Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 1
Devlet38
11 yıl önce - Prş 07 Nis 2011, 13:02
wowTURKEY futbol geyikleri


Fenerbahçe'nin sözleşmeli futbolcusu Daniel Güiza yeni albümüyle müzik piyasalarına iddialı girmeye hazırlanıyor. Uzun süren sakatlık döneminde albüm çalışmalarına başladığını anlatan D. Güiza, hiç bir masraftan kaçmadığını ve satış rekorlarını kırmak istediğini söylüyor. D. Güiza'nın albümünde "Neden Geldim İstanbul'a", "Bu da mı gol değil", "Boş kaleye atamadım" ve bunlar gibi daha nice şarkılar var;

Ahmet Karakoca

11 yıl önce - Prş 07 Nis 2011, 13:13

İddaa'dan 10 verip 1.000.000 tl alan şahıs kayıplara karıştı:

İzmir'in ödemiş ilçesinde iddaa tutkunu genç Sabri Özen(21) gittiği iddaa bayiinde 10 misli kupon yapıp 1.000.000 tl tutturup kayıplara karıştı , olay hakkında iddaa bayii'nin işletmecisi şöyle bir açıklama yaptı :

-Dün sabri geldi abi şu benim kuponu yatır dedi çocuk sadece 5 maç oynamış oranlarda baya yüksek yatırdım kuponunu akşam maçı beraber takip ettik sonra sessizce bayiiden ayrıldı ve bidahada görmedim dedi.

iddaa milyoneri sabri hala bulunamıyor



SERDARR1
11 yıl önce - Prş 07 Nis 2011, 13:25

Alıntı:
iddaa milyoneri sabri hala bulunamıyor




Sabriden konu açılmışken Galatsarayda İnanılmaz gelişmeler oluyor..

dünkü antremanda Sabrin kaleye şut çektiğin ve 5 şutun 3 kaleyi gittini açıklaması yapıldı..

bunun üzerine yönetim kurulu Adnan polat başkanlında acilen toplandı...

toplantıdan sonra yapılan basın açıklaması yapan başkan

sabrinin şutundan sonra Tekrar aday olacagını açıkladı
Ardaya talip olan menemenspora verilecegini
onun yerine ise fenerbahçeden bedava bir futbolcu alacaklarını söyledi


metinn
11 yıl önce - Prş 07 Nis 2011, 18:36

Geldigi donemden beri Fenerbahcede oynamayarak, Fenerbahceye en verimli donemini yasatan Daniel Guiza ile gelecek yil icinde oynamamasi yeni bir kontral yapilacakmis

Osman Yavuz
11 yıl önce - Prş 07 Nis 2011, 18:45

Galatasaray spor klubunde buyuk degisiklikler!

Ligde kalma mucadelesi veren Galatasaray Futbol Klubu yonetimi yepyeni bir yapilanmaya girmeye karar verdi. "Artik bu ise son vermemiz gerekiyor, ve ligde kalmayi garantiye almamiz sart" diye konusan Adnan Poltak klupteki yeni yapilanmanin gerekli oldugunu acikladi. Sozlerine devam eden Poltak "Eger 1. Lig'e dusersek, Turkiye tarihinde gorulmemis bir olayi gerceklestirecegiz, ve 1. Lig'de seyirci rekorlari kiracagiz. Her gittigimiz sehirde izdiham olacak, ve de bu ufak takimlarin oynadigi stadlar yetmeyecek, asiri izdiham yuzunden stadlarin yikilmasindan ve can ve mal kayiplarindan korkuyoruz" dedi.

Poltak tum bu olasiklilari goz onune aldiklarini, ve Turkiye Super Lig'inde kalmayi garantilemek icin butun takimi kovduklarini sok eder bir sekilde acikladi. Basin mensuplari ve tum Turkiye'nin sok oldugu bu aciklamanin ardindan sozlerine devam eden Poltak "Artik Galatasaray klubunun butun futbolculari kovulmustur, butun teknik heyet te kovulmustur. Bundan sonra ligde kalan maclarimiza PAF takimimiz ile devam edecegiz. PAF takimimiza guveniyorum, ve kalan 7 macimizda 5 galibiyet ve 2 beraberlik alacagimiza inaniyorum." dedi. Daha sonra konusmasini "Milyonlarca euro verdigimiz oyuncular hic bir sey yapamiyorlar, onlari PAF takimina yolladik ki futbol nedir ogrensinler" diye bitirdi.



