değilim. Köylere gidip oralara son model otobüsler verip , merkeze bakmamak , o bölgelerin yollarına , kaldırımlarına daha fazla özen gösterip koskoca kentin bircok yerine beton kaldırımlar dösemek , 2009 secimlerinde verdigi sözlerin %70 ini unutarak basit projelerle gündemi kurtarmaya calısmasından hiç memnun değilim.

engelleme oldugunu ise kesinlikle düsünmüyorum. Aksine tam tersi diyebiliriz. Belediye devletin projelerini engellemeye calısıyor ;

stad , konak tüneli , kruvaziyer liman , mavişehire gökdelen dikilmesi v.s.

Hırslı mı Hic sanmıyorum , hırslı , calıskan filan olsaydı bugün eskişehir gibi vizyon bir kentte yasıyor olurduk. Sonucta o kentin belediyesi de aynı partiden ama daglar kadar fark var. En basiti estetik konusunda izmir 1-0 geride..

Yalın35_Göztepeli

10 yıl önce - Pzr 22 Tem 2012, 02:34

Kravuziyer projesi başlayamadı bir türlü onu bilmiyorum.

Fakat stad projesi devletin değil belediyenin oluyor. Belediye ilk önce düşünüyordu sonra o projeyi devlet ele geçirdi.

Yani devlet stadı ele geçirdi fakat 25.000 kapasitede yapmasın. İzmir gibi bir güzel kente hiç yakışmaz. Ancak 60.000 Kişilik yeter.

Eskişehir zaten küçük bu kadar gelişmesi normal. İzmir'de gelişmiş yani ne farkeder aynı şey. Ozaman dünayada 200 metropol arasında 4.cü seçilmezdi.

Köylere hizmet gerekiyor yani valla iyice abarttınız ha. Ozaman köy insanları eşşek yerine konulsun.

Abartıyonuz biraz.

mert101

10 yıl önce - Pzr 22 Tem 2012, 02:41

Alıntı:

Kravuziyer projesi başlayamadı bir türlü onu bilmiyorum.

Fakat stad projesi devletin değil belediyenin oluyor. Belediye ilk önce düşünüyordu sonra o projeyi devlet ele geçirdi.

Yani devlet stadı ele geçirdi fakat 25.000 kapasitede yapmasın. İzmir gibi bir güzel kente hiç yakışmaz. Ancak 60.000 Kişilik yeter.

Eskişehir zaten küçük bu kadar gelişmesi normal. İzmir'de gelişmiş yani ne farkeder aynı şey. Ozaman dünayada 200 metropol arasında 4.cü seçilmezdi.

Köylere hizmet gerekiyor yani valla iyice abarttınız ha. Ozaman köy insanları eşşek yerine konulsun.

Abartıyonuz biraz.

stad projesi belediyenind. Secimlerde söz verdi ve yapmıyor. Bursa , konya belediyeleri kendi stadlarını yapıyorlar. Ama belediye uyanıklık yapıp hükümete devrediyor ama ona da itiraz ediyor
İzmire tek stad yapılmayacaktı zaten bu yıl 2 stad yapımı baslıyacaktı. Birisi 25.000 digeri 40.000 kişilik 2 stad ama belediye engelletti..

Eskişehir kücük olabilir ama adam calısıyor , eskişehir nüfusunda olan denizli - erzurum gibi kentler yeterince gelişemedi ( eskişehir kent görünümü kadar ) Demekki bir belediyede vizyon önemli

Köylere tabi ki hizmet gidecek ama sen devamlı köylerle ilgilen köyleri kent gibi gör , sehre tam hizmet etme böyle bir mantık olmaz - olmamalıdır.

Yalın35_Göztepeli

10 yıl önce - Pzr 22 Tem 2012, 13:19

Valla ben belediyenin engellettiğini inanmıyorum. Eğer öyle birşey olsaydı Devlet Aziz Kocaoğlu'nu tutuklattırırdı.

