Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
Gaziantep Gaziray Başpınar-Taşlıca Banliyö Hattı
« önceki   123 ... 128129130 ... 134135136   sonraki »

ANA SAYFA -> ULAŞIM
cevap yaz
sayfa 129
Nuri 9238
4 ay önce - Çrş 16 Ksm 2022, 19:30

Alıntı:
Tipik bir çapulcu yorumu.

Bu çapulculara ağzınla kuş tutsan yaramazsın

Bu mantıksız yoruma sürüyle hesap açıp eksi versem yeridir. İnşaat sürecinin en başında set ihalesini yapmamalarını eleştirmek çapulculuk mu ?

Karaman Ahmet
4 ay önce - Çrş 16 Ksm 2022, 19:39

Alıntı:
Bu mantıksız yoruma sürüyle hesap açıp eksi versem yeridir. İnşaat sürecinin en başında set ihalesini yapmamalarını eleştirmek çapulculuk mu ?

Ağzınla trollüğünü itiraf ediyorsun, rezillik.

Ne oldu, reklam_link kurudumu?

Metrocu Emin
4 ay önce - Çrş 16 Ksm 2022, 19:51

Alıntı:
Ağzınla trollüğünü itiraf ediyorsun, rezillik.

Ne oldu, reklam_link kurudumu?

Nuri Bey eleştirmekte haksız mı ki?

Ege69
4 ay önce - Çrş 16 Ksm 2022, 20:11

Yorumlara bakıyorum. Birileri projeyi yerin dibine batırırken bir diğeri göklere çıkarıyor. Proje öyle yada böyle bitti. Bir güzergah ortaya çıktı. Şimdi Gaziantepimiz bu projeden en iyi ne sekilde yararlanır diye düşünmek lazım. Aktarma otobüsleri ile hattın kullanılırlığı artırılmalı

Karaman Ahmet
4 ay önce - Çrş 16 Ksm 2022, 20:16

Alıntı:
Nuri Bey eleştirmekte haksız mı ki?

Eleştirinin içinde farkına varmadan trollüğünü itiraf etmiş. Benim eleştirimde buna.

Ayrıca banliyö hattı bekleyen 7 şehir varken;

Alıntı:
Banliyö treni bekleyen şehirler:

1. Kayseray / Kayseri
2. Çukurovaray / Adana-Mersin
3. Konyaray / Konya
4. Burban / Bursa
5. Balray / Balıkesir
6. Afray / Afyon
7. Körfezray / Gebze-İzmit-Adapazarı

yok efendim, yanlızca yarım saatte bir şehiri boydan boya bölen sefer varmış, yok efendim setler azmış, kiralakmış gibi saçma eleştirilerin hiç bir haklı tarafı yok.

Keşke Konya'yada yarım saatte bir sefer yapan bir banliyö hattı yapılsaydıda, setler TCDDden kiralık olsaydı.

Bunu Gaziantep başarmış, buna rağmen çorbada kıl arar gibi eleştiri aramak, üzüm yemek değil, bağcıyı dövmektir.

Sefer sayılarıda, set sayılarıda zamanla oturacaktır. Doğrusuda budur.

Bu trollerin nereden geldiğini biliyorum, eskiden Skyscraper City adlı bir siteden sözleşip, toplu halde saldırı yaparlardı. Biliyorum ama kanıtlayamam. Anlaşılan o sitede açtıkları Türkiye bölümü ölünce, tümden buraya dayanmışlar troller.

kami suyutmaz
4 ay önce - Çrş 16 Ksm 2022, 20:55

Burası bir forum; önce bunun ne olduğunu anlayalım lütfen..
Konumuza gelince;
genelde herşeyi bir bütün olarak yapmakta ne yazıkki pek başarılı değiliz Örnekler;
-Marmarayda trenler geldi ama gideceği hat daha bitmediği için Trakyada uzun süre bekledi.
-Kirazlı hattında öngörülen projeye göre setler alındı,hat bitirilmediği için bunların çoğu yatıyor..(önceki ibb
-Şu nda belkide en iyi olarak nitelendirebilecek İzbanda kuruluşunda trenler gelmişti ama hat hazır olmadığından depoda bekledi..
Bildiğim bunlar..
Burdaki olayda bunun bir parçası..
Yapılanlara vatandaş olarak aksine bir şey söylemek son derece yanlıştır ..
Ancak nasıl yapıldığını eleştirmekte son derece doğrudur..

Nuri 9238
4 ay önce - Prş 17 Ksm 2022, 00:20

Alıntı:
Eleştirinin içinde farkına varmadan trollüğünü itiraf etmiş. Benim eleştirimde buna.

Benim o yorumum, hayatımda gördüğüm en mantıksız yorum olduğundan ötürü yaptığım bir yorum. Kendi işinde gücünde bir insanım, işim gücüm yokmuş gibi yığınla hesap açacak halim de yok. Ama bir düşünsen hak verirsin mantıksızlığa. Sistemi kurdun ama trenin yok, Ankara'dan emanet dört set ile iş yürütüyorsun. İnşaat süresi ne kadar sürdüyse o arada setler imal edilebilirdi. Bunu eleştirmenin çapulculuk olduğunu düşünüyorsan sen bu sitede fazla akıl sağlığını koruyamazsın. Çünkü bu durumu eleştiren tek kişi ben değilim.

Ege69
4 ay önce - Prş 17 Ksm 2022, 07:13

İlk günlerde herkes projeyi çok merak ettiği için bindi.Proje çok güzel olmuş. Ama asıl kaç kişi ulaşım için kullanıyor bunu bilmek lazım. Aktarma otobüsleri konduktan ve ücretli olduktan sonra durum şekillenecektir. Projenin atıl durumda kalmaması için Belediyemiz bir an önce şehir içi ulaşıma entegre etmelidir. Gaziantebimize tekrar hayırlı uğurlu olsun.

Mahmut Göksu
4 ay önce - Prş 17 Ksm 2022, 11:39

Alıntı:
Yorumlara bakıyorum. Birileri projeyi yerin dibine batırırken bir diğeri göklere çıkarıyor. Proje öyle yada böyle bitti. Bir güzergah ortaya çıktı. Şimdi Gaziantepimiz bu projeden en iyi ne sekilde yararlanır diye düşünmek lazım. Aktarma otobüsleri ile hattın kullanılırlığı artırılmalı

Mesela bence ben eleştiren kısımdayımdır ama neden eleştiriyorum daha iyi olsun diye.

Tam bitince açılsın aktarma çok büyük bir önem bu bitince bu sistem oturunca açılsın diye eleştiriyorum.

Zaten tren setlerinin bu şekilde alınması tam bir becerisizlik bunun bence savunulacak bir yanı yok.

güzergah filan eleştiriliyor hiç hem katılıyorum hem katılmıyorum böyle bir omurga üzerinde sistem yeniden şekillenir

Hatta eleştirim organize ile çıksorut girne yeni mahalle hatta göllüceden gelenleri karşıyakadan gelenleri taşımaktı ama artık bambaşka bir aks oldu

Mutlaka çalışacaktır.

Şimdi belediye vaad ettiği "Gaziantep Modelini" hep lafta kalan "Ulaşım Master Planı" lafları ile bu güzelim hattı şehre entegre etmelidir.

Eray27
4 ay önce - Prş 17 Ksm 2022, 12:35

Bence olsa idi kendi tren setleri ile beraberinde aktarma otobüsleri olan hatta daha ilerisini söyleyeyim metro hattının başlanıp bitirilseydi ve gar bölgesi aktarma merkezi olsaydı. Ama şöyle bir gerçeği de görmek lazım bence Türkiye de işler çok değişken olduğu için hazır olan proje(gaziray ) açalım diğer aktarmalar daha sonra eklensin,metro daha sonra yapılsın gibi işler oluyor. Gaziray ana omurga olarak düşünülürse 1 Ocak a kadarda aktarmalar devreye girer ise bence kullanışlı olacağı kanaatindeyim. Aynı olumsuz görülen tramvay hattı içinde söylenmişti hatırlayanlar var ise beni düzeltsin. Bu tramvaya kim binecek güzergahta zaten zenginler oturuyor. Güzergahın geçtiği bölgedeki evler sarsıntıdan çöker gibi bir çok eleştiriler olmuş idi geçmiş dönemde. İnşallah Gaziantep imiz için hayırlı olsun. Bence Açılış törenine Asım Güzelbey de çağırılmalıydı Asıl fikir döneminde başlamıştı hatırlarsanız.

sayfa 129
« önceki   123 ... 128129130 ... 134135136   sonraki »
ANA SAYFA -> ULAŞIM