Hasan Durmuş
11 yıl önce - Cum 08 Nis 2011, 10:16



GÖKHAN ZAN’ a Teklif Yağıyor.
Galatasaray’ın milli defans oyuncusu GÖKHAN ZAN sezonun bitmesine haftalar kala transferin en gözde futbolcusu oldu.

Şu ana kadar profesyonel futbol kariyerinde yeşil sahalardan çok hastanelerde görmeye alışık olduğumuz milli futbolcu Gökhan ZAN’a teklif üstüne teklif yağıyor.


Ama bu teklifler futbol ile ilgili değil. Bu teklifler sık sık sakatlanan ve oynadığı futboldan çok sakatlık ile ilgili haberlere konu olan milli futbolcuyu sakatlık ve sonrası tedavileri için bünyesinde görmek isteyen sağlık kurumlarından geldi.

Kıyasıya Mücadele


Yeni sezonda Gökhan ZAN’ı bünyesine katmaya çalışan TÜRKİYE’nin güzide Hastane ve Sağlık kurumları adeta birbirleriyle yarışıyor.


Yurt Dışından Bile Teklif Var.
Yurt içinin yanı sıra yurt dışından özellikle Almanya ve Amerika’dan gelen yetkililer Gökhan’ın menajerinden randevu koparmaya çalışarak futbolcuyu bünyelerine katmayı hedefliyorlar.


Yetkiliden Samimi İtiraf.

Adını vermek istemeyen ünlü hastaneler zincirinin Ceo'su transfer amaçlarını açıkladı.

Gökhan maşallah çok ballı bir futbolcu hep popüler ve büyük kulüplerde top koşturdu ve şu anda da güzide bir kulübümüzde
top oynuyor pardon sakat olmadığı ender zamanlarda oynuyor. Bu zamanlarda ise hep sakatlanıyor. İşte burada biz devreye gireceğiz
ve Gökhan’ı kendi hastanemize götürceğiz. Sonrasında doktorumuz sık sık TV leri çıkıp bu futbolcu hakkında bilgi verecek , ve bu
sakatlıklarla ilgili bir ton haber yapılacak. Böylece hastanemizin bol bol reklamı çıkacak. Normalde bu kadar reklama para yetmez.
Biz sevgili Gökhan'a 3-5 vereceğiz ama 300-500 lük reklam yapacağız.

Valla çok kârlı bir iş olacak. Gökhanı kadromuza katmak için kesenin ağzını açtık.

Menejerinden İlk Açıklama
Milli futbolcunun menejeri telkifler sonrası basın toplantısı düzenleyerek camiayı rahatlatacak açıklamalarda bulundu.

Valla Gökhan tesislerden, evinden çok hastanelerde vakit geçirir oldu. Hatta geçenlerde " Abi şu üniversite sınavına girsemde Tıp falan okusam doktordan daha çok anlıyorum bu işleri gide gele profösör olduk" diye espiri falan da yaptı.

Daha sonra ise;

"Gelen teklfiler gurur verici telkifleri ince eleyip sık dokuyarak Gökhan için en iyisini seçeceğiz. Transfer işi bu ayın sonuna kalmaz biter" diyerek sürecin uzun sürmeyeceğini söyledi.


burakerkıral

11 yıl önce - Cum 08 Nis 2011, 23:07



Flaş Flaş.. Bu Akşam ''Fikrin Ne?'' Adındaki Spor Programına Telefonla Bağlanan Gs'ın Bahtsız Oyuncularından Arda ve Sabri Trabzon Maçı ile İlgili İlginç Açıklamalarda Bulundu.



Arda Turan: ''Bu maç tam yatış.Tv ekranında seyredenler enayidir.''

Açıklamalarına şöyle devam etti; Ona yat buna yat sıkıldık ama bu sefer sadece Fener şampiyon olmasın diye yatacağız.Bizi için sezon bitmişti ama Fener şampiyon olmasında bir küme düşsekte olur.Ayrıca takımın küme düşmesi zaten umrumda değil çünkü ben sezon sonunda takımdan ayrılacağım.Konuşmayı iyi dilekleriyle bitiren Arda,takımına Bank Asya 1.lig'de başarılar diledi.



Sabri Sarıoğlu: ''Bana gelen tüm topları taca veya kornerlere vuracağım.''

