sayfa 135  |
 |
Eray27
2 ay önce - Prş 05 Oca 2023, 17:00
Aslında organize sanayi odasına bağlı bir ring otobüsü var. Bu otobüs gaziray a entegre edilir ise daha iyi olur saat ve gideceği noktada daha iyi olur.
|
 |
Ege69
2 ay önce - Cum 06 Oca 2023, 18:26
Organize Sanayi içindeki ring düzenlensede Seyrantepe de oturan bir işçinin Mustafa Yavuz yada Seyrantepe Durağına ulaşmak için yine Belediyenin koyması gereken aktarma otobüsüne ihtiyacı var. Çünkü söz konusu duraklar yerleşim bölgesinden uzakta kalıyor
|
 |
erkan_gs_mk
2 ay önce - Prş 12 Oca 2023, 16:52
Gaziray Tünelinin Üstü Yeşilleniyor!
"#Gaziray’ın 2.5 kilometresinin üstündeki alana 200 bin m2 yeni bir park yapıyoruz. Burayı #YeşilŞehirGaziantep’e yakışır bir alana çevireceğiz kısmetse.🌲
Mart’ın sonunda burada çocuk, genç, yaşlı, engelli herkesin gelip bu ortamdan istifade edeceği büyük bir merkezi hayata geçireceğiz.🌳
Hayırlı olsun."
|
 |
Ege69
2 ay önce - Cum 13 Oca 2023, 11:41
Üstteki alana park ve yeşil alan yapılacak olması güzel olmuş. Ama Gaziray Antebimizin ulaşım sorununu çözmek için yapıldı. Yetkililer aktarma otobüsleri içinde kafa yorup, gerekli planlamayı yapmalı diye düşünüyorum
|
 |
gazikentlim
2 ay önce - Cum 13 Oca 2023, 11:52
yeşil alan olması güzel olur lakin yoğun olan bölgelere otopark alanları da yapılsa hiç fena olmaz
|
 |
ozgurozkan34
2 ay önce - Sal 17 Oca 2023, 09:54
4 vagonla 30 dakika aralıkla işletmecilik yapılmasının hiçbir anlamı olmadığını söyleyince linç ediliyorduk. Bu yüzden o kadar uzun bir süre ücretsiz sefer yaptı, hala da ücretsiz sefer yapmaya devam edecek..
4 vagonlu trene nasıl otobüs hattı entegre edeceksin, zaten hemen tren tıklım tıklım olur. sefer aralığı da sık olsa neyse 30 dakikada sefer yapması Gaziantep gibi çok trafiği yoğun olmayan bir bölgede büyük handikap.
Bu şekilde Suriyeliler için güzel hizmet olmuş, binip binip inerler...
Birazcık liyakatli bir yönetim olsa Sırbistan ya da Bosna'dan geçici olarak EMU setleri getirir. Orada fazla var. Ya da TCDD deki karnıyarık yolcu vagonları ile loko+vagon banliyö treni işletmeciliği yapılır.
Zaten görkemli bir açılış yapıldı. Soran olursa işletme aktif . Ne gerek var kafa yormaya...
|
 |
Ege69
2 ay önce - Sal 17 Oca 2023, 16:29
Zanda helede suizanda bulunmak istemiyorum. Yetkililer biraz hazırlıksız yakalanmış olabilir. Bunun için ücretsiz binme süresi de uzatılmış olabilir. Ancak Gaziray ın kaderine terkedileceğine inanmıyorum. Muhakkak aktarma otobüsleri ile düzenlemeler yapılacaktır diye düşünüyorum.
|
 |
Ege69
2 ay önce - Pts 23 Oca 2023, 07:35
Bakalım Şubat ayı geliyor. Aktarma otobüsleri konulup bir düzenleme yapılacakmı? Yoksa yine ücretsiz binme süresi uzatılacakmı? Görecegiz
|
 |
Kaya abdull4h
2 ay önce - Pts 30 Oca 2023, 21:06
Gaziray seyrantepe istasyonu yerleşim yerine uzak ayrıca yerleşim yeri ile istasyonu ayıran yüksek bir duvar var acilen üst geçit yapılmalı aksi taktirde işlevsiz kalacak, Mustafa yavuz istasyonu aynı şekilde yerleşim yerinden uzak ve ıssız olduğu için bence biraz güvensiz, Seyrantepe istasyonuna bir üst geçit yapılırsa sorun bir nebze çözülür
|
 |
Ege69
1 ay önce - Sal 31 Oca 2023, 14:23
Seyrantepe durağına üst geçit yapılabilir dediğiniz gibi. Aktarma otobüsleri ve güvenlik de sağlanmalı. Aksi takdirde bu duraklar neden var o zaman sorusu geliyor insanın aklına
|
 |
sayfa 135  |