O stadları devlet engelliyor. Belediye'nin Örnekköy'e yapacağı projeyi devlet ele geçirdi. Devlet şimdi Alsancak Stadını yıkıp avm yapıp sonra ordaki trafiği kalp krizi geçirtmeeye çalışıyor. Yani İstanbul Trafiği gibi bişey yapıyorlar.

Asıl İstemezükçü Belediye'nin projelerine karşı çıkan devlettir. Bak istersen başkan'da dahil projelerinin bakanlar kurulunda beklediğini ve engellendiğini tüm gazete,medya ve köşe yazarları söylemişti. Bir tane arkadaşımızda bu sitede paylaşmış bir köşe yazarının yazısını.

Zaten kent merkezi asfaltlama çalışmaları filan var. Ekim'e doğru kış gelmeden bitirirler.

35CEM35

10 yıl önce - Pzr 22 Tem 2012, 13:44

Köşeyazarı yazdı diye, %100 doğru mu yani?
Boşversenize, İzmir "böyle çok güzel" diyen varsa, buyursun desin.
Kendisini kandırır.
Eshot rezil, yeni alınan otobüsler atölyede, işçi alımı sadece belirli etnik kökenli vatandaşa mahsus, kaldırımlar kepaze, gecekondular şehrin göbeğine çöreklenmiş, sokak köpekleri Konak meydanı dahil tüm İzmir'i istila etmiş, seyyar satıcılar terör estirir, metroyu hiç yazmayım.
Yaz yaz bitmez, İzmir böyle mi güzel?
Gevrekçiler hijyen olarak camekanda satması gereken ürünleri bile dışarda satıyor, zabıtaya söylediğimizde "abi arkasında kimler var bunların bir bilsen, söz geçiremiyoruz diyor...
Hadi be sizde, İzmir güzelmiş...
Konak meydanında falcısından dilencisine, selpakçısından kolyecisine bilumum şalvarlı çingene ve seyyar kekosundan yürüyemez oldunuz haaala herşey çok güzel yalanı ile kimi kandıracaksınız?
Çok mu gurur duyuyorsunuz Konak meydanındaki istiladan?
Mutlumusunuz sokak köpeklerinin bütün semtlerde aşırı üremesinden?
Layıksın İzmir...

Yalın35_Göztepeli

10 yıl önce - Pzr 22 Tem 2012, 15:35

Aslında Konaktaki otobüs duraklarına el atılması lazım. Orada dilenciler hep insanların dibine yanaşıyorlar para istemek için.

Ayrıca daha çok ben Aziz Kocaoğlu'nun Bayraklı'ya ve Karabağlar'a olan projelerini beğeniyorum. Artık Bayraklı'daki kentsel dönüşüm projesinden sonra Aziz Kocaoğlu orayada baya bir iş yapacağından eminim.Cennetçeşme ve Yurtoğlu arasında kalan otoyol kenarındaki gecekonduların yıkımı içinde aynı şey söz konusu.

Ben belediyeden gayet memnunum. İsteyen istediği şekilde yazar herkesin düşüncelerine sonsuz saygım vardır.

Saygılar.

En son Yalın35_Göztepeli tarafından Pzr 22 Tem 2012, 17:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi

Ayhan
10 yıl önce - Pzr 22 Tem 2012, 17:08

Yalın asıl sen abartı yazıyorsun. Bence hiç ama hiç yazma. Yeter artık.. Git tatilin keyfini çıkar.

Cem bey'in dedikleri malesef doğru Konak Meydanı çevre düzenlemesi olarak çok güzel ama bir o kadar da sefileri oynuyor ve de başıboşluk var. İzmir'in merkezindeki bu görüntüler hiç ama hiç yakışmıyor İzmir'e.

