Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 2
emrecirik
12 yıl önce - Çrş 01 Hzr 2011, 22:45

Turk telekom arena'yı takip ediyorduk Allah'a sukur bitirildi, şimdi sıra Timsah Arena'da..

Kemal Dündar
12 yıl önce - Çrş 01 Hzr 2011, 22:48

Kale arkalarıda tek katlı sanırsam .. Texası kale arkasında düşünemiyorum

eyup58
12 yıl önce - Çrş 01 Hzr 2011, 22:54

Timsah Arena Stadı Bursalı kardeşlerimize ve Türk Futboluna Hayırlı Uğurlu Olsun..İnşallahYeni Modern Statlar Başta Sivas olmak üzere ülkemin her tarafındaki şehirlere de yapılır..Darısı Sivas'ın Başına...

Yucel11
12 yıl önce - Çrş 01 Hzr 2011, 23:08

Hepimize hayırlı olsun.Stadı merak edenler için yakın zamanda timsah arenanın 3 boyutlusunu skectkup üzerinde yayınlıyacağım.

hakanda
12 yıl önce - Çrş 01 Hzr 2011, 23:52

Hey hey! Kim derdi ki Ugandalı Majid Mussisi, Bursaspor'un oyuncusu olacak, Şeytan üçgeninde rakiplerine korku salacak, Gol sevincini "TİMSAH YÜRÜYÜŞÜ" ile kutlayacak, Bursaspor'un simgesinin TİMSAH olmasına sebep olacak...
Yapılacak stadın mimarisi bile taraftarın futbolcuya bağlılığına, birbirinden ayrılmaz iki önemli parçaya vurgu yapmakta. Nice şampiyonluklara, nice kahramanlara...

Tarık Akın
12 yıl önce - Prş 02 Hzr 2011, 00:12

Alıntı:
Hey hey! Kim derdi ki Ugandalı Majid Mussisi, Bursaspor'un oyuncusu olacak, Şeytan üçgeninde rakiplerine korku salacak, Gol sevincini "TİMSAH YÜRÜYÜŞÜ" ile kutlayacak, Bursaspor'un simgesinin TİMSAH olmasına sebep olacak...
Yapılacak stadın mimarisi bile taraftarın futbolcuya bağlılığına, birbirinden ayrılmaz iki önemli parçaya vurgu yapmakta. Nice şampiyonluklara, nice kahramanlara...

Çok önemli bir ayrıntı bu. Vurgulaman yerinde olmuş. Bilmeyenler, timsah sembolünün nereden geldiğini sayende öğrenir.

Stadın yerini biliyor musunuz? Şİmdikinin yerine mi yapılıyor?

Mesut Yeşil
12 yıl önce - Prş 02 Hzr 2011, 00:13

Acemler'de Veladrom'a yapılıyor. Atatürk Stadı yıkılmayacak.

mustafaguler
12 yıl önce - Prş 02 Hzr 2011, 00:17

Alıntı:
Atatürk Stadı yıkılmayacak.

Daha iki gün önce BBŞB başkanı Sn.Altepe katıldığı bir programda Atatürk Statının yıkılıp Kültürpark'a dahil olacağını ve bu planın 2 yıl önce yapıldığını söyledi.

tolga yılmaz
12 yıl önce - Prş 02 Hzr 2011, 00:31

Alıntı:

rahmetli musisinin timsah yürüyüşü çok önemlidir timsah simgesi için fakat bursasporun timsah amblemi daha eskilere dayanır ben o zamanlar küçüktüm net hatırlayamıyorum.

mustafaguler
12 yıl önce - Prş 02 Hzr 2011, 00:32

Alıntı:
Stadın yerini biliyor musunuz? Şİmdikinin yerine mi yapılıyor?

Umarım aşağıdaki (çok) amatör çalışmam size yardımcı olur.

(+)

sayfa 2
ANA SAYFA -> BURSA - Haberler ve Sohbet