1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 2  |
 |
Furkan ÇINAR
9 yıl önce - Çrş 01 Oca 2014, 18:40
Alıntı: |
Bir Süperlig takimi icin yetersiz bir tesis ... |
Akın Bey haklısınız ancak eski Başkanımız cebini ve çevresini ihya etmekten, böyle işlere vakit ayıramadığından bugünlere kadar bu tesislerle gelmek zorunda kaldık...
Başkan Takıma yeni tesislerin yapılacağını,eski tesislerin ise Alt yapıya verileceğinden bahsetmekte. Acaba yeni tesislerin nereye yapılacağı hakkında bir fikri olan varmı? |
Bülent Bey aynen söylediğiniz gibi; mevcut tesislerin tamamı(salonlar, sahalar, binalar) altyapıya bırakılacak.
Yeni tesislerin, yeni stadyumumuzun olduğu bölgede yapılacağı söyleniyor.
Yeni Başkanımız Mesut Hoşcan Pazartesi günü yaptığı açıklamada bu konuya da değindi...
Bir yerel gazeteden konuyla ilgili olan kısmı alıntı yaptım...
YENİ TESİS BELEDİYE ONAYINI BEKLİYOR
Eskişehirspor’da yeni tesis için kollar sıvandı. Bu konuda Eskişehirspor yönetimi harekete geçti. Başkan Hoşcan, bu konuda ciddi çalışma içinde olduklarını belirterek “Defterdarlık ve milli emlakla bu konuları görüştük… Büyükşehir Belediyesi hariç tüm kurumlar olur verdi… Modern ve iyi bir tesisin kazandırılması için sonuna kadar çaba göstereceğiz. Bu konuda Büyükşehir Belediyesi’nin de olur vermesini bekliyoruz” dedi…
http://www.2eylul.com.tr/spor/urkuten-tablo-h26163.html
Eskişehir gibi bir futbol kentinde 14 senedir futbol gerçeğiyle yüzleşmeyen bir Büyükşehir Belediye Başkanına sahip olmamız !!!
|
 |
Eshak
9 yıl önce - Prş 02 Oca 2014, 00:48
Eskişehirspor Tesisleri
Büyükşehir Belediyesi hangi gerekçelerle onay vermede çekindiğini bilmiyorum ama keyfi bir tutum içinde yer alacaklarını zannetmem.(İsteseler de olamayacak bir olay, örn:Metro AVM)
Eğer İmar Kanunu, delelim sonuçta şehrimizin takımı deniliyorsa da hiç kimse kusura bakmasın "bir sefer delmekle bir şey olmaz" denilen olayların sonucunu bugün hepimiz yaşıyoruz.
Umarım; Eskişehirspor yönetimi de kanunlar çerçevesinde, Şehrimize yakışır bir projeyi hayata geçirir.
|
 |
Furkan ÇINAR
6 yıl önce - Pzr 03 Nis 2016, 17:57
Yıllardır yetersiz kalan bu tesislerin, bu noktadan artık taşınma vaktinin geldiğini düşünüyorum.
Çünkü, yanındaki yeni Emniyet Binası bitmiş ve tesislerin dibinde kocaman bir beton yığını pek hoş durmuyor!
Daha gözden uzağa ve bol yeşillikli bir alanın yanına gitmesi, çok daha güzel olur diye düşünüyorum.
|
 |
FURKAN2608
6 yıl önce - Pzr 03 Nis 2016, 18:29
Geçenler de Mesut Hoşcan konuşmuştu bu konu ile ilgili Han ilçesinde bir alsa bulduklarını ve Yılmaz Büyükerşen'in bu arsayı vermek istemediğini söylemişti sıcak suların olduğu bir bölgede imiş.
|
 |
Furkan ÇINAR
6 yıl önce - Pzr 03 Nis 2016, 18:38
Geçenler de Mesut Hoşcan konuşmuştu bu konu ile ilgili Han ilçesinde bir alsa bulduklarını ve Yılmaz Büyükerşen'in bu arsayı vermek istemediğini söylemişti sıcak suların olduğu bir bölgede imiş. |
Futboldan bu kadar nefret eden bir insan görmedim ben!
Sn. Kazım Kurt oldukça ilgili görünüyor. Odunpazarı'nda mutlaka yardimci olacaktır diye düşünüyorum.
Bence Kızılinler Bölgesi de düşünülebilir.
Hem termal bir spor tesisi yaratılabilir hem de şehre ve yeni stadyuma çok yakın. Kütahya Yolu üzerinden de yeni stada rahatlıkla ulaşım sağlanır.
|
 |
sayfa 2  |
ANA SAYFA -> ESKİŞEHİR
|