Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 3507
alibursaspor
5 yıl önce - Sal 29 May 2018, 00:21
Güney kale arkası koltukları sökülecekmi

Arkadaşlar Ali ay güney kale arkasındaki koltukların sökülecegini ve bu turbunun bilet fiyatlarının çok ucuz olacağını söyledi bu konu hakkında bilgisi olan varmı

burakylmz8
5 yıl önce - Sal 29 May 2018, 14:36

6222 de yasal olarak mümkün değil.Ali ay ın uydurma seçim malzemesiydi sadece

Crocodile Ömer
5 yıl önce - Sal 29 May 2018, 15:37

Aynen sadece seçim için kullanılan cümleydi. Kurduğu cümleyi iyi dinlerseniz 6222 yasasında değişiklik olursa yapacağız diyor. Değişiklik olmayacağına göre, yeşil duvar biraz hayal olur.

selimengin
5 yıl önce - Prş 31 May 2018, 18:18

Alıntı:
Ayrı otopark, ayrı yemek servisi, ayrı asansör... Koltuklarda televizyon... İç kısımdadaki oturma planına göre yemeğinizi yerken bile maçı izleme imkanı...

Şu an için sezonluk koltuk fiyatı 5 bin TL olarak düşünülmüş... Beşiktaş’ın da aynı özellik de ayrı bir tribünü mevcutmuş. Oradaki koltuk fiyatı sezonluk 5 bin Dolar...

Konya' da da buna benzer stad içi bir restoranı var. Koltuklardaki televizyon hariç Beşiktas stadının restoranın aynısı. Ayrı bir asansörle çıkılıyor. İstenirse maç seyrederken yemek yiyebiliyorsunuz, isterseniz restorana ait tribünden maçı seyredebiliyorsunuz. Konya' dakinin de sezonluk koltuk fiyatı 2 sene önce yemek dahil 2500 lira idi.

Crocodile Ömer
5 yıl önce - Cmt 02 Hzr 2018, 16:10

(+)

Enes WwW
5 yıl önce - Pts 04 Hzr 2018, 20:34

Deplasman tribününün yeri bu şekilde değiştirilmesi planlanıyormuş. Hem bütünlük olmaması için hemde guvenlikten boşa çıkan koltuklardan dolayı keşke ilkte böyle yapılsaydı.

zbaran
5 yıl önce - Pts 04 Hzr 2018, 21:40

Ilk başta böyleydi zaten ama bizim çok bilmiş taraftarımız yok korner bayrağına yakınmış yok sahayı etkilermiş diye sanki 10 adam yakacak stadı degistirttiler. Aklın yolu bir ama neyse...

Serkan Berk
5 yıl önce - Pts 04 Hzr 2018, 22:12

Alıntı:
Ilk başta böyleydi zaten ama bizim çok bilmiş taraftarımız yok korner bayrağına yakınmış yok sahayı etkilermiş diye sanki 10 adam yakacak stadı degistirttiler. Aklın yolu bir ama neyse...

Ben bas bas bağırdım burda.

"Deplasman tribününü yukarı aldırmayınnn."
"Misafir seyirci tribününün altına seyirci almazlarrrr."
"Güvenilk boşuğu fazla bırakılır, O kale arkası yamalı bohçaya dönerrrr. "

Dedim dinleyen kim?

süleymanKS

5 yıl önce - Sal 05 Hzr 2018, 09:19

Daha önce deplasman tirbünü için aşağıdaki çalışmayı yapmıştım. O şekilde düzenlense güzel olacak.

http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?p=6197749#6197749

Crocodile Ömer
5 yıl önce - Çrş 06 Hzr 2018, 19:09

Çinlilerin yaptığı Timsah Arena figürlü kül tablası

(+)

sayfa 3507
ANA SAYFA -> BURSA - Haberler ve Sohbet