sayfa 2  |
İzmir Büyükşehir Belediyesi' nden memnun musunuz ? |
evet , memnunum |

|
49.2% |
[203] |
hayır , memnun değilim |

|
50.8% |
[210] |
|
Toplam Oy : 413 |
|
 |
rocknoz
11 yıl önce - Pts 15 Ağu 2011, 21:55
adamım sen git istanbula kal biraz o zaman gelip anlat buraya
|
 |
Öztürk64
11 yıl önce - Pts 15 Ağu 2011, 22:03
Alıntı: |
Oy verdiğiniz parti beni Başkan Adayı yapsaydı ben de seçilirdim, inkar etmeyelim
İzmir'de oylar kişinin kendisine değil, Partiye verilir. PArti kimi aday yaparsa o seçilir. O nedenle Başkanı beğenmemek gibi bir lüksü yoktur İzmir halkının. Çünkü çoğu kişi kime oy verdiğini bile bilmez oy verirken.
Milletvekili seçimlerinde de Belediye seçimlerinde de bu böyledir. Ceketimi koysam kazanırım mantığı yani |
Budur...
Doğruları takdir ederim...
Elbet bir gün kafalar kumdan çıkacaktır...Hiç bir partiye göbek den bağlanmayın...Kim çalışırsa ona gidin...Aklınızı kullanın...
|
 |
alicelal
11 yıl önce - Pts 15 Ağu 2011, 22:13
mithatpaşa mavişehir alsancak gibi mutlu sosyal demokratların oturduğu yerler dışında hizmet alamıyoruz
belediye ve ilce weblerinde şikayet kaydedilemiyor kimse takip etmiyor
türkiyenin en büyük köyü
|
 |
mertoviçizmir
11 yıl önce - Pts 15 Ağu 2011, 22:34
mithatpaşa mavişehir alsancak gibi mutlu sosyal demokratların oturduğu yerler dışında hizmet alamıyoruz
belediye ve ilce weblerinde şikayet kaydedilemiyor kimse takip etmiyor
türkiyenin en büyük köyü
|
cok güzel anlatmıssınız.. izmiri sadece alsancak - kordon gibi bölgelerden ibaret gören belediyeler acaba diger semtleri neden yok sayıyorlar... koskoca izmir bugün resmen belediyeden yatırım görmüyor ve malesef verilen hiçbir söz yerine getirilmiyor...
izmirin artık kendini aşması gerekir.. tarihte istanbuldan sonra izmir gelirken artık anadolu kentleri bile izmirle yarısır duruma geldi.. oysaki izmirin şuan istanbuldan kalır hiçbir yanı olmaması gerekir ve anadolu kentlerini gelişmişlikte sollaması gerekirdi...
|
 |
Hüseyin ATAR
11 yıl önce - Pts 15 Ağu 2011, 22:35
O nedenle Başkanı beğenmemek gibi bir lüksü yoktur İzmir halkının. Çünkü çoğu kişi kime oy verdiğini bile bilmez oy verirken. |
Kusura bakmayın ama bu düşüncenizi İzmir seçmeni için kabul etmeyeceğim.
İzmir halkı şu parti-bu parti demeden beğendiği adaya oy vermiştir.
Ben de "daha iyi aday vardı da biz mi seçmedik" derken Kocaoğlu'nu diğer partilerin adaylarıyla karşılaştırarak söyledim.
Böyle giderse (Aziz bey aday olur veya olmaz bilmem ama) İzmirli seçmenler daha iyi adaylar çıkarsa onları destekleyecektir.
Buna ben de dahilim.
Siyaset, kişilere değil; onların yaptığı hizmetlere göre şekillenir.
|
 |
rocknoz
11 yıl önce - Pts 15 Ağu 2011, 22:44
karabağlar belediyesine mail atmıştım projeler kısmını güncelleyin diye düzelmişler birazcık demekki dinliyorlar bizleri birazda olsa
|
 |
Mehmet Ali91
11 yıl önce - Çrş 17 Ağu 2011, 20:25
diğer büyükşehirlere nazaran malesef izmir büyükşehir belediyesinin icraatlerini yeterli bulmuyorum. Ama bu demek değildir ki büyüksehir belediyesi hiç çalışmıyor.Çalışıyor ama bir bursa , ankara , istanbul kadar çalışmıyor.. ama tabii şu da var burası muhalefet partisinde olan bir kent o yüzden biraz makul görmek zorundayız.
|
 |
sensonic
11 yıl önce - Çrş 17 Ağu 2011, 21:24
aldıgım duyuma göre balçova belediye başkanı , büyükşehir belediyesi başkanlıgı için en güçlü adaylardan biriymiş
|
 |
mertoviçizmir
11 yıl önce - Çrş 17 Ağu 2011, 22:13
aldıgım duyuma göre balçova belediye başkanı , büyükşehir belediyesi başkanlıgı için en güçlü adaylardan biriymiş
|
izmirdeki ilçelerden hiçbirinin belediye baskan adayı veya büyüksehir baskanı olmasını istemem sahsen.. acıkcası hiçbirisi izmiri yönetemez..
bence izmir büyükşehir belediye başkan adayı yaa eskişehir belediye başkanı büyükerşen ya da ulaştırma bakanı binali yıldırım olmalı.. inşallah ikisinden birisi olur ..[/quote]
|
 |
mert101
10 yıl önce - Pzr 22 Tem 2012, 02:10
Uzun zamandır kimse baslıga yorum yapmamıs.. Aradan yaklasık olarak 3 yıl gecti ve secimlere kısa bir zaman kaldı. Acaba izmir halkı belediye baskanından memnun mu ? Ankete katılarak bunu ögrenebiliriz.
Lütfen sitemizdeki izmirli arkadaslarımız gercek düsünceleriyle oy kullansınlar ve ortalamayı görelim 
|
 |
sayfa 2  |