Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 8
hasana23
11 ay önce - Prş 31 Mar 2022, 22:58

Madem basını takip ediyorsunuz
İşte cinayet haberi.
Habere ait yorumları okuyun

http://www.anadolugazetesi.com/eskisehir-de-barla ...62975.html

Eskişehir yerli halkı barlar sokağı istemiyor.
Sadece öğrenciye cazip geliyor buralar.
Halk istemiyor.

Haldun Turan

11 ay önce - Prş 31 Mar 2022, 23:02

Cinayet haberini vererek insanların eğlenme haklarını kimse alamaz o münferit olay buna bahane olamaz

Bunları kalkan olarak kullanma sana yine diyorum samimi olacaksınız o zaman belki anlaşırız samimi değilsin

Çıkacaksın delikanlı gibi alkollü mekanlarda eğlence yemek yeme ben ve benim gibilerin yaşantı tarzına ters diyeceksin bunu diyeceksin

Eskişehir yerli halkı adına yorum yapamazsın

http://www.anadolugazetesi.com/eskisehir-barlar-s ...04259.html

Benim Eskişehir gece hayatı haberimin tarihi süper yenidir

Sen bu gerçeği yok sayamazsın yok gösteremezsin istemiyoruz diyemezsin

Sizin sorununuz ne çıkar arkadaş ağzından baklayı

Sen benim İzmir sokaklarından yemek manzaraları başlığındaki fotolarımı görüp niye fesatça sataşıyorsun?

Neyin kafasını yaşıyorsun sen söyle söyle

Ben o paylaşımları yaparım arkadaş beynin bunu anlasın artık

Ben paylaşırım arkadaş size sormam kimsiniz siz onu söyle siz kimsiniz?

Kıskançlık desem başka bir şey mi desem var bir sıkıntı kesinlikle var

Hasana23 sana insan gibi soruyorum senin sorunun ne ?

Benim yemek paylaşımlarıma sen bu şekilde dalamazsın dalarsan senin fesatlığına da ben dalarım anla

En son Haldun Turan tarafından Prş 31 Mar 2022, 23:07 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

hasana23
11 ay önce - Prş 31 Mar 2022, 23:07

Alıntı:
Benim Eskişehir gece hayatı haberimin tarihi süper yenidir

Evet evet süper yeni
Ekim 2018

Haldun Turan

11 ay önce - Prş 31 Mar 2022, 23:08

Oku yukarıdaki yazılarımı mert olacakın karşımda mert olacaksın

Hoşlanmadığınız yaşantı şekillleri sizi ifrit ediyor sıkıntının kaynağı bu

Benim İzmir Sokaklarından Yemek Manzaraları başlığındaki fotolarımdan sana ne cevap versene sana ne

Trolluğu marifet sayan malum zatta verdiğiniz puan desteklerinizle kendinizi bile kandıramazsınız

Adam gelmiş İzmire gavur diyor iğrenç iğrenç sıfatlar koyuyor İzmir insanına çamur atıyor sizler buna gıkınızı bile çıkarmıyorsunuz bu mu sizin insanlığınız açtırtma benim ağzımı iş başka yerlere gider.

Sizin nereniz samimi be

Sana diyorum Hasan oku oku bunları herkes görsün

Ukrayna savaşında Ukraynalı bayanlar ve çocuklar için üzülmemi bile o sıkıntılı bakış açın yüzünden Suriyeli güzellemesi yapıyorsun

Sana ne Hasan Ukraynalılar için üzülüyorum onlar için belki daha az üzülüyorum sana ne diyorum sana ne

İşte sizin sorununuz bu

Geç aynanın karşısına bunları kendine sor

Eskişehir koca bir şehirdir ve her büyük şehir gibi gece hayatı da olacaktır mekanları olacaktır

Genç orta yaşlı gezmek ve gece çıkmak isteyenlerin arzularına cevap verilecektir bu kadar basit

Bununla sorunu olan varsa oturur evinde başka da bir şey yapamaz

Muhabbete bak ya hakikaten komik

Berkowitz 465
11 ay önce - Pzr 03 Nis 2022, 22:19

Ailem 184 yıldır Hoşnudiye'de yaşıyor. Ne 88 yaşındaki dedem, ne 76 yaşındaki ninem veya herhangi bir akrabam Barlar sokağıyla ilgili bir serzenişte bulunmadı. Bu şehrin bir kültürü ve hafızası var. Çok rahatsızsan Konya'ya taşın Hasan. Milletin yaşayışına müdahale etmek kimsenin haddine değil.

sayfa 8
« önceki   123 ... 789 ... 222324   sonraki »
ANA SAYFA -> ESKİŞEHİR