35CEM35

10 yıl önce - Pzr 22 Tem 2012, 19:18

Alıntı:
Köşeyazarı yazdı diye, %100 doğru mu yani?
Boşversenize, İzmir "böyle çok güzel" diyen varsa, buyursun desin.
Kendisini kandırır.
Eshot rezil, yeni alınan otobüsler atölyede, işçi alımı sadece belirli etnik kökenli vatandaşa mahsus, kaldırımlar kepaze, gecekondular şehrin göbeğine çöreklenmiş, sokak köpekleri Konak meydanı dahil tüm İzmir'i istila etmiş, seyyar satıcılar terör estirir, metroyu hiç yazmayım.
Yaz yaz bitmez, İzmir böyle mi güzel?
Gevrekçiler hijyen olarak camekanda satması gereken ürünleri bile dışarda satıyor, zabıtaya söylediğimizde "abi arkasında kimler var bunların bir bilsen, söz geçiremiyoruz diyor...
Hadi be sizde, İzmir güzelmiş...
Konak meydanında falcısından dilencisine, selpakçısından kolyecisine bilumum şalvarlı çingene ve seyyar kekosundan yürüyemez oldunuz haaala herşey çok güzel yalanı ile kimi kandıracaksınız?
Çok mu gurur duyuyorsunuz Konak meydanındaki istiladan?
Mutlumusunuz sokak köpeklerinin bütün semtlerde aşırı üremesinden?
Layıksın İzmir...

Bu mesajdaki bilgiler yanlış..mı!
Tek maddesi yanış çıksın varmı bahse giren diyeceğiöm ama, yazdıklarım için yanlış diyen delikanlı kendini ortaya çıkartacak kadar cesur olamaz. Zira tüm yazdıklarımın doğru oduğunu bile bile, ben yanlış dedim diyecek kadar yürekli olsaydı, yazıklarıma yalan diyecek kadar yalancı olamazdı.
Körü körüne bağlılığınız, bizi bu yönetimle +5 sene daha yaşamaya MAHKUM edeck.
Kurtulamayacağız, İzmir'i köy değil mezraya çevirenlerden, ona yanarım...

mert101

10 yıl önce - Pzr 22 Tem 2012, 19:26

Bence de cok abartıyorsun yalın , senin söylediklerini duyanda baska bir kentte yasıyorsun sanacak ! Konakta heryerde cingeneler var , ellerinde mendiller yada fal bakam be yaa diyen kadınlar , ellerinde mendiller olan kücük roman cocuklar , konaktaki süs havuzlarına giren cocuklar ve 6-7 yasında cıplak erkek cocukları ( gelen turistler acısından utanc verici ) Ayrıca konak iskelesinin yanındaki denizde cöpler , denizanalarının sahillerde dolasması ..

İkicesmelikteki spotcuların cadde de pis dolapları yıkaması , caddeye dökülen pis sular

karsıyaka sahilinin çöp dolu etrafı , bayraklıdaki gecekondularının denize sıfır görünmesi

kemeraltına girdiginizde dükkanların zorlana sizi kolunuzdan cekip iceriye almaya calısması , işportacıların kol gezmesi , havra sokagının icler acısı durumu

agorada kamulastırılan sabetay sevi evinin yıkılmaya yüz tutmus kötü görüntüsü ve restore edilmemesi , dükkanların kac senedir yenilenecegi hikayeleri v.s.

Şimdi bunları yazdıgım icin bir sürü kişi eksi verecek bana biliyorum , birde diyecekler bu mesajdaki bilgiler yanlıs.. peki öyleyse hergün aynı manzaralar duruyor lütfen cıkın ve gezin izmiri Eger bu saydıklarımdan birisi yanlıssa o zaman istediginiz kadar eksi verebilirsiniz ama lk önce gercekleri görün ve izmiri yalan yanlıs anlatmayın , bende istiyorum yalın gibi izmir 4x4 demek ama diyemiyorum malesef cünkü gercekte hicte öyle görünmüyor..

sayfa 3
« önceki   1234 ... 606162   sonraki »
ANA SAYFA -> İZMİR - Haberler ve Sohbet