Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 5
savaş üstün

11 yıl önce - Cum 03 Hzr 2011, 08:44
savaş üstün

yavuz_016
11 yıl önce - Cum 03 Hzr 2011, 11:50

Hayırlı uğurlu olsun Bursa'mıza,ülkemize.Ben açıkcası pek ümitli değildim stadyum konusunda ama çok şükür bugünleri de gördük.İnşallah sekteye uğramadan,planlanan süreçte bitirilip kullanıma açılır.Korupark kavşağı açılış töreninde Başkan Recep Altepe'nin,finansman konusunda Bursa'daki firmaların duyarsızlıklarına dokundurması da manidardı gerçekten

servet demir
11 yıl önce - Cum 03 Hzr 2011, 12:05

Hayırlı Uğurlu Bol Şampiyonluklu bir stad olsun.Darısı Eskişehir in Başına...

UfukRaifoğlu
11 yıl önce - Cum 03 Hzr 2011, 13:49

Yavuz bey biraz empati yapıp kendinizi firma sahibi olarak düşünün.Firma sahiplerinin amacı maksimum kar elde etmekken niye bu tip işlerin içine girsinler.Devlet Bursayı üvey evlat olarak görmeye devam etsin.Hep özkaynaklar hep hayırseverlere kalkınan bir Bursa görüyorum.Devlet hastanesine yoğun bakım odaları yapılır Bursalı hayırseverler el atsın, üniversiteye yeni cihazlar alınır Bursalı hayırseverler el atsın,yeni okullar açılır Bursalı hayırseverler el atsın.Bu böyle nereye kadar gidecek.Çevre yolu yapıldı İzmir İstanbul otobanının bir parçası olduğu için yapıldı yoksa hayatta yapılmazdı.Kapalı spor salonumuz olmadığı için basketbol şampiyonasını kaçırdık.Hızlı treni geçtim kara trenimiz yok.

yavuz_016
11 yıl önce - Cum 03 Hzr 2011, 14:13

Sn.Ufuk Bey söylemlerinize aynen katılıyorum Bursa'nın üvey evlat muamalesi gördüğünü ve birçok şeyi girişimci fertlerin yoğun gayretleri ile gerçekleştiğini...Şundan da eminim ki belki de birçok sanayi "Aman yeter artık ya bu nedir,sürekli yardım,sürekli destek"tarzı dile getirmeye cesaret edemediğini...Bu da tabii hala kurumsallaşma yönündeki büyük mesafe katedemeyen Bursaspor için inkar edilemez bir gerçek.Bir çok kulüp için geçerli elbette bu söyledikleri.Uefa kritelerleri var ama mali anlamdan henüz birçok kulbümüz hala yöneticilerinin ellerine bakmaktalar.Allah'tan yayıncı kuruluş gelirleri varda kulüplerimiz halen ayaktalar....Neyse konu dağılıyor,demem şu ki böylesi devasa bir tesis inşaatında hatırlarsanız Şükrü Saraçoğlu stadyumunun yapımında o zamanki adıyla Telsim Trübünü,halen devam eden Migros trübünü tarzı isimler konmuştu,aynı şey pekala yeni stadyumda da olabilir.Fena mı olur yani Tofaş veya Renault tribünü?Bakınız bursaray istasyonlarına Korpark istasyonu ismi kondu.Nihayetinde bundan güzel bir reklam olabilir mi?

gokboraleb
11 yıl önce - Cum 03 Hzr 2011, 14:35

evet maalesef spor salonu inşaatı ne oldu ses yok hala..bu stad'ın temel atma töreni ise seçim zamanına denk getirildi..hızlı tren de hiç bir gelişme yok,üvey evlat muamelesi görmeye devam ediyoruz..her neyse şu stad vaktinde bitsin de en azından futboldan önemli turnuvalara ev sahipliği yapalım...stad bitti mi yalnız muhteşem olacak,hayvan figürlü dünya da yanılmıyorsam tek stad bizimkisi olacak..

atilla fersoy
11 yıl önce - Cum 03 Hzr 2011, 18:35

ben bir fb taraftari olarak bursaya yeni stadiniz hayirli olsun umarim her stad yenilenir

serdartosun42

11 yıl önce - Cum 03 Hzr 2011, 18:39

bursa ya ve her şeyden önce türk futboluna hayırlı olsun . haberi duyunca inanın Konyaya yapılmış kadar sevindim tıpkı kayseri kadir has ta olduğu gibi. inşallah bursalı renktaşlarımız başarılarla dolu bi serüven yaşarlar yeni arenalarında. darısı KONYAMA ve tüm anadolu şehirlerine...

ozzibay16
11 yıl önce - Cmt 04 Hzr 2011, 11:41
Bursamıza ve Türk Futboluna Hayırlı Olsun

Timsah Arena, Öncelikle Şehrimiz Bursa'ya hayırlı olsun. Gerçi eski stadımızda çok güzeldi orası bizim için unutulmaz bir mekandır ne maçlar oynadık ne maçlar kazandık ama yeni stadımızda artık Marka bir Kent olan Bursa için gerekliydi. Aslında yeni Stadın İnegöl yoluna yapılmasını çok istemiştik hem böylelikle Kentin Doğusuda daha bir büyürdü ama stadın yeni yeride hiç fena sayılmaz yeni stadımızda BURSASPOR'umuzun yepyeni şampiyonluklar kazanması dileklerimle...

Bilgehan66
11 yıl önce - Cmt 04 Hzr 2011, 15:05

Kesinlikle Turkiye'nin en guzel stadinin insaatina taniklik ediyoruz. Bittiginde dunyanin en orijinal, en ihtisamli, en carpici hayvan figurlu stadi olacagini tahmin etmek cok zor olmasa gerek!

sayfa 5
ANA SAYFA -> BURSA - Haberler ve Sohbet