Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 3538
Ahmet Günen

2 yıl önce - Sal 16 Mar 2021, 22:54

(+)

ali dostbey
2 yıl önce - Çrş 17 Mar 2021, 01:22

Alıntı:
Bursa stadının konumu olabilecek en kötü yerdeymiş yollar stadı izole etmiş durumda çok yazık

FB'nin stadyumunuda "yollar izole etmiş" durumda

Hatta bu stadyumlardan daha ilginçleri var, tribünlerinin altından yol geçen stadyumlar var.

(+)

Engin+
2 yıl önce - Çrş 17 Mar 2021, 09:40

Alıntı:
Hatta bu stadyumlardan daha ilginçleri var, tribünlerinin altından yol geçen stadyumlar var.

Artık yok

Serkan99
2 yıl önce - Cum 19 Mar 2021, 19:20

- Bu stadyumda hep birşeyler eksik gibi..

- Ve malesef bitse bile hep birşeyler eksik gibi duracak ...

- Çünkü proje yanlış hadi yerinin yalnış olduğunu zaten sağır sultan bile duyduda.. projede gerçekten çok kötü.. Dışardan hiçbirşeye benzemiyor .. Malesef tam bir ucube..

- Şimdi düşünüyorumda ... Stadyum gaza gelmeyip kendi yerinde kapalı spor salonu yıkılarak ve birazda kültürparkın içine kayarak , kapasite olarak ta 32 bin olarak yapılsaydı şuan da dünyanın en güzel ortamı ve takımı olurdu..

- Takım bile bu halde olmazdı.. Hala şampiyonluğa oynardı emin olun..

- Tüm ruhu gitti takımın. Bursa'nın kalbinde altıparmakta tophanede muradiyede kültürparkta.. adeta bir kültür dü ...

- Düşünüyorumda ... NE BÜYÜK BİR HATA ://

Karaman Ahmet
2 yıl önce - Cum 19 Mar 2021, 20:01

Stadyum taş gibi, ligin en kral stadlarundan.

Kale arkalariysa tam muhtesem, Dortmundun duvarı gibi.

Sorun Bursasporun yönetilmesinde, stadda değil.

Hakan Rasimov
2 yıl önce - Pzr 21 Mar 2021, 15:42

Stadyumun yerinin yanlışlığı sadece şahsi ve katılmadığım bir fikir. Ben kombinemi alıp yıllarca 30 km mesafedeki Mudanya'dan dolmuşlarla her maça gelip gittiysem, şehirde oturan (ve sağlıksal engeli olmayan) hiç kimsenin "stadyum çok uzağa yapıldı" diye düşünmemesi gerekir.

Yönetimsel ve sportif başarı, doğru pazarlama ve taraftar/seyirci çekme politikaları olduktan sonra 3 km ötenden de insan gelir, 30 km öteden de. Kaldı ki skor ve kupa odaklı olmayan, yenilsek dahi sadece sahadaki güzellikleri görmek, maç gününü bir festival havasında yaşamak isteyen oldukça büyük bir insan topluluğu da var şehirde.

Yeterki kulüp "adam gibi" yönetilsin..

Bu arada google mapsteki görüntüler güncellenmiş. Stad etrafındaki inşaat halindeki düzenlemeler görülebilmekte:

(+)

Karaman Ahmet
1 yıl önce - Pts 22 Mar 2021, 00:11

Stada metro bağlantısı var diye biliyorum ben.

Daha ne olsun?

Ayrica iki stadın arası 3-4 km yok.

Enes WwW
1 yıl önce - Pts 22 Mar 2021, 11:11

Taraftar atatürk stadına yürüyerek gidebildiği, etrafında toplanabildiği parklar olduğu için seviyordu. Timsah Arena'nın hala bitmemesi etrafında hiçbir sosyal alan olmaması geliş gidişin işkence olması, özellikle önemli maç çıkışları omuz omuza 1 saatte metroya gidilmesi yüzünden hala stada ısınamadı.
Belediye tarafından yolların bir an önce tamamlanması , otoparkın yanına park bahçe gibi sosyal alanların yapılması ve ulaşımın rahatlaması durumunda ben de stadın yerinin kötü olmadığını düşünüyorum.

mhozcilenk
1 yıl önce - Cmt 27 Mar 2021, 15:00

(+)

(+)

Alt tarafta ufak bir çalışma var

Güven Hoca

1 yıl önce - Sal 06 Nis 2021, 08:54

(+)

sayfa 3538
ANA SAYFA -> BURSA - Haberler ve Sohbet