Açıklamalarına şöyle devam etti;Kendi takımına bir yararım yok bari rakiplere bir yararım dokunsun düşüncesini kendime prensip edindim.Neticede ikiside futbol ve zaten önemli olan fair-play olduğundan böylece belki tüm fair-play ödüllerinide araklarım.Bu sezon hedefimiz olmadığından amacımızı Trabzon'u şampiyon yapmak olarak belirledik bunun için var gücümüzle çalışacağız.Kendi evimizde Trabzon ile ciddi olmayan bir müsabakamız var bu maçı düşünmüyoruz çünkü düşünülecek şey önümüzdeki sezon.Bank Asya 1. ligde kaliteli bir takım yapılandırmasına girmeyi düşünüyoruz geleceğin takımını kurmak istiyoruz bu yüzden bundan sonra oynayacağımız tüm maçları mahalle maçı havasında görmek istiyorum.



Karaman Ahmet
11 yıl önce - Cmt 09 Nis 2011, 00:43
Guiza Kücük Emrahi mahkemeye verdi!




Isim hakki kendi üzerine teyit edilmis Kücük Emrah karakterini izinsiz kullandigi ve kendine mal ettigi icin, Guiza Kücük Emrahi mahkemeye verdi.

Bu suclamalara Kücük Emrah su sekilde cevap verdi.

"Gercek kücük Emrah benim, Türkiyenin kalbini benim gözyaslarim kazandi....Guiza yanlizca beni taklit etti.....güzelde aglamadi....Ben her seyi Guizadan güzel yaparim.....hatta Guizadan daha güzel gol kaciririm"


Guiza ve Kücük Emrahin hukuk mücadelesi medyamizi uzun süre mesgul edecek gibi....

Digitürk mahkemenin naklen yayin hakkini simdiden bu ikiliyle pazarliga girerek aldi.

Selpak promosyon olarak mahkeme ziyaretcilerine ve evlerinde mahkemeyi canli izleyecek izleyicilere bir paket Guiza ve Kcük Emrah resimli Selpak Mendil dagitacak......



Selpak bu arada Guizanin özel sponsoru olmak icin menajerine rekor teklif sunmus....milyonluk anlasmanin ana maddesi, Guizanin maclarda gözyaslarini Selpak mendille silmesi olrak belirlenmis.

Selpak´in sözcüsü "Guiza ve Selpak bir birleri icin yaratilmislar....GERCEK ACILARIN COCUGU GUIZA....onun icin secimimiz Guiza oldu" seklinde Guizaya Kücük Emraha karsi verecegi hukuk mücadelesinde büyük destek veren aciklamalarda bulundu!


burakerkıral

11 yıl önce - Cmt 09 Nis 2011, 14:20



Lugano tehdit etti: EVİNİZİ BASARIM!

Yarın oynanacak Gs-Ts maçı öncesi evinde düşünüp taşınan Lugano,olası Ts galibiyetinde Adnan Polat'ın evini basmayı planlıyor.Polat'ın evine havai fişek ve maytaplı saldırı planlayan Lugano; ''Hem ziyaret,hem protesto,hemde benim için eğlence olur.'' dedi.Kazım bu maçta gol atmazsa kafa göz dalarım diyerek Gs'li oyuncuları maça teşvik etti.Ayrıca kaybeden takımın fazla birşey kaybetmeyeceğini söyeleyek; ''Ts kaybetsede kaybetmesede yine Fener şampiyon olacak nasıl olsa bununla birlikte Gs kaybetsede yine birşey olmaz neticede Bank Asya'da güzel bir lig.. Hiç yoktan Gs'liler önümüzdeki sezon yayıncı kuruluşa para vermez maçı Trt'den bedava izler.Gs bu sezon taraftarı çok üzdüler böyle bir jest yaparlarsa bence çok anlamlı olur dedi.''


seran çam
11 yıl önce - Pzr 10 Nis 2011, 00:36

Tarih 7 Mayıs 2011

Hafta başı ani bir kararla takımın başına Ümit Davala'yı getiren Galatasaray, bu sezon 5. teknik direktör değişikliğini yaparak, bu alanda da bir rekor kırdı. Kasımpaşa mücadelesi öncesi iddaalı açıklamalarda bulunan Davala; "Maça 1 puan parolasıyla çıkacağız, inançlıyız, tüm oyuncu arkadaşlarım tam motive olmuş durumda. Sivasspor ve Bucaspor'un puan kaybetmesini bekleyeceğiz." dedi.

Spor yazarları, kalan son 2 haftada takımın en az 1 hoca değişikliği daha yapmasını bekliyor.



sayfa 1
ANA SAYFA -> HABERLER ve SOHBET