After Effects CS4 kurulumunda resimdeki gibi hata alıyorum , daha önce bir kaç kez daha kurulum yapıp silmiştim , sanırım çakışan birşeyler var . After Effects uzantılı ne varsa sistemden sildiğimi düşünüyorum ama hala aynı yerde takılma var. Nasıl çözebilirim ?
CS4 paketinede ve pakete dahil programlarda cok ama cok sorun vardi. Bende su anda CS5 var ve ne paketde ne de programlarda tek bir problemle karsilasmadim henuz. Yeni makinayi aldin mi bilmiyorum ama eger aldi isen kesinlikle CS5'e gecis yap.
Yukarida bahsettigin hata ile alakali olarak hic bir fikrim yok.
Eger Demonoid.me uzerinde hesabin var ise
Adobe Creative Suite 5 Master Collection - Shadeyman seklinde arattirarak bu pakete ulasabilirsin.
Malesef yeni sistemi toparlayamadım , yoğun olarak Netcad 5.0 kullandığım için 64 bit sistemlerde sorunla karşılaşıyorum bu yüzden 32 bit devam etmek zorundayım. Bu yüzden yeni bir pc almadan After Effects CS5 'e geçmem şuan imkansız.
Sitemizde birde After Effect ve Cinema4d derslerini paylaşsak nasıl olur Doğukan bey.
Anladim, ancak yine de benim o konuda bir fikrim yok yani neden hata verebilecegini dair...
After Effects cok ama cok komplike bir program ve birakin anlatmayi, birseyler uretmek dahi hem cok zaman aliyor hemde detaylari anlatmak imkansiz gibi birsey.
Cinema 4D icin bence sen bir baslik ac ve yavas yavas bu zamana kadar yaptigin calismlari (daha onceleri paylastiklarini) nasil yaptigini anlatmaya basla Bizlerde faydalanalim
Cinema 4D icin bence sen bir baslik ac ve yavas yavas bu zamana kadar yaptigin calismlari (daha onceleri paylastiklarini) nasil yaptigini anlatmaya basla Bizlerde faydalanalim
çok iyi bilmesemde elimden geldiğince anlatmaya çalışırım , ustamız sendin sen varken bizim anlatmamız olmaz ama senin üzerinden yük almak için yapıcam . Fireworks dersi gibi ekran görüntüleri nasıl siteye yüklenir bilmiyorum ?
Bu linkte CS için temizleme aracı bulunmakta yalnız sayfadaki yazıda bu aracı kullanmadan önce adobe ürün dizinlerindeki dosyaların (custom plug-in'ler,profiller vs) yedeklenmesi ve işleme başlamadan önce indirilen dosya içindeki readmefirst.pdf dosyasının okunmasını tavsiye ediyor.Sayfada kullanma talimatı verilmiş.