sayfa 4  |
 |
adnlserdar
|
 |
Ayhan
12 yıl önce - Cmt 26 Mar 2011, 23:53
5. büyük şehrimiz Adana'ya 50 bin kişilik stadı çok görmeyelim. İstanbul'la kıyaslamak da çok yersiz olmuş, İstanbul'daki stad sayısını da söyleyelim o zaman...
|
 |
osmancık
12 yıl önce - Pzr 27 Mar 2011, 00:00
Tutturmuslar bir 'Arena'dir gidiyor.
Ne zaman icat oldu, son bes seneye kadar Arena isimli bir stadimiz var miydi? Daha oncekilerin aklina niye gelmedi acaba bu kelimeyi kullanmak? Yeni mi icat oldu yoksa farz mi oldu?
Ne yapsak adini koyuyoruz: Arena stadi. Kelime kitligi yasaniyor sanki. Yok mu bir unlunuz, bir degeriniz ismini stada koyacaginiz?
Arena kim yahu??
|
 |
erolcoş
12 yıl önce - Pzr 27 Mar 2011, 01:21
Modern ve işlevsel olsun çok büyük olmasına gerek yok ayrıca lütfen Adanaspor ve Adana Demirspor gibi kulüplerimizi küçük görmeyelim ikiside köklü kulüplerimiz .Bu stadyumun uzun yıllar tam kapasite hizmet vermesi için futbol stadyumu olması şart...
|
 |
sözlükçü
12 yıl önce - Pzr 27 Mar 2011, 01:22
arena knsepti uzun yıllardır var yaklaşık 20 yıldır. lakin türkiye de bu tip stadlar şükrü saraçoğluyla başladığı için 10 yıllık mazisi var. eğer seçim vaadi değilse ve resmi bir ağızdan doğrulanırsa müthiş haber. sarıçam tarafında metroya yakın bi yere yapılırsa etrafına yapılacak diğer projelerle çok büyük zenginlik katacaktır adanaya.
|
 |
35 gökhann
12 yıl önce - Pzr 27 Mar 2011, 01:22
türkiyede futbol sevilmiyo ki,derbiler dışında kimse 40 bin toplayamaz,50 bin gereksiz,her kente en fazla 30 bin yapılmalı
|
 |
Ömer63
12 yıl önce - Pzr 27 Mar 2011, 01:28
Alıntı: |
türkiyede futbol sevilmiyo ki,derbiler dışında kimse 40 bin toplayamaz,50 bin gereksiz,her kente en fazla 30 bin yapılmalı |
aynen katılıyorum. Benim memleketimde 32.864 kişilik stat yapıldıda ne oldu? Allahtan daha büyüğü yapılmamış. stada 5 bin kişi gitse 100 kişi gibi görünüyor. eski stad 5 bin kişilikti. alışmıştık her maç full oluyordu. tıka basa dolu tribünlerin olduğu statta maç izlemek bir başka oluyor. aynı 5 bin kişi yeni stada gidiyor ama milletin uykusu geliyor. Maksimum 30 bin kişilik olmalı. Kadir Has ta 30 bin kişilik ama Kayseri ligde iyi gitmesine rağmen tribünleri hali ortada.. keşke her stad full olsa. Rizesporu kutluyorum 15 bin kişilik ideal bi stat yaptılar. Harika görüntüsü oluyor
|
 |
can8989
12 yıl önce - Pzr 27 Mar 2011, 01:36
aynen katılıyorum. Benim memleketimde 32.864 kişilik stat yapıldıda ne oldu? Allahtan daha büyüğü yapılmamış. stada 5 bin kişi gitse 100 kişi gibi görünüyor. eski stad 5 bin kişilikti. alışmıştık her maç full oluyordu. tıka basa dolu tribünlerin olduğu statta maç izlemek bir başka oluyor. aynı 5 bin kişi yeni stada gidiyor ama milletin uykusu geliyor. Maksimum 30 bin kişilik olmalı. Kadir Has ta 30 bin kişilik ama Kayseri ligde iyi gitmesine rağmen tribünleri hali ortada.. keşke her stad full olsa. Rizesporu kutluyorum 15 bin kişilik ideal bi stat yaptılar. Harika görüntüsü oluyor
|
o zman real madrid in ve barcelona nın 100.000 kişilik stadlarıda gereksiz sonucta cogu zaman dolmuyor.bu nasıl mantık ya.ona bakarsan camilerde cuma günleri hariç çogu zman çeyrek saf bile dolmuyor.ne yapalım simdi camileri küçücük mü yapalım
|
 |
behzat ksk
12 yıl önce - Pzr 27 Mar 2011, 01:42
o zman real madrid in ve barcelona nın 100.000 kişilik stadlarıda gereksiz sonucta cogu zaman dolmuyor.bu nasıl mantık ya.ona bakarsan camilerde cuma günleri hariç çogu zman çeyrek saf bile dolmuyor.ne yapalım simdi camileri küçücük mü yapalım |
real madrid ve barcelona ile ne yazıkki bizim hiçbir klübümüz bir değil arkadaşım,zate stad büyüklüğüylede olmuyor bu. önemli olan stadyumun FIFA kriterlerine uygun,modern ve endüstriyel futbola elverişli olmasıdır. yani stad 25.000 kişilik olup projenin içinde iş merkezi,lokanta ve cafeler için bölümler,taraftar mağazası,kulüp müzesi gibi yerler varsa idealdir.
bu örneği daha öncede vermiştim başka bir klüp için sivastı yanılmıyorsam,italyan devi juventus klübünün şu anda yeni yaptırdığı stad 33.000 kişilik mesela,marifet kapasitede değil yani
|
 |
35 gökhann
12 yıl önce - Pzr 27 Mar 2011, 01:48
o zman real madrid in ve barcelona nın 100.000 kişilik stadlarıda gereksiz sonucta cogu zaman dolmuyor.bu nasıl mantık ya.ona bakarsan camilerde cuma günleri hariç çogu zman çeyrek saf bile dolmuyor.ne yapalım simdi camileri küçücük mü yapalım |
dostum onlar doluyo zate, bayern munıh 69 bın kişi yüzde 96 doluluk oranı,unıted 76 bın yüzder 100,barça zaten 50 binin üstünde kombıne satıyo,
|
 |
sayfa